1 ay
İnternette tanışıp sevgili olduğunuz oldu mu?

civilengineer
Xper 6
Sevgili olduysaniz zorlukları neler?
Güncellemeler:
- Gizli Üye1 ayOlmadı. Bir sefer flört olmuştuk, sonra zaten manyağın biri çıktı. Bir sefer de saçma gelebilir ama aşık olmuştum. Hala da unutamadım sanırım 😔 harbiden kolayca vazgeçemiyorum. İnternetteki insanlarla dışardaki insanlar aynı. Hatta internette gerçek yüzleri daha kolayca çıkıyor ortaya bence.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Oldum evet. Uzaktan olduğu için güven sorunu oluyor ve sonuçta yanımda olmadığı için sevgiyi göremiyorsun. İleride gerçeğe taşınma ihtimali varsa internetten tanışılıp sevgili olunabilir. Ama yoksa o ilişki çok uzun sürmez0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5469- Gizli Üye1 ayOldu.
Kısa süreli oluyor...
Hepi topu bir yüzyüze görüşmek için çok uğraştırılıyorsun.
Kolay ilerleme kat edemiyorsun...
Bunlar da henüz yolun başında kısmen soğumana yol açıyor.
Yüzyüze samimice görüşmem mi, o da ne?
Hiç bir kızın bu zamana kadar adam akıllı, yüz yüze buluşmaya yeşil ışık yaktığını görmedim. Sanırım hepsi biraz yanlış anlıyor 🤷♂️
En azından ilk etapta hani ARKADAŞÇA buluşalım, yüzyüze görüşüp, detaylıca tanışalım diyorsun ama kızların hepsi bu ilk görüşme ile sanki NİKAHLI karı-koca olcaz paniği ve endişesinde 😒
GERÇEKTEN BÖYLE ÇOK ABARTIP, HEM YORULMAMIZA, HEM DE ÇABUK SOĞUMAMIZA NEDEN OLUYORSUNUZ!.. bunu da not alın.2|00|0 - evet oldu. gercekten guvenebilecegij kisilerde var seni ayakta uyutan kisilerde tabi bunu biraz zaman gecince anlayabiliyorsun. birde her istediginde ulasamiyorsun kendisine mesafelerden dolayi. ozluyorsun surekli falan. yani hersey sanal oluyor.0|00|0
- Evet, oldu. Hatta iki yıl da sürdü, şu an ayrıyız ama gerekli bir durum olduğunda da konuşuyoruz çok nadir olsa da..
Benim karşı olduğum şey henüz yüz yüze görmeden, tanışmadan, bir kahve dahi içmeden aşklarından ölmeleri. İlk başta normal bir konuşma ise olabilir.0|10|0 - oldum ya mesafe en büyük sorun bundan kaynaklı tabi napıyo ne ediyo falan bide hiç tanışmadıysanız falan güven problemi var tabi.. yani neresinden baksan sıkıntı yaa :)0|00|0
- İnternetten sevgili olunmaz. Sevdiğim biri çıkarsa ve güven veriyorsa tanışmak isterim. Sadece internete kalmamalı ilişki. Yürümez ve saçma, zaman kaybı.0|00|0
- Bu toplara girmiyorum. Aynı şehirde olup görüşme imkanımız varsa belki ama ben görmediğim, sadece mesajlaşıp telefonda konuştuğumuz ya da ayda bir yanıma gelen biriyle yapamam.0|00|0
- Evet iki kişi oldu. Biriyle seviştik bile. Ama ayrı şehirde olunca yürümüyor. Ayrılmadık ama sadece telefondan konuşarak ilişkimiz devam ediyor. Bir çok flörtlerim de oldu.0|00|0
- benim olmadı ama pandemi sürecinde insanlar nasıl tanışacak başka türlü. uzun süre görüşmemeli reelde buluşulmalı en kısa zamanda0|00|0
- Kalıcı olmuyor, mutlu ediyor mu? evet, akrabam internette tanıştığı biriyle evlendi sıkıntısı yok, internetteki de insan etrafındaki de.0|00|0
- Gizli Üye1 ayHindistanlı bir sevgilim olmuştu, güvensizlik var bir kere. O zamanlar Türkiye'de yaşıyordum, çocuk fakir Türkiye'ye gelmeye durumu yok, ben fakir Hindistan'a gitmeye durumum yok, mecbur bitirdim ilişkiyi
Ona kalsa hala çıkıyorduk hdksbcksn2|10|0- Hepsini Göster Daha Az Göster
- oldu uzun mesafe zordu onu yanımda olmasını istiyorum ama olmuyodu herşeye ramen güzeldi0|00|0
- Aa olmadi olurmu 21 yasidayim dedi 52 yasinda afet cıktı zor kurtardım kendimi 😂😂😂0|00|0
- Olmadım ama deneyedebilirim bilemedim tçsorun görüşmemek ya da mesafe olurdu (bende inş müh. olucam sene sonunda inş)0|00|0
- Oldum da bir daha uzaktan biriyle olmam artık. Olacaksa kendi şehrimden olsun isterim.0|00|0
- 4 5 deneme = koça bir hüsran. Bu kızlar dan hayır gelmez0|00|0
- Olmadı. Olmazda büyük ihtimalle güvenilmiyor çünkü.0|00|0
- İnsan yanındaki eşine güvenmiyor. İnternetten sevgili yapmak yürek ister0|00|0
- Bu işler sakat görüşmeden konuşmadan ciddiyetten uzak şeyler sakıncalı0|00|0
- Oldum.2yıl sevgili kaldım.. ilk sevgilimdi. Ailelerle tnıstık nişanlancktk ama olmadı.0|00|0
- Oldu artik mecburen internet uzerinden tanisabiliyorsun baska turlu bulamiyorsun zaten0|00|0
- Oldu ama sevgili değil başka açıdan başka sebeplerden görüştüm çok defa0|00|0
- Oldu bir kaç sefer de geneli ruh hastası , güvenilmez ve boş insanlar çıkıyor değmez yani hele buradan aman diyim pembesi de mavisi de birbirinden beter2|00|0
- Ya benim olmadı arkadaşımın oldu. Başta çok saçmaydı herşey ama sonra bunu reele taşıdılar baya arkadaşıma engel olmaya çalıştım yürek mi yedin gibisinden sonuç evliler 😃2|00|0
Zorluklarına gelince çocuk başka şehirden geldi mesela.. Bu zor oldu sonra herkesin yapabileceği birşey değil ne bilim cesaret isteyen bir durum karşındaki her şey olabilir
- Olmadim. Olmam. Olmayın. Ne çıkcagi belli olmaz. Sapık çıkar, büyücü çıkar, mafya çıkar0|00|0
- Olabilir, devir teknoloji deviri. Şu an o yolda ilerlemeye çalışıyoruz bakalım ne olacak, heyecan ve merakla bekliyorum sonu mutlu son olacak mı bakalım.🍓2|00|0
- İnternette takılanların çoğunun psikolojik olarak normal olduğunu düşünmüyorum.
Tecrübelerim bu yönde. Bu yüzden güvenmeden kimseye kapılmayın derim.1|01|0 - Evet oldum yani bunu internette göre tanımlamak doğru olmaz pek tek önemli detay ilk defa tanıştığın biri yüzyüze konuşmadığın için hal hareket tavırları baştan kestiremiyorsun o yüzden zorlukları oluyor elbette ama herzaman tanımaya çalıştığınız insanları doğru tanımak gerektiğini bu internet olayından sonra daha iyi anladım1|00|0
- Gizli Üye1 ayAsosyal insanlar internetten bulur. Hayır internetten sevgilim olmadı0|00|0
- Gizli Üye1 ayErgenken 1 kere yaptım aşırı pişmanım bildiğin saçmalık0|00|0
- Olmuştu bir ara.
Hiçbir yönü mantıklı değil bu arada eğer kısa süre içerisinde reelde görüşemeyeceksen tamamen zaman kaybından ibaret.1|00|0 - olmak üzereyken engelledim djdkd Bana göre internetten tanışınca aşırı rahat oluyosun iyi bise degil0|20|0
- 1 kere oldu zaten toplam eski sevgili sayım da 1 herşey iyi güzel gidiyordu off yine hatırladım. 😔😔0|00|0
- Malesef oldu ve bir ay sonra evli olduğunu söyledi sahtekar , yani internet güvenipte kimseyi sevmeye gerek yok0|00|0
- Evet normalde tanıdığı dan daha etkili oluyo yeni tanımak her zaman iyidir0|10|0
- Gizli Üye1 ayOldum tabii. Hiç bir zorluğu yok yani gerçek hayatta tanıştığın biri ile sevgili olmaktan bir farkı olmadı benim için. Aynı şehirde yaşadığımız için sanırım :*0|10|0
- Hayırlı sı üzme tatlı canını kıymetini bil nasip herşey0|00|0
- Arada çok mesafe vardı 3 gün sonra ayrıldı bende yapamıyorum dedi0|00|0
- Gizli Üye1 aySanal ilişki ne kadar güzel olabilirki çok sıkıcı vaktimi ayırıp yazmam bile bi de genelde karşı taraf sapık oluyor0|00|0
- İstediğin an sarılamıyorsun0|00|0
- Ergenken olmuştu sadece.0|00|0
- Oldu ama olduramadı🥲0|00|0
- Sosyal medya iliskilerinden hayir gelmez0|00|0
- Oldu. Ama uzak olunca yürümedi.0|00|0
- Internet ılişkisi iyi olmaz0|00|0
- Karşı tarafında senin de güven problemlerin oluyor en zor yanı bu0|10|0
- normal ilişki işte bir zorluğu yok0|00|0
- Gizli Üye1 ayBir kere oldu yetti , benden uzak olsun reelciyim.0|00|0
- Gizli Üye1 aySevgili değil de flört oldu0|00|0
- Sanal alemde sevgili yapmam.0|00|0
- Yok ya sanal seks yapmaktan oteye gidemedim0|00|0
- Gizli Üye1 ayTwitter'dan tanıştım sevgilimle 4 yıl oluyor mutluyuz... Ruh eşim bebeğim o benim gotunu ısırırım onun.0|10|0
- Bir zamanlar oldu ve baş yıl sürdü0|00|0
- Gizli Üye1 ayOlmadı , olmasını isterim0|00|0
- Daha Fazla (63)
Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > İnternette tanışıp sevgili olduğunuz oldu mu?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş