Evet. Hayatın sillesini yemeyen herkes için dünya çiçekler, böcekler ve hayvanlardan oluşuyor çünkü; buna da insani ve vicdanlı cevap falan diyorsun sanırım, eheh. Soru soruş tarzın bile o kadar hödükçe ki sana insani değerler çerçevesinde cevap vermemek için çok da uğraşmadım, ağzımdan çıkıverdi. umutcan denen kişiyi ve parayı örnek vermen, soruda ve görüşlerde kullandığın "Kibar, cici erkek" imajını aldı götürdü. Ne olduğun gibi ne de göründüğün gibi birisin. Geçmişler olsun.
Soran
1 ay
Bu da sizin görüşünüz naif ve demokrat bir beyefendi olarak üslubunuzu benimsemeyip çıkarımlarınıza katılmasam da bana görüşünüze saygı duymak düşer.
Uaena_ | Aşk İlişkileri konusunda 226 görüş paylaştı.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Kısa boylu orta gelirli iyi huylu kendi halinde edebiyatla resimle ve sokak hayvanlarıyla ilgilenen bir adam yalnızlığa mecbur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
30Ama kimse bunların kıymetini bilmiyor, değerini anlamıyor..
Böyle ince düşünen hanımefendilerden hiç kalmadı sanıyordum.
Ben eşimin merhametine aşık olmuştum..
Allah aile mutluluğunuzu daim eylesin.
Amin teşekkürler
Genç hanımefendiler daha insanî ve vicdanlı cevaplar verirken yaş büyüdükçe cevaplar sertleşip acımasızlaşıyor çok ilginç...
Evet. Hayatın sillesini yemeyen herkes için dünya çiçekler, böcekler ve hayvanlardan oluşuyor çünkü; buna da insani ve vicdanlı cevap falan diyorsun sanırım, eheh.
Soru soruş tarzın bile o kadar hödükçe ki sana insani değerler çerçevesinde cevap vermemek için çok da uğraşmadım, ağzımdan çıkıverdi.
umutcan denen kişiyi ve parayı örnek vermen, soruda ve görüşlerde kullandığın "Kibar, cici erkek" imajını aldı götürdü. Ne olduğun gibi ne de göründüğün gibi birisin. Geçmişler olsun.
Bu da sizin görüşünüz naif ve demokrat bir beyefendi olarak üslubunuzu benimsemeyip çıkarımlarınıza katılmasam da bana görüşünüze saygı duymak düşer.
Ablalarınız tam aksini söylüyor maalesef...
kaç yaşındasın
32