Buradan bazı kızlara soruyorum (Yapmayanlar üzerine alınmasın.). Nedir sizin bu maço sevdanız?

- Maço sevdam asla yok. Kibarlık ve nezaketten yanayım. ^o halde neden yanıtlıyorsun^ Fakat silik ve aşırı kasıntı bir tiptense ağır, oturaklı, nerede ne yapacağını bilen (doğruyu), güçlü karakter ve yapıdaki adam tercihim. Adam olsun. Maçoluk da kasıntılıktır bana göre. Kendi olsun.
Kızlar neden genelde böyle sever.., kendilerini koruyacağını düşündükleri içindir belki. Lâkin kendini koruyamayan kadını kimse koruyamaz.0|10|0Görüş hala geçerli mi?Böyle de düşünen çok az kişi var işte. Bazı insanlar cidden yerine göre hareket etmesini biliyor. Burunlarının dibinde oluyor ama buna rağmen bazıları bunu bile bile o tarz adamlara gidiyor ya gülesim geliyor. Bunu sorma sebebim de buydu zaten. Bu konu hakkında bir mesaj vermek. 😂
Evet neyden bahsettiğini biliyorum. Ben mantıkçı insanım. Kafama yatıyorsa severim 🤭 Gidiyorlar onların peşine, sonra neden üzüldün oluyor. Başta belli zaten. Onlar uyarmaz ben uyarıyorum yine oluyor. En güzeli seni seveni, sana değer vereni sevmek ♡
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Kesinlikle ama sadece bunla da yetmiyor. Kararlarıyla seni ve ilişkinizi yanlış, aptalca kararlar yüzünden kötü bir yola götürmeyecek birisi de çok önemli. Bu yüzden hep iyi niyetli birisi olmakla beraber "azıcık bile olsa mantığını kullanan" birisi diyorum. Kimsenin süper zeka, üstün zeka derecesinde olmasını beklemiyorum sonuçta. Sadece mantığını kullanabilsin ve ilişkiyi kötüye götürecek saçma sapan şeyler yapmasın o bile yetiyor. Benim orada ima ettiğim şey o aslında anlatırken bile ama bazı insanlar bunu göremiyor maalesef ve "Mantığın bu konuda hiç bir önemi yok. Sen neyden bahsediyorsun?" dercesine bir yargıya giriyorlar. Aslında o da bu noktada önemli işte. Ben değil, yaşanmışlığım konuşuyor burada.
Ha bir de evet... Kendin de böyle olman gerekiyor. Yoksa ilişkiyi kötü noktaya götüren bizzat sen olursun. Şahsen ben bunu yapabileceğimi düşünüyorum. Fakat bil bakalım ne eksik? 😂
Haklısın kafasını kullanabilmesi gerekir. Ayrıca ince bir noktaya değiniyorsun burada. Geçen yazında da dikkatimi çekmişti. Elbette isterken ben de yapmadığımda tadı kalmaz.
Ne eksik 😅Öyle uygun bir insanın bizzat kendisi eksik kendi hayatımda 😂
Bakalım nasip kısmet bu işler
- Maço değil de cool beyler fazla kaçırmamaları kaydıyla çekici geliyorlar. :)0|10|0Görüş hala geçerli mi?
Hayır. Ben ve çevremde gördüğüm kadarıyla kızlar tipten daha çok onları güldüren, ilgi gösteren, sahiplenen kişilerden hoşlanıyorlar. Cool olmak tiple olmuyor. Kültürle, tanımadığı insanlara soğukkanlı olmasıyla vb. ve bi de giyim tarzı.
Ya hani bi söz var ya ergence mi gelir bilmiyorum ama bana google açtıran kişiler çekici gelir mesela cool gelir. :D
Doğru da benim çevremde denk geldiğim kızlar da nedense kendilerine yapılan iyiliğin kıymetini bilmeyen tiplerdendi. Bak benim olayı biliyorsun düşün bir. Seni 2 senedir tanıyan bir kız var, iyi niyetini, temiz yürekli olduğunu tamamen biliyor. Sen bu kıza hediye alarak (hediye de kolyeydi) açılıyorsun. Bu kız sonra sana 3 gün hiç bir şey demiyor. 3 gün sonra seni arkadaş olarak görüyorum sularına giriyor. Ha bir de bu olay olmadan önce kızın 1 hafta boyunca en az 3 saniye olmak üzere 3 ve 3 saniyeden fazla uzun süre göz göze gelinip de olan bakışlar da bunun bonusu.
Ve böyle olan çok fazla kız gördüm sadece o da değil. Sence böyleleri gerçek bir ilgi mi istiyor? Sanmıyorum. Bence onlar da ne istediğini bilmiyor.Bence o kız ne istediğini/hissettiğini bilmiyormuş. Dengesiz davranmış o yüzden. Mesela benim karşıma çıkan erkekler de öyleydi. Seviyor mu sevmiyor mu ne yapmaya çalışıyor anlamıyordum. Bir öyle bir böyle davranıyorlardı çünkü. Dengesizlik diyorum ben buna. Ve bence bazıları da bencil. İyiyi bulunca daha iyisini arıyorlar. Ararken iyiyi kaybetmemek için de arada iyi arada kötü davranıyorlar. Yedekte tutmak deniyor buna da. Maalesef ki..
İşin komik yanı da bu zaten. Onun beni kullandığını anladığım an ondan uzaklaşmam bir oldu. Geçmişte ona derslerde yardım ediyordum ama artık etmiyordum bu yüzden. Şimdi ise hak ettiğini aldı ve beni tam kullanmayı başaramadı. Ben üniversite kazandım. Oysa mezuna kaldı. Çok merak ediyorum ne kadar pişman olmuştur durumu öğrenince. 😂
İyi yapmışsın ya gerçekten herkese hak ettiği gibi davranmak lazım. Kimsenin "bazen" i olmamak lazım.
Aynen öyle. Düzgün birisi benim hayatımın "her daim"i olsun ve benle uyum sağlasın. Samimi söylüyorum ben de aynısını yaparım. Cidden.
Valla ya. Kendilerini bulunmaz sanan insanlardan nefret ediyorum. Hayır bak istisna kitleden olduğuma emin olan birisi olmama rağmen söylüyorum, ben bile kendimi bu kadar bulunmaz hint kumaşı gibi görmüyorum. Biri beni sevdiğini açıklasa bile kıymetini bilirim yani en azından reddetsem bile. Karşı tarafı kırmayacak hareketlerde bulunurum.
Ya öyle tabi ki. Ben de nefret ediyorum. İsterse dünya yakışıklısı olsun egosunu görünce tiksinti geliyor. Öyle tabi kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok ki.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
83- Beni neden davet ettin lkfjlfkjgjkg. Bilmiyorum vallaha neden bir insan maço, büyüklük taslamayı havalılık sanan, kabalığın güzel olduğunu düşünen, sevmeyi baskı yapmak sanan, kadın ve erkeği eşit görmeyen insanlardan hoşlanır.
Bazı kadınlar muhtemelen sadece cahil, deneyimsiz. Aileler kız çocuklarının ağzını kapatmış, yaşamalarına izin vermiyorlar. Benim ailemde bile üzerimde baskı var. Yaşasa diyorlar, gidip itin tekine aşık olacak. Ona doğru düzgün insanlarla muhattap olabileceği kadar deneyim verseydiniz keşke.0|10|0 - Yaratılış gereği, ilişkilerde kadınlar ister istemez yönetilmeyi daha çok benimsiyor genel olarak...
Bu yüzden maço erkekler daha çok tercih ediliyor.
Fakat maço erkeklere "kadın ruhundan anlamayan, otoriter erkek" tanımı yapmak da yanlış.
Maço erkekler, duygularının agresyon kısmını daha çok belli ederken, duygu kısımlarını daha içine kapanık belli edebilir. Ya da duygusal kısmını yakalamak için daha iyi ortam kollar.
Tamam otoriterdir, ama inandırdığınız birşeyde sizinledir. Kadınını daha çok kollar gözetler.
Vesaire vesaire.0|10|0Haklısın ama her maçoyu da bu konuda aynı kefeye koymak ne kadar doğru? Senin bu dediğin insan tipi hem alfa hem beta özelliğini taşıyan insan tipi ki bu adamlar yeri geldiğinde tavır koyar ve yeri geldiğinde sevgilerini gösterirler. Gerçek bir dengeye sahipler yani. Ama benim bahsettiğim maço; tamamen serseri, kötü niyetli, umursamaz, cool takılan, amacı sadece bir kızı cinsel olarak değerlendirip sonra da kullanıp atmak olan bir profil idi. Yanlışım varsa düzeltebilirsin ama maçoların böyle olduğunu biliyorum.
Bak mesela kendinin resmini koyduğun, Çocuklar Duymasın dizindeki Haluk karakteri, maço erkeği tanımlar. bahsettiğin gibi serseri, kötü niyetli bir karakter değildir.
Senin bu konuda tanımlamanda, terim kayması var. bir erkek serseri ve kötü niyetli ise, o maço olamaz. Hoş bu alfa beta muhabbetleri bundan bi kaç sene öncesine kadar yoktu. olay maçoluk ya da hafiflik arasındaki nitelikle belirtiliyordu. ama maço bir erkeğe serseri diyenini ilk kez duydum.- Hepsini Göster Daha Az Göster
Haluk u sadece tesadüfen bulduğum için attım. Başka fotoğraflar da atabilirdim ama gözüme o çarptı. Çocuklar Duymasın'daki işlevine dikkat etmedim.
Ayrıca haklısın. Terim kayması yapmış olabilirim ama benim ima etmek istediğim şey bambaşka idi.
ima etmek istediğin şey başka ise kardeşim, ima ettiğin şeyin adını tam yazarak sorman istenir. :) yoksa yanlış yere gider konu :)
Bak şimdi kardeşim, sana geniş bir tabir yapacağım
Topuklu ayakkabı, zamanın Fransa'sında insanlar sokağa dışkıladıkları için, o dışkıya basmamak için üretildi. ve ilk erkekler giydi... Fakat tuvalet adabını bizden aldıktan sonra, topuklu ayakkabılar kadınlar içindir mizacını senin maço terimin gibi pompalaya pompalaya 1920 lerden beri kadınlara ülkemizde giydirdiler ve iyi de para kazandılar.
Birşeye yeni anlam kazandırmaya çalışma, anlamı var olan kelimeyi kullan derim. yoksa genellemeye girer.Ve ben de buna hak verdiğimi zaten söylemiştim. Sadece diyorum ki şu anlık takılmana gerek yok çünkü insanlar gerçek mesajı anladı. Başka bir soruda aynı hataya düşmem olur biter. Çok da takılmaya gerek yok yani. 😅
Hak veriyorum sana evet kavramlar yanlış kullanılmamalı. Ve de hata yaptığımı da kabul ediyorum. Bu nedenle bir dahaki soruda daha dikkatli olacağım. Ama şu an takılmaya gerek yok. Diyorum ya mesajı aldı herkes.
- Maçoluk kızları etkilemez. Maçoluk insanların yaşam tarzıdır. Kişi maço olabilir ve aynı zamanda sevdiği kadına değer verebilir. Doğal olarak kızlar kendilerine verilen değeri ölçerler. Yani kızlar maço erkeklerden değil kendilerine değer veren erkeklerden hoşlanırlar.
not: hanımı eve kapatıp , yüzünü camdan çıkardı diye ağzını burnunu kırmak maçoluk değil hayvanlıktır.
not2: maço değilim.0|10|02 ilgi gösterip birden uzaklaşan erkeklerden şüphelenmeleri gerekirken peşinden koşmaları da ayrı bir ironi yalnız reis. Samimi söylüyorum bunu.
- baskıya hiç dayanamam birileri benim hayatımı yönetsin diye dünyaya gelmedim herhalde : ) alınmadım alınanlar açıklasın. sanıyorum ki onlarda
kıskanılmak-korunmak-sertlik- MaD mOy gibi klass şeylerden etkileniyor0|10|0Maalesef. Sonra bir de bu kendilerinin elinde olmayan bir şeymiş gibi bir de savunmaya kalkıyorlar. Diyorum ben kime aşık olup olmayacağımı kontrol edebiliyorum siz de yapabilirsiniz bunu. Kız bana diyor ki "Kime aşık olacağını asla bilemezsin, kontrol edemezsin."
Güldüm ya. 😂😂😂
Zaten ilk sevgilimi sevmeye başladığım zamanlar bile bunu kontrol ediyordum. İnsanlar beni benden daha iyi bildiklerini zannediyor. Ne kadar da ironik.
- Hanımköylü seviyorum diyince de linçliyonuz beni.1|10|0
- Gizli Üye1 ayRomantik, ilgili erkek isteriz (sözde). Ama gider maçolara aşık oluruz0|10|0
Aynen öyle skslsloddkkd
Sonra bir de bazılarınız biz masum tiplere patlıyor daha "Her erkek şöyledir, her erkek böyledir." diye. Kendi düşen ağlamaz. Bunu bilmeleri lazım.Bu da işte sizin sorununuz sksldldldl Bir insanın duygularını kontrol edip sağlıklı kararlar vermesi mümkün iken siz kolay yola gidiyorsunuz. Üşengeçlik herhalde bu biraz. 😅
Zamanında yaptım bunu. Zor bir şey değil aslında. Kimseye ilk görüşte aşık olmuyorum çünkü bir kızın fiziği her ne kadar etkileyici olursa olsun, "Karakteri olmadıktan sonra anlamı yok." diyorum ve bir insanı tanımadan hareket etmemem gerektiğini anlayarak kendini törpülüyorum. Şimdiye kadar sevgili olduğum ya da hoşlandığım bir kız olduysa bile hep bir etken oldu. Hep tanıyıp, ona göre karar verdim ve bu aşık olma olayım tanıdıktan sonra gerçekleşti. Gerek bazılarının içten söylediğini bildiğim sözleri bana iyi insanları hatırlatarak beni etkiledi, gerekse kendilerinin izlediği karakter yolu beni etkiledi. Fakat tabii siz bazı kızlarda çok iyi manipülasyon ustaları var. Öyle ki başka bir karakteristik özelliğe sahipmiş gibi oscarlık derecede bir rol yapıyorlar. Derinlerine inmeye başladığımız zaman da maskelerini düşürüyorlar. İşte ben, kendileri sahte karakter maskelerini düşürdükleri andan itibaren onları sevmeme rağmen onları bırakmasını da bildim (acı çeke çeke olsa bile).
Bu da bunun mümkün olduğunu gösteriyor. Aslında siz de bunun için mantıken bir çaba göstermiş olsanız, belki de bütün iyi niyetli erkekleri bulabilir ve onlarla güzel bir hayat kurabilirdiniz değil mi?
Yani anlayacağın, beni hafife alma. Gerçi böyle bir tür görmemiş olmanı da normal karşılıyorum çünkü çoğu erkek benim gibi bu kontrolü yapmaya tenezzül etmiyor. Çünkü amaçları başka falan filan bla bla bla. Tıpkı çoğu kızın da amaçları başka oluğu gibi. Olan da istisna kitleye oluyor. Onlara üzülüyorum.
Bunu kendim seçtim ama. Ben bir insanın sağlam bir karakteri olunca etkileniyorum. Başka bir şey etkileyemiyor beni.
Fakat mesela arada yaş farkıdır, sevgilisi olması gibi bir durum varsa da kenara çekilmesini bilirim. Bu da yine bunun tamamen kontrol edebildiğimi gösterir.
Seçemiyor olsaydım, benden yaşça büyük olan ve başkasıyla sevgili olmuş olanlara da aşık olurdum.
Gayet de mümkün. Bunu uyguladım emin ol. Ben istemediğim sürece kimseye aşık olmuyorum. 😊
Buna kriter koymuş olmam bile yeterince "aşık OLACAĞIM insanı da seçebilme" özelliği vermemiş mi bana söyler misin? Yani aynı kapıya çıkıyor.
- Görüş sahibi1 ay
Bak netflix te bunun hakkinda bi deney bile var"LOVE IS BLIND" insanlar benim birlikte olacağim kişi güzel/yakışıklı olmali manken olmalı, kaslı olmalı, spor yapmalı, boyu benden uzun olmalı, kitap okumalı, gibi şeyler söylüyor sonra birbirlerini görmeden odalarda duvarın arkasından sadece konuşarak birbirlerine deliler gibi aşık oluyorlar deneyin sonunda da evliliğe kadar gidip evleniyorlar ve aşık olduklari insanlar bu saydiklari özelliklerin hicbirini karşılamiyor. Sen her ne kadar kriter de koysan aşkın gözü kördür kime aşık olacağını seçemezsin.
Tip olarak kriter koyduğumu kim söyledi sana? Ben karakter olarak kriter koymuştum kendime. Netice de herkes hak ettiği ile beraber olmalı değil mi? Benim hak ettiğimi düşündüğüm de bu.
- Bi görüşünde genelleme yapmayın diyip burda genelleme yapman da ayrı bi ironi1|00|1
Genellemenin tüm topluma hitap eden bir şey olduğunu size Türkçe öğretmenleriniz öğretememiş sanırım. Hatta lise konusuydu iyi hatırlıyorum. Her neyse.
Bu benim genelleme yaptığımı yine de göstermiyor. Sen yorumunda ne demişsin?
"Bi görüşünde genelleme yapmayın diyip burda GENELLEME YAPMAN da ayrı bi İRONİ"
Kendinle çelişiyorsun.Sinirli değilim. Ön yargıyla mantıksızca beni yargılamaya geliyorsun. Kısasa biraz kısas yapıyorum diyelim.
Ben her insanın beni takmasını zaten beklemiyorum. Ben gereken insanlara yardım ediyorum ya da gereken insanlarla takılıyorum. Sen öyle birisi değilsen ben ne yapayım?
Beni saçma sapan şeylerle etiketlemeyi artık keser misin
Anladım çok kafana taktın
Tamam ama ben seninle uğraşmak istemiyorum
ETİKETLEME BENİ
- Kadınlar o erkekleri seviyor maalesef0|10|0
Yeterince çaba harcamıyorsun sanırım arayan mevlasını da belasını da buluyor birazcık hızlı olmalısın hiperaktif ve Atılgan olmalısın
Aslında nasıl yapacağımı biliyorum da, beni iyi niyet doğama etik değil hiç biri. Mesela diyelim bir kızın ilgisini bununla çektim. E sonra ne olacak? Bir daha asla kendim olamayacağım belki de. Berbat bir şey. Eğer kendim olamayacaksam neden bir kızla beraber olayım ki?
Hayır sana benzeyen insanlara yönlenmen gerekiyor neler yapmayı seviyorsun mesela hayat tarzına uygun insanlara yöneleceksin
Hmmm bir bakalım...
Bazı online bilgisayar oyunları, telefon oyunlarına bayılırım, yine de o kadar asosyal değilim. Eskiden asosyaldim ama yavaştan kırdım diyebilirim. Bir çok görüştüğüm arkadaşım var. Gerek görüntülü, gerek sesli, gerek gerçek hayatta... Emmm corona yüzünden çok çıkamıyorum ama corona olmasa üniversitem İzmir de olduğu için orada daha çok gezip görme imkanım olurdu. Kötü bir insan değilim. İyi niyetli olmaya çalışan birisiyim, mantığımı kullanmaya çalışan birisiyim ve sevdiğim zaman da birisini gerçekten verdiğim değeri hissettiririm. Eskiden biraz özgüvensiz gibiydim fakat son zamanlar daha açık ve net konuşmaya başladım. Ama tabiiki yeri geldiğinde açık ve net bir şekilde konuşuyorum. Normalde sakin takılırım. Ama kendimi rahat hissettiğim her yerde ya da konuşmam gereken durumlarda çok atılganımdır. Bunu da görenler olmuştur. Böyleyim yani.bence olması gerektiğinden daha iyisin sadece biraz korkuyor veya ilk adımları atmaya çekiniyor gibisin o da zamanla olur merak etme sen
Aslında ilk adımı da atan birisiydim ta ki yaşadığım kötü olaylardan sonra kızların söz konusu sevgi olduğunda oscarlık rol bile yapabilecek kadar kurnaz olduklarını anlayana kadar. Karda yürüyüp de izini belli etmeyen birisine tekrar çatmaktan korkuyorum. Ondan kimseye ilk adım atmak istemiyorum doğrusu.
O olaydan sonra çünkü kimseye ipleri veremem artık. Verdiğimizde bunu yaptığımıza pişman ediyorlar genelde. Aslında adım atarak istediğimi elde edecek şeyler de yapabilirim ama bu, beni ben olmaktan çıkarır. Ben bunu yapmak istemiyorum. Beni ben olduğum için gerçekten seven, uyum sağladığım birisi olsun istiyorum. Gerisi umrumda değil.
- Maço erkekleri hiç sevmem0|10|0
Ben de onlara ayrı bir gıcığım. Sırf bir kızı cinsel olarak elde etme amacı var hepsinin de.
Fazlasıyla. Bir de bu maçolara mazoşistçe, efendilere sadistçe davranan kızlar var. Bu hemcinslerin de ülkemizde çoğunluğu oluşturuyor. Olan da biz gibi istisnalara oluyor işte.
- Tamamdır üstüme alınmıyorum o zaman ben0|10|0
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşleri