Kıskançlık olmayan bir ilişki bitmeye mahkum mudur?
8
1
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
hiçyolcusu | Aşk İlişkileri konusunda 131 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Kıskançlık fırtîdir. Seven zaten sevdiğini her türlü kıskanır. Fakat kıskançlığın da bir dozu vardır. Hep derim kişiye ve çevresindekilere zarar veren her duygu kontrol edilmelidir diye. Zira kıskançlık da böyledir. Kıskanıyorum adına sevdiği kişiye tabir caiz ise hayatı cehenneme çeviriyorsa burada güzel ve fıtrî bir kıskaçlıktan bahsedemiyoruz.
Ama normal olan kıskançlık da sergilenmiyorsa, karşı taraf önemsenmediğini ya da sevilmediğini de hissedebilir. Dengede bir kıskançlık gerekli olandır 🌿
Sunrise_sunset_ | Aşk İlişkileri konusunda 156 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Evet mahkumdur benimki kıskanç değildi biraz kıskansın sahiplensin isterdim saçımı boyatırdım bakmazdı nasıl saçım derdim sen zaten güzelsin derdi arkadaşları iltifat ederdi benim eşime herşey yakışır derdi Kıskanmıyormusun derdim sen yanlış yapmazsın derdi ama insan duymak istiyor domuz etimi yedin dedim. Hayır dedi. beni seviyordu ama olmaz olsun eşini umursamayan kıskanmayan erkek olmaz hayat şimdi çok daha güzel hayatım kkurtuldum sıyrıldım hayat yaşamaya değer. Çenem düştü bak ya😂💃💃
ta00ta | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bitmeye mahkum olan bir ilişki varsa o da aşırı kıskançlık olan bir ilişkidir. En azından benim için böyle. Kıskanılmamaktan rahatsızlık duymam, kendim de kıskanç değilimdir.
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hiç kıskanmıyorsa çok rahat davranışlar sergiliyorsa kendi adıma bitmeye mahkumdur Beni kıskanmaz ise sevmediğini düşünürüm..
En İyi Kız Görüşleri