1 ay
1.5 yıllık sevgilim askerden geldiği gece beni aldatmış, videosu elime geçti. Ne yapmam lazım?

Gizli Üye
kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki neyse arkadaslar amacım rahatsız etmek değil sevgilimle 1.5 yıldır beraber olduğum ve ciddi düşündüğümüz ilişkimiz vardı askere gitti bekledim geldi geldiği gece arkadaşları eğlence düzenlemiş ben erkek erkeğe sanıyodum fakat kız arkadaslarıda varmış ve gece ilişkiye girmişler bu kızla ben kavgalıydım aramızda büyük tartısmalar olmuştu sarhoş halinden yararlanıp sevgilimi videoya almış ve bana attı söylediği sözler ettiği laflar o kadar ağrıma gitti ki dünyalarım başıma yıkıldı resmen odamdan çıkamıyorum içime kapandım sevgilim defalarca özür diledi ama nafile ben bu içimdeki öfkeyi sızıyı nasıl dindiricem lütfen yardım edin napmalıyım?
Güncellemeler:
1 ay
arkadaşlar toplumda aldatılmak ne ara normal karşılanır oldu erkeklerin ihtiyacı, durum ne olursa olsun karşılaması hakmış gibi davranıyosunuz. bunu bi kız yapsa namus meselesi edinirdiniz. erkeklerin iğrenc yorumları kadar kadınlarında affet şans ver demesi aynı derecede umarım bu yorumlar sahici değildir ben affetmeyi düşünmüyorum zihniyeti kirli olanlarda umarım yaşayarak erkektir yapar askerdir ihtiyactır laflarında ezilirler ve umarım erkekler askerdeyken aldatan siz değilde sevgiliniz olur
1 ay
belki o zaman bi olaya aynı yürekten bakabiliriz tüm yorumlar için teşekkür ederim videoyu silip hayatıma bakacağım. umarım benim yasadıklarımı vicdanı temiz kalbi güzel seven insanlar yaşamaz sağlıcakla kalın.
- Ne desem şu durumda fayda etmez nasıl bir piskolji içinde olduğunu az çok tahmin ediyorum. İçkiliydi ve kız onun bu halinden faydalandı ona fırsat verme diyeceğim ama bu yapılan hatayı, hatta buna hata da denmez ilk geldiği gün öyle bir ortamda olmak yerine insan sevdiğiyle vakit geçirir o neden yaptığı yanlışı hafifletici nedenler bile sunmak gelmiyor içimden...
Sevgilini en iyi tanıyan sensin ve ilişkin ve senin içinde en iyi kararı yine sen vereceksin. Güven kolay kazanılmıyor maalesef ama böyle bir durumda güven ne kadar sağlam kalır enkazı seni nasıl etkiler kestirmek zor...
Umarım en doğru kararı verirsin. Biraz zaman geçsin kendini dinle ve daha sonra ne yapman gerektiğini akıllıca düşünerek karar vermelisiniz acele kararlar alma bir süre görüşmez kendine zaman ayır ve içinde ki sesi dinle...0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Merhaba,
Kendini değersiz hissetmenin anlamı yok karşındaki kişi zaten değerini sana göstermiş askerden gelince sevgilisi varken senin kavga ettiğin bir kızla eğlenceye gitmiş bu adama bir şey yapamazsın adam zaten değerini göstermiş tek yapman gereken şey onu her yerden engellemek ve arkana bakmamak0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- İçinde kalan söylemek istediğin ne varsa erkek arkadaşına söyle çünkü bir anda düşünmeyi bırakamazsın ve söyleyemediklerin seni yiyip bitirir, duygusal olacak falan deme gerçekten içindekileri dök ama kendini küçük düşürmeden yap bunları. “Benimle ilgili hiçbir şeyi haketmiyorsun sana düşmanlığım bile yok, ne halin varsa gör benim hayatıma girmeye kalkışma, kendinde bu cesareti bulma artık.” manasına gelen şeyler de demelisin bence. Daha sonrasında da bir daha iletişime geçmemelisin. Zamanla unutulacak mecburen “affetmek” gibi bir şey söz konusu değil bence, erkek arkadaşının o kızın sana öyle bir video atabilmesine yol açması bile affedilemez. Kısacası zamanla azalacaktır bu durum çok acı olsa da.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Gizli Üye1 ayBiraz nadas ver kendini toparla böyle durumlarda kötü ve çaresiz hissetmen normal ama geçeceğinden emin ol ve o arada da erkek arkadaşınla iletişim içinde olma ve yaptığı hatanın bedelini ödetmiş ol. Içinden geliyorsa affet ama her hatanın da bir bedeli vardır bedelini ödet sonra affet ki bir daha yapmayi aklından bile geçirmesin. Aldatmayan erkek yok bence yakalanmayan erkek var. Seni sevdiğini düşünüyorum erkekler cinsel birliktelik yaşamak için duygusal bir durum içinde bulunmak zorunda hissetmiyorlar. Biz kadınlarda var o sadece ben olsam affederdim0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10086- Bir kere aldatan hep aldatır. Kendini odaya kapatmak yerine mutlu olman lazım. Evlenmeden yüzünü gördüğün için. Senin hoşlanmadığın ya da sevmediğin, sorun yaşadığın bir kadınla aynı ortamda bulunması yanlış. Sarhoştum hatırlamıyorum bunlar klişe yalanlar. Öyle bir dünya yok ağzıyla içseymiş0|01|0
- Alkolik abuk sabuk bir tiple evlenip hayatını mahvetmekten kurtulmuşsun.. daha ne? zil takıp oynaman gerekirken üzülen birini ilk defa görüyorum :-) Sen direkten dönmüşsün ! Bu itt senin bebeğin olduğunda bunu yapsaydı o yoldan nasıl dönecektin? Sana geri vites yap, o yoldan tamamen geri dön diyeceğim ama birde şunu söyleyeceğim = o arabayıda YAK öyle dön git ! o arabanın içi mikrop dolu ve o arabaya bile bile binip bir daha yola çıkarsan senin aklın YOK. Herşey bir derstir, dersini almışsın. Olay bitmiş , konu kapanmış, eski sayfayı yırtıp yakıp , sil baştan yeni bir sayfaya başlayacaksın. Bu böyle..8|00|1
- Sarhoş adam yapar diyenler gelmeden...
İçmeseydi. İçti okey o ortamda kız asla olmamalıydı!
Asla değersiz değilsin.
Lütfen üzülme 🤍.
Bu tür sorular çok moralimi bozar benim...
Evet ciddi bir ilişkiniz olabilirdi ama o seni aldattı.
Ve bunun bahanesi olmaz unutma.
Ve eğer birini unutmak istiyorsan;
-Öncelikle bu imkansız değil.
-Beraber yaşadığınız iyi şeyleri hatırlayarak onu unutamazsın.
-O yüzden kötüyü hatırla. Bu zamanla onu unutturacaktır.
-Onunla karşı karşıya gelme aynı şekilde bu süreçte.
Biliyorum görmek isteyeceksin...
Ama doğrusu bu emin ol.
O seni hak etmedi.
Sevseydi yapmazdı bunları.
Dediğim gibi üzülme.
Herşeye rağmen gül olur mu?
Kendinede iyi bak.
Çünkü sana en çok sen lazımsın😊.1|10|0 - Kendini affettirmek için ne yaparsa yapsın olan olmuş güvenemezsin ki eskisi gibi. Bir parçan hep kırık kalır ona karşı. Aslında kötü olan olaylarıda iyi yönden bakmak gerekiyor. Demekki bu çocuk sana layık değilmiş, olamamış. Icinin acısı da kolayca geçmez. Zamanla yükü hafifler sadece. Ona olan sevgin, verdiğin değer ölçüsünde acır için. Değeri sevgiyi bıraktığın an tamamen vazgeçmiş olursun iste o zaman için soğur. Kendini sakinlestir once. Ne yapacağına karar ver. Ayrılabilecek misin affedebilecek misin? Ilk bir bunu düşün. Bana kalırsa affet onu. Kin öfke sonu olmayan bir yol. Onu affet ve kendi hayatına o yokmuş gibi devam et. Kalbinde sen olsaydın başkasına bakamazdı bile. Sarhoşluk bahane.0|00|0
- Gizli Üye1 ayBakire isen , affetme durumu olabilir vede gerçekten sevgi varsa, çünki seninle yaşayamıyor cinselliğini diye düşünelim , sevgilin kendini videoya alsın bir özür konuşması yapsın, diğer kızın gecelik olduğu vs vs , sende bu videoyu kıza at açın hafifyelebilir,
Erkekler bizler gibi duygulari ile cinsellik yaşamiyorlar, DNA lar çok farklı , buhar makinası gibi düşün kazan dolunca buhar dışarı atılıyor, artık yanında kim varsa... gözleri hiç birşey görmüyor. Ama bakire değilsen , seninle de yaşıyorsa cinselliği affedilmez!0|01|0 - Gizli Üye1 ayBu sahneyi Sadakatsizden esinlenmişsin galiba. Volkan kıza para verip arkadaşının videosunu arkadaşının eşine göndermesini istiyor. Açık ve net birileri bir ararda olmanızı istemiyor ve iyi de oyun yapmışlar. Karar senin ekmeklerine yağ sür ya da sevgini kalbine göm. Erkekte erkeklik yokmuş oyuna gelecek kadar aklını almışlar yine alırlar. Unutma.0|00|0
- Aslında ne güzel ifade ettiniz, ciddi bir ilişki. Ama karşınızdaki bu ciddiyetin kıymetini bilmiyor. İnsanın aklı almıyor. İnsanın kalbine konmuş, kalbi pır pır atan ürkek bir kuş var ve o halen ağaç dallarında bekleyen leş kargalarının peşine düşmüş. Bu kadarı iğrençlik. Sâdâkât ne demek ti, sevmek ne demekti. Sorsan Delikanlı. Biz namert değiliz. Karar senin. Allah yâr ve yardımcınız olsun inşallah2|00|0
- Sana birşey diyimmi asla değersiz değilsin çok şanslısın bunu çok geç öğrenip farkedebilirdin. Evet zamanına yazk olmuş ama Allah sana göstersin nolduğunu. Öyle basit karaktersiz bir pislik için üzülmek yerine kendine gelip kendine yakısanı bulmalısın. Empati karakter yoksunu bir düşüncesiz için kendini harap etmen üzücü. Sabah yeni bir sayfa aç ve ondan kurtulduğun için şükret. Mutlu ol o kapında kölen olacak ama asla affetme asla. Çöplüğünde homurdansın o.1|10|0
- bu saatten sonra birlikte olmanin bi anlami yok ciddi seyler yasamissiniz birde kiz erkek arkadasini oyuna getirmis fakat basta gitmicekti. yani senin bu saatten sonra yapacak oldugun sey bundan sonraki hayatina bakmak. unutmak kolay olmayacak fakat gecmise takilida kalamazsin. kendini mesgul edecek seylerle ilgilen seni mutlu edecek seyler bul kendine. baskalariylada konusmak iyi gelebilir.1|00|0
- Değersiz olan sen değilsin. Değersiz olan eline geçen ilk fırsatta seni aldatan o vasıfsız. Bu tarz insanlara asla ikinci bir şans vermeyin. Dünyanızı başınıza yıkarlar ve bir de üzerinizde baskı kurarlar.4|00|0
- Yokmuş gibi davran senı görmesini senden haber almasını engelle muhtemelen bi süre sonra sana dönmek isteyecek umursamaz olup ortalıktan kaybolursan ona en büyük cezayı vermiş olursun. sessızlık ve merak insanı delirtir. tabi bu süre zarfında ondan tiksinip yaptıklarını hatırlayıp onu unutabilir hayatına yeni birini alır mutlu olursan bu da onu öldürür fakat bunu onun için değil kendin için yap 👋🏻0|00|0
- Hemen şu an ayrıl.
1) seni bir kere aldatan, bir kere daha niye aldatmasın?
2) sana kendini değersiz hissettiren bir kişi zaten sana layık değildir
3) önce kendini sevmelisin. Öz sevgi, saygı ve güven bu hayatta en önemli şeylerdir.
Umarım karşına daha iyi insanlar çıkar, böyle insan çöplerinden de kurtulursun İnşallah0|00|0 - Şöyle yap böyle yap diyemeyiz çünkü bu acıyı sen yaşadın senin yüreğine ateş düştü aynı durumu yaşamış olsak bile senin halini tam olarak anlayamayız. Ama bence şu konuda sevinmelisin yolun başında sana değer vermeyen sana saygısı olmayan cibileyetsiz bir zerzevattan kurtulmuşsun. Seni tebrik ederim hatta bunu öğrenebilme şansına sahip olduğun için. Düşünsene evlenip çocuk yaptıktan sonra böyle zor bir durumla karşılaşmış olsaydın ne olurdu?0|00|0
- Askerden geldi diye kutlama yapıyor kızlarda oluyor ve ilişkiye giriyor. Ne saçma bir olay ya ben senin yerinde olsam her yerden engellerim ve hayatıma asla almam0|00|0
- Sarhoş olduğu için suçu yok diye düşünme sakın bence, sarhoş olduğunda kendine sahip çıkamıyorsa bunu düşünüp içmesin o sonuç olarak aldatmış ve bence aldatan biri affedilirse tekrar aldatır bu yüzden ayrıl bence, onun yerine kendine daha sağlıklı bir ilişki bulabilirsin.0|00|0
- Takıldığın şeye bak mk o kadar değer verip merkezine alırsan, işte böyle oturur ağlarsın...
Şimdi ayağa kalk ve iki gereksizi arkanda bırakarak yoluna devam et.0|00|0 - Asla affetme. Çok şanslı olduğunu kabullen ve hayatından çıkar gitsin. Ya evlendiğinde görseydin bu yüzünü?0|00|0
- erkek milleti saf kadın senin mutluluğunu bozmak istemiş ve başarmış sana kalmis ben olsam sıktıri çekerim0|00|0
- 6 ayda bu seviyeye gelip seni aldatmışsa 1 buçuk yıldır kaç defa aldatmış kimbilir. Ciddi birşeyler yaşamadığın için mutlu ol.0|00|0
- Üzülmen gayet doğal. Sen onu askerdeyken dahi beklemişsin ama o seni bekleyememiş. Bir daha güven duyamazsın, saygı da duyamazsın. Ayrılmak en iyi karar. Üzül, ağla ama yol yakınken dön.5|00|0
- Ben bırak kendimi odaya kapatmaui boyle bir insan kurtuldugum icin halay cekerim yoluma bakarim tek uzuldugum onunla gecirdigim zaman olur0|00|0
Ne affetmesi mallar ya iğrenç gitmiş başka kızla yatmış affet diyorlar kendileride hemen ayrilir
- Bikere affedersen gene yapar gene yapar sarhoştum diye Bi bahane de olamaz ayıkken aynı ortamdaymış ama saçmalığa bak0|00|0
- Gizli Üye1 ayO iki şer*fsizi de umursamayıp yoluna devam et canım. Sakın ha o salağı affetme. Gidip eğlence yapabilirler arkadaşlarıyla ama kimse yanlışla birisiyle birlikte olmaz hemde düşman belledigin bir kızla olmuş ikisi de pisliğin teki. Güçlü dur sen kötü bir şey yapmadın ki odana kapanasin depresyona giresin onların pisliği sen önüne bakmaya devam et.🌹1|00|0
- Gizli Üye1 aysakın affetme bugün yapan yarın da yapar kendi değerini bil biraz... erkektir yapar diye bir şey yok. aldatmak tamamen karaktersiz pezewnk cocuklarının işidir. sinirlendim yine.0|00|0
- Kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap. Affedilecek gibi de değil, onur kırıcı bir durum.0|00|0
- Bence bir sans ver, ama yaptigini unutma sakij 2ci defa boyle hata olursa asla affetmee, ve sakin gozunden ayirma ne yaptigina nereye gitdigine bak, sende uzulme o kizinda ne oldugunu her kee biliyor, tek gecelik icin onlaydi, belki bir omur seninle olucak, bence sans ver, sonra pisman olursun vermezsen belkide0|01|1
- Öküz ölmüş ortaklık bozulmuş olur böyle şeyler zamanla alışırsın0|00|0
- hayatına başka bir aşk ile devam edeceksin ortam değiştir amaönce tatile çık0|00|0
- Gerçekse eğer buna üzülmeye değmez hatta kaçarak uzaklaşmak gerek bos ve gereksiz tipler0|00|0
- Ayrılıyorsun sonra kendine değer vermeye başlıyorsun. Geçer gider.0|00|0
- Yanlış anlama ama alkollü diyorsun
kafa ayıkken bu kızda aynı ortamda bulunuyor birde0|00|0 - Terk edeceksin bana inan ki affedersen hayatin boyunca mutsuz olucaksin0|00|0
- Selam, yapıcak bir şey yok kendine yeni aşklar bul.0|00|0
- Ya adam sarhoşmuş. Çok takma kafaya. O kız da faydalanmış bu durumdan seni kızdırmak için. Hem videoya çekmesi sevgilinin izni olmadan yasak. Sende polise var. İntikamını almış olursun. Sevgilinden de bu yüzden ayrılma.0|12|2
- öfken kime önce ona karar ver. kızın mesaj atması mı, arkadaşının aldatması mı0|00|0
- Bence şükür et böyle boş beleş bir insanın yüzünü gördüğün için terket bana yakışmıyorsun ne halin varsa gör de benim düzenimi bozdun ama izin vermem daha fazla de önüne bak yoluna devam et o zaten senin gibi birini haketmiyor1|00|0
- Ne kadar kolay ya aldatıp özür dilemek. Yok öyle iş. Bi halt yediysen bedelini ödersin. Terket gitsin. İki kadeh içti diye seni aldatıcak adamdan hayır gelmez.2|00|0
- eğer affedersen bidaha yapar rahatlığına kapılır tekrar yapar affetme bana göre Bi insan 7 sinde neyse 70inde odur değişmez yarın öbür gün tekrar içer ve başkasıyla olursa sana daha çok dokunur şu an biliyorum zor ama yol yakınken vazgeç0|00|0
- Sen sadece sus hiç bir şey deme o yaptığından utansın sen hayatına devam et her zaman mutlu olduğunu göster ve belli et sen mutlu oldukça ve o senin mutluluğunu gördükçe kudursun sen hiç bir şey deme bir gün hatasını anlar o sen sadece bekle0|00|0
- O videoyu sana gönderen puştu bul şimdi. Kumpası kim kurdu anlarsın.0|00|0
- Üzüldüm senin adına. Ama ihanet ihanettir bana göre kendi düşüncemi sorarsan ben bitiririm ve sende bunu kabul etme, sürdürme bir kez ihanet eden bir daha eder1|00|0
- gerçeği bu şekil de görmüş olman üzücü. ama sonradan görsen belki daha fazla üzülürdün. zaman herşeyin ilacıdır. daha güçlü, daha dikkatli olursun. daha mutlu da olursun.1|00|0
- Sevgisiz hemcinslerim size sesleniyorum sik mi var a**** koyduğumun yerinde bir b** yiyorsunuz bari delil bırakmayın.. hayır Her şeyi geçtim yapmayın a**** koyayım ne oldu öldün mü karısızlıktan ya1|00|0
- - Ayrılacaksın
- Affetmeyeceksin
- Unutmayacaksın
- ikisini de hayatından çıkartacaksın1|30|0 - Bu pisliği düşünmeyi bırak! Hayatına dön herşey güsel olacaktır. bence şanalısın böyle birisiylecevlensen hayatın mahvolurdu senin0|00|0
- Niye bı başkasının hatası için kendini cezalandiriyorsun hayatına devam et ee kapanma o adamida hayatından çıkarsan iyi edersin0|00|0
- 1,5 yıl boşa gitmesin yazık olur diye sakın affetme. Unutma 1 kere Aldatmayı göze alan herşeyi yapar. Kendine saygın olsun. Önüne bak. Oda pisliğinde gömülsün.0|00|0
- Durumuna çok üzüldüm. Bence o iki kişiyi de hayatından çıkar tamamen ve kendi hayatına bak, çok güzel yerlere gel. Kapında köle olsunlar. Asıl intikamın bu olacak0|00|0
- Gizli Üye1 ayYay videoyu sağa sola ikisi de rezil olduğuyla kalsın0|00|0
- Gizli Üye1 ayİlk önce sevgilin olacak yavxxşak şereffxsizi sonra da ilişkiye girdiği o kaşxxarı gidip bıxxçakla0|00|0
- Videosu nasıl geçiyor eline onu cozemedim ama geçmiş olsun0|00|0
- Sen bileceksin ya öyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksın0|00|0
- Adami beklemissin o kadar. Sonunda gelmis aldatmis sen onu cidden adam sanmissin. Affetme asla.1|10|0
- Beterin beteri vardır boşver de geç nede olsa karşına daha iyi bir kısmet çıkacaktır0|00|0
- Gizli Üye1 ayKıza mı sövsem sevgiline mi sövsem sevgilin hatalı bile bile alkol alıp bulaşmış
Kız hatalı kaşarın önde gideni birde videoya almış nasıl bir pislik se2|00|0 - Askerden gelen askere gittiği gibi değildir
Enaz altı ay lazım normale dönmesi için
Ne yapsa hakkıdır0|04|1 - Belki erkek arkadaşın sarhoş insanlık hali yapmış bir hata bilinçli olsaydı aldatılma affedilmez bence bir şans ver ona0|00|0
- Erkekler askerden dönerken mutlaka kavga eder ve döndüklerinde birileri ile olur.
Bence de affetme
Üzülmeye değmez yoluna bak0|00|0 - Adam abaza gelmiş sen doyurmazsan tabiki birisi doyuracak.. öyle olmasa yine gidip baskası ile yapacaktı... senin keyfinimi bekleyecek.. ciddi düşünmek ne? Hastayım bulafa.. ciddiysen erkeginin herseyi ile ilgileneceksin...0|06|0
Nasıl bir düşünce bu bu yazının altında sevgiye dair hiç bir şey yok ki neden bu erkeklerin beyni hep başka bir tarafında size eğer kız onu doyursaydi yine yapardı bu seferde kız burda hem aldattı hem de bozdu beni diye ağlardı pişman olacaktı aldatmak isteyeni bağlasan da ne istersen versen de mutlu da etsen o an yaptı mı yapar
- Neden kapatıyorsun ki kemdini odaya? Bu ayıbın sahibi sen değilsin ki. Evet seviyorsun ama bu haksızlığı da kendine yediremiyorsun. Zamanla herşey düzelecek. Her alkol aldığında seni sokacak aldatacaksa olmaz olsun bu ilişki..1|20|0
- Daha Fazla (126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > 1.5 yıllık sevgilim askerden geldiği gece beni aldatmış, videosu elime geçti. Ne yapmam lazım?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş