_romeoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 189 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Hava da aşk kokusu varsa bile mutasyona uğramıştır büyük ihtimalle bu devirin aşkları da virüsleri gibi aşıyı bulunca kayboluyor buda aşıdan kastımız beli sanırım😂😂
1|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Havada aşk kokusu olsa bile maskeden koku alamıyoruz ki ya
Niye onun aşka ihtiyacı yok mu mutlu olmayı hak etmiyor mu nasil düşünce bu
Görüş sahibi
1 ay
@Selim4648 sitede bulunuyorsan yaş mevzusunu da bilmen gerek abiciğim.. Aramızda 5 yaş fark var.. Haydi rastgele.. Ve seni bu geri düşüncenden kınıyorum dilerim 50 yaşına kadar bekar ve yarsız kalırsın 😅😅👍
Bunlar hep okuyamamaktan maalesef @jimmycelvin bu düşünce de insanların iler de aile sahibi olup çocuk yetiştirmesi cidden korkutuyor beni.. Toplum olarak halimize bakın insanlık, vicdan yok oluyor.. Hoşgörü yok artık.. İnsani vasıflar böyleleri yüzünden yok oldu, olacak artık
@selim4648 adam sadece espiri yapmış. Aile yapısına toplumun gelidiği noktaya kadar bir sürü şey çıkardınız küçük bir şakadan. Biraz daha pozitif yaklaşıp, zekice karşılık verebilirdiniz ve gülmek için malzeme çıkardı. Şimdi bende sizin gibi bir şakayı bile kaldıramıyor insanlar diye nutuk çeksem ne güzel olurdu değil mi 😂😂😂
saffet446 | Aşk İlişkileri konusunda 500 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Havada oksijen var bro
0|0
0|0
sabrinaandsalem | Aşk İlişkileri konusunda 288 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Havada hastalık kokusu var
0|0
0|0
jimmycelvin | Aşk İlişkileri konusunda 811 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Ben alamıyorum 7 yıldır :)
0|0
0|0
servettansinn | Aşk İlişkileri konusunda 492 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1813Bu doğru 😂
İnanıyorum ki doğru kokudur. :D
Benimde inancım var 😑
Teyze bu yaştan sonra olsa ne olmasa ne ☺🤣🤣🤣
Niye onun aşka ihtiyacı yok mu mutlu olmayı hak etmiyor mu nasil düşünce bu
@Selim4648 sitede bulunuyorsan yaş mevzusunu da bilmen gerek abiciğim.. Aramızda 5 yaş fark var.. Haydi rastgele.. Ve seni bu geri düşüncenden kınıyorum dilerim 50 yaşına kadar bekar ve yarsız kalırsın 😅😅👍
@jimmycelvin sevginin ve aşkın yaşı yoktur. Bunu idrak edemiyorlar malesef. :D
@Jimmycelvin ne yaparsın işte yaş kemale ermiş ama beyin maalesef hoş görelim arkadaşı ona da malzeme gerek sonuçta
Ne kadar da haklısınız beyni gelişmemiş insanlar niye çoğunlukta nerde yanlis yapıyoruz
@Fizyoterapistbey35 çok yerin de bir düşünce gerçekten.. Teşekkürler çok incesin 🌼
Ben sizden özür diliyorum hem cinsim adına
@jimmycelvin yav susun be gidin özelden yszışın
Bunlar hep okuyamamaktan maalesef @jimmycelvin bu düşünce de insanların iler de aile sahibi olup çocuk yetiştirmesi cidden korkutuyor beni.. Toplum olarak halimize bakın insanlık, vicdan yok oluyor.. Hoşgörü yok artık.. İnsani vasıflar böyleleri yüzünden yok oldu, olacak artık
Ben yürümek için yazmıyorum selim bey öyle bir ihtiyacım yok şükür kendinizle bir tutmayın
@selim4648 adam sadece espiri yapmış. Aile yapısına toplumun gelidiği noktaya kadar bir sürü şey çıkardınız küçük bir şakadan. Biraz daha pozitif yaklaşıp, zekice karşılık verebilirdiniz ve gülmek için malzeme çıkardı. Şimdi bende sizin gibi bir şakayı bile kaldıramıyor insanlar diye nutuk çeksem ne güzel olurdu değil mi 😂😂😂
anlamadınız dimi espriyi :(((
Hala cevap vermediniz :(( çok üzüldüm bak niye kimse Sapık İstet'i bilmiyor?