Instagramda sürekli eski sevgilimi stalk yapıyorum aslında kendi psikolojime zarar veriyorum Yapmam gereken sorumluluklar varken Bunları erteleyip bile bile canımı acıtiyorum oradaki ışıltılı yaşamları görünce kendi hayatımı sorguluyor ve üzülüyorum Ne yapmalıyım nasıl yön vermeliyiyim kendime
Güncellemeler:
1 ay
Sabah kalkarken yolda giderken Yemek yerken ailemle sohbet ederken heryerde instagramdayim
1 ay
Güncel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Eski sevgilim belki bir umut bana yazar diye silemiyorum sürekli onun başka kızları takibe alisini izliyor üstelik o kızlar kimmiş diye onlarada Bakiyorum
Bunu ben de yapıyordum iradenin güçlü olması gerek. Yeni yıla girdiğim zaman kendime asla bakmayacağıma dair söz verdim :D 23 gün oldu ve deli gibi merak etsem de asla bakmıyorum çünkü o hayatına devam ediyorsa ben de etmeliyim
Bende bir cesarette bulunup hesabımı sildim gerek duymadigim için çopluk yatağı
Oh be başardım bunu
Eski sevgilim belki bir umut bana yazar diye kaybolamıyorum oradan ve Onun hergun başka kızları takibe alisini ve o takibe aldığı kızlar kimmiş diye profillerine bakiyorum🤦♀️
Bu obsesif olmaya doğru gider zaten sana ulasmak istese her türlü ulaşır o yüzden kandırma kendini
Degilmi bipten telegramdan Arar kendimi kandırıyorum
Şu an Hesabımı sildim Bir cesarette bulunup😀
Yürü beee 😁kurma tekrar merak etme çok yorucu inan yıpratır seni
Öyle bir ortamım yok yani çıkıp buluşacağım bir arkadaşım da yok Tek başıma gezintiye çıktığım zaman herkes bana bakıyor
Bu kız Neden tek geziyor dercesine
Olurmu öyle şey bı kız tek gezemezmi belki sen sanal oetama çok alistigin için öyle geliyordur bence arkadaş edinip dış hayata çıkmaya çalışmalısın bu seni iyi hissettirecektir
Arkadaş Nasıl edinebilirim sanaldan mi inanın hiç ortamim yok Spora giderdim Şimdi hastalıktan gidemiyorum
Sanalda kaybolduğu dan bahsetmissin bı bağımlı hale gelmişsin yanlış olmazminyeni sanal baglar ama sanaldan tanışsan bile normal hayatına dahil edebileceğin arkadaşlar edinebilirsin (kadın erkek) ayirmiyorum bu konuda ama sen sahte bı dünyaya çekilip eski aşk sendromuyla dünyaya kendini kapatmıştım gibi görünüyor neden yaptın bunu kebdine
Az evvel instagramdan bütün bağlarımı kopardım Sildim hesapları 5 ay sonra yks sınavım var ve buna odaklanicam
Bu yanlış bı hamle olmuş anı kararla silip bitti benim için diyenler genelde korkularından kaçma pisikoljisi ile yapar bunu ve ters teper böyle yapma bence daha disipline al kendini bu daha başarılı netice veeir
oyun oyna bence