Az önce karşıma çıkan şu cümle çok doğru değil mi?
35
9
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Клвдияивановна | Aşk İlişkileri konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ben zaten bunu her zaman söylüyorum sadece burada değil günlük hayatta da karşıma çıkan her insana söylüyorum tanıştığım ya da konuştum muhabbetim olan her insana söylüyorum kadın erkek fark etmez her zaman çek söylediğim bir şey şudur Böyle bir zamanda aklını kullanan mantığını kullan her zaman için bir yere gelir ama mantığını kullanamayan kalbinin sesini dinleyen herkes Maalesef artık her zaman için geri planda kalır yani kalp demeyeyim de ona duyguları değilim yani duygularını hiçbir zaman artık kullanmayacaksın Duygular her ne kadar kullanılırsa bir o kadar da artık geri gitme olayı kaçınılmazdır Bu olayı sadece aşk olarak değil yani genel anlamda düşünmek lazım Hayatın her alanında duygularına yer vermeyip mantığını kullanan insan yani aklını kullanan insan her zaman için başarı çıtasını yükseltir Ben bunu bilir Bunu söylerim
Vault_Boy | Aşk İlişkileri konusunda 5,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bunu diyen kim? 17 yaşındaki liseli mi? Aklını seçen insan aklına güvenmiştir, beynine yani. Peki beyni ne kadar güvenilirdir? Ne kadar bilgi ve birikim sahibidir; neler görüp geçirip atlatmıştır? Genç birisi kendi aklı değil kendine yakın gördüğü bir büyüğünün aklına güvensin, bir seferlik öyle karar versin. Ya da kendinden önceki nesillerin dna'sına işlediği içgüdüsel kökten gelen kararlara güvensin kendisini kalbine teslim ederek.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
athena_anthea | Aşk İlişkileri konusunda 540 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Zaten herşey beyinde değil mi sadece bir söz o kadar, abartmayın lüzumsuz.
Üstelik tarihi kaynakların hatta mitolojik hikayelerin bile en vasat olanında "kalbini mi aklını mı". muhabbeti var. Evren de hayat keşfetmiş gibi ne bu zihin fırtınası.
ReyaL1 | Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evettt çok haklııı
0|0
0|0
Need4Read | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Güzel söz ama her zaman doğru değil. Doğru olsa kalple yaptığımız seçimlerin hiç mutluluk getirmemesi bizi hep üzmesi gerekirdi. Oysa sevgi denen birşey var ve sevgi her zaman insana mutsuzluk getirmez. Önemli olan akıl ve kalp arasındaki dengeyi kurup, ikisini de gerekli olduğu anlarda seçimlerimize dahil etmek..
Mehmet Erdemin de söylediği gibi Acıyı sevmek olur mu? bazen kalpsiz muamelesi görsem de hep aklımı seçtim ve bugüne kadar bir çok üzücü durum yaşasam da kimsenin üzmesine izin vermedim
0|0
0|0
Karrizmatik | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Dostum güzel. Peki sana bir soru. Hayatta mutlu musun
Highline | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Akıl tutulması denen bişey var aklını ne kadar kullansada insan kalbindeki merhametinin bir elbet kurbanı olacaktır
(En akıllı yaratık şeytandır )
0|0
0|0
mustafacici21 | Aşk İlişkileri konusunda 60 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
doğrudur katılıyorum takipçim olmana 😂😂😂😂 olur musun? beğenmezsen yine engellersin söz bisey demem. neden bu kadar istiyorsun diye merak ettiğini duyar gibiyim çünkü düşüncelerin güzel belki bana yardımcı olabilirsin olur mu
Peki neden bir şans vermeyi düşünmüyorsun arkadaş olarak evet güvenmemekte haklısın belki ben de olsam ama bir şans verip arkadaşca konuşabiliriz gerçekten ileri gitmem söz veriyorum
Peki öyle olsun rahatsızlık için kusura bakma Allah seni sahibine bağışlasın inşallah. Görünce seni biraz heyecanlanmıştım şiirler bile yazmıştım ama yine de sağol kirmadigin için belki de isteseydin kırıcı şekilde yazardın bu defa kırılan parçalarımi bir araya getirmem imkansız olacaktı yine de sağol gül yüzlü melek huylu insan görünümlü peri
turhannnn | Aşk İlişkileri konusunda 129 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
çok doğru bir söz aklım ile kalbim arasında kaldım ve kalbimi sectim cok pişmanım tek pişmanlıgım bu ve ben onu 3 senedir hala seviyorum bu da en büyük salaklıgım sanırım :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş