Sevgilinizin önceki sevgilisini aldattığını öğrenseniz ne yapardınız?
77
21
Görüşünü yaz
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
_romeoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 190 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Hepimiz geçmişte hatalar yaptık, bir insanın geçmişi gelecekle ilgili kararlar almak için yol haritası olarak kullanılırsa o insan büyük haksızlık etmiş oluruz. Her ilişki kendi içinde özledir. Sen Sadık olur ve bir insana gerçekten güven aşılamayı becerebilirsen seni aldatmayacağına inanan biriyim. Ama buna rağmen aldatan olurda da bu nokta da kaybeden asla sen olamazsın. Ben geçmişe bakarak ilişkilere yön vermem neyin neden yapıldığını mantık çerçevesinde oturtmadan birini yargılamak doğru değil. Ama şöyle de bir gerçek var ki gevşek kıçta don zor duruyor bir insanı neyi neden yaptığını çok iyi analiz etmek ve özümsemeden ciddi bir ilişkiye adım atmamak lazım...
ayrılırdım tabikide aşırı şekilde seviyorsam vicdan azabı çekiyorsa değişmişse ve uzun zaman önceyse belki bir düşünürdüm ama bir insanı aldatmak öyle normal bir şey değil bence sırf keyif aldığın için sana sonuna kadar güvenen birinin duygularıyla oynamak normal bir şey değil seni aldatıp aldatmamasıyla ilgilide seni aldatmayacağının garantisi yok ben olsam bir insanın güvenini duygularını paramparça etmek onun için bu kadar kolay olan birine güvenmez güvenmediğim biriylede sevgili olmazdım kısaca aşırı istisna bir durum olmadığı sürece ayrılmalısın
0|1
0|0
Justelviraaa__ | Aşk İlişkileri konusunda 718 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Allah göstermesin, ne yapardım hiç bilmiyorum ama zor güvenirdim :((
direk ayrılırdım ya da devam ederdim diyemiyorum bu soruya ama benim için bir eksi eklenmiş olurdu hanesine bu kesin
2|1
0|0
Starfairr | Aşk İlişkileri konusunda 204 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Beni de aldatır mi acaba? Diye dusunur dururdum ve en sonunda bunu düşünmekten ben kendim yavas yavas soğurdum.
2|1
0|0
vampirkayla | Aşk İlişkileri konusunda 384 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bu meseleyi sevgili olmadan önce ögrenmek gerekirdi diye düsünüyorum. Tanisma asamasinda.. bunu duysam zaten iletisimi keserim. Böyle bir insandan arkadas bile olamaz benim icin.
0|1
0|0
AlterEgosss | Aşk İlişkileri konusunda 223 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Soğurdum ondan bir zaman sonra da bu konuyu açardım onu aldatanın beni aldatmayacağı ne malum kimse bunu hak etmez ve bunun bahanesi olmaz sonu ayrılık gibi görünüyor.
0|1
0|0
Pieta222 | Aşk İlişkileri konusunda 65 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Duruma göre. Neden aldatmis kurtulamadigi bi iliski miydi yoksa keyfine mi yapti önemli olan bu bence. Yine de insanlar değişebilir buna inaniyorum.
0|1
0|0
Hayat-Güneşi | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Eğer ki evleneceğim insanın böyle bir durumunu yakalar, ya da haberim olursa ilişiğimi keserim. Net yani..
0|1
0|0
Blackh | Aşk İlişkileri konusunda 496 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ben zaten sevgili olmadan onun gelmisini gelecegini hatta gelmekte olanini arastiracagim icin 😅olmadi gozumden kacti diyelim soğurum ayrılırım
0|1
0|0
Naz_006 | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Uf be kanka o nasıl soru bee👌 Sevsem bile bir insan yedisinde neyse 70de de o olur o yüzden devam etmem
0|1
0|0
Gelduamol | Aşk İlişkileri konusunda 278 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Beni sevdiğini hissediyorsam ve ben de seviyorsam bırakmam ama en ufak birşey de şüphelenirim. Çünkü onu aldatan beni de aldatır.
0|1
0|0
hayalibirhis | Aşk İlişkileri konusunda 458 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Yasak bir ilişki yaşamış demek, ben almayayım. Sevgilisini aldatan ya da evli bir kadına sarkıntılık eden bir erkekle işim olmaz.
Yaptığından pişman olmuş mu acaba pişman olduysa bence şans vermeye deger. Her insan hata yapabilir sadece bir hatasıyla yargılamak saçma olur. Bence hemen ayrılma ama güvenme de ilerideki davranışlarına bak ona göre bir yol izle.
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hatasından ders çıkarıp pişman olmuşsa bence o insan kadar sadığı olamaz. ama tabi cinsel birliktelik olduysa işim olmaz.
Aslında biraz da neden aldattığına bağlı. Mesela o an ayrılamıyordur bir sebepten dolayı vb. Ama yine de aklımda her zaman bir şüphe olur çünkü 1 kere yapan bir daha yapar. Yaşandı onaylandı :(
Sonuçta huylu huyundan vazgeçmez. Öncekini aldatan beni neden aldatmasın. Onu göze almış aldatmış. Bunu Bile bile ilişkiye devam etmek şahsıma küfürdür.
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Devam ederdim ama eski sevgilisini aldtamasi beni rahatsız ederdi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş