hayır ya her kadın sevmez ki genelde seviliyor evet ama ben sevmem mesela. bana tektaş vermek yerine, harika bir anda yanında yüzük yokken plansız bir şekilde eline geçen saçma bir ottan, telden yüzük yapıp verse daha hoşuma gidebilir mesela. önemli olan o anın güzelliği o içtenlik olmalı cidden maddiyata fazla önem veriliyor
aklımızla bir düşünelim bu tektaş yüzüğün kime ne faydası var boş masraf hiçbir anlamı yok mücevher satıcısının biri uydurmuş reklam yapmış sevgiliye tektaş takılır diye millet de arkasından gidiyor hiç düşünmeden
Ms26Ms | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Zeki kadının hali bir başka taşa milyarlar gömecek kadar kıt değilim alsın altın bi yüzük ben onu konu komşuya pırlanta diye kakalarım🤣🤣 Ama 4tekerlekli bir hediye fena olmazdı 🙄
kadınların cevabına baktım da çoğunluk boşa para demiş samimiyetsizsiniz! hangi kadın pırlanta alınsa sevinmez acaba hastayım pembe yalan adı altında numaralarınıza 😂 tabii bu sözlerimi de öyle olanlar üzerine alınsın ben lafımı attım beğenen alsın 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
164Wayy senin gibiler kaldı mı ya 👏👏👏
Çiftlik kuran insan onuda düşünüyordur zaten.
Haklısın işleri zor
Wayy bu yorum ciddiyse helal olsun 🤭
ciddi
Alkışlar 👏 👏 👏
Ben tektaş da isterim ya ikisini de istiyorum diyorum jxdjhx
Kesinlikle
Ama 4tekerlekli bir hediye fena olmazdı 🙄
Ne kadar tatlı ve mantıklı 👏👏
Kesinlikle 🥰
İpucu için teşekkür 🙃
Rica ederim ama coğunluk için gecerli değil 😉
🙂 Tamam o duruma gelecek birisi olursa deneyeceğim 🤭
🤣 🤣 İyimiş
kadınların cevabına baktım da çoğunluk boşa para demiş samimiyetsizsiniz! hangi kadın pırlanta alınsa sevinmez acaba hastayım pembe yalan adı altında numaralarınıza 😂 tabii bu sözlerimi de öyle olanlar üzerine alınsın ben lafımı attım beğenen alsın 😂
🤣 Hahaa aslında doğru söylüyorsun 🤭
doğru tabii bu gereksiz masraf diyenler genelde dilinde olur ve aç gözlü olurlar kandırma politikası herhalde
🤣 🤭 Bir enayi şart tabi
Hehe hem çok sevimli bence 🤭😋
Evett bizim sayısını bilmediğim kadar var 😍😄
Maşallah