uncas71 | Aşk İlişkileri konusunda 8,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ne olacak beyinleri bacak arasında çalışıyor anlamıyorlar evlendikten sonra anlıyorlar burada bir çocuk var 27 yaşında doktormuş kendisi sabah akşam gelip buraya ben karı istiyorum diyor herkesin sevgilisi var benim yok diye illallah ettirdi nasıl doktor oldu bu akılsız fikirsiz ben ona şaşıyorum zaten bu abazalar yüzünden en çirkin kız bile kendini dünya güzeli sanıyor kızların bu kadar egoist olması burunlarının havada olması bu abazalar yüzünden
Proud01 | Aşk İlişkileri konusunda 720 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Cogu paragoz , kolayina kacip hazira konmak isteyen , emek vermeden kullanmaya calisan , evlenmeden nafaka hesabi , mal hesabi yapan tipler. Evlilik sozlesmesi denen bir sey var atarsin onune imzalarsa tamam ama imzalamazsa cokta sorun degil baskasi gelir yapisir yine vatoz gibi merak etme.
0|1
0|0
Hanimteyzeniz | Aşk İlişkileri konusunda 277 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Kimse erkekleri zorla evlendirmiyor evladım. Çocuk sahibi olmak ve neslinizi devam ettirme güdünüz olduğu için evlenmek isteyen sizlersiniz.
Benim için de saçmalık onemli olan beraber mutlu olabilmek iki tarafin da güzel vakit gecirmesi birbirinin hislerine ve dusuncelerine kiymet vermesi
Sevdigim insanin bütün parasini millet oynasin diye gerzekBir düğüne yatirmasini istemem veya o atletiyle balkonda otururken onun donlarını yıkamak gibi bir derdim yok
Evlilik buyuk bir sorumluluk herkes keyfine baksin bence
Banane senin takıldığın varoşlardan a. mk Evlilik ekonomik olarak iyi bir şeydir. Maaşın artar, fırsatlardan yararlanırsın, evlilerin işe alınma ihtimali daha yüksektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
54Aptalıb biriymis
Önde gideni hem de
Ben istemiyorum mk.
Sevdigim insanin bütün parasini millet oynasin diye gerzekBir düğüne yatirmasini istemem veya o atletiyle balkonda otururken onun donlarını yıkamak gibi bir derdim yok
Evlilik buyuk bir sorumluluk herkes keyfine baksin bence
Evlenmicsm mesela ben. Asla.
Asla demiyorum benim sagim solum belli olmaz ama benim de evlenmeye niyetim yok
Ben asla diyorum net bir şekilde. Ama kadın yalnız kalmaya dayanamaz. Muhakkak evlenirsin.
Belli olmaz cinsiyetle de pek bir ilgisi yok bence
Gayette var. Kadınlara yüklenmiş misyon koca bulmak (özellikle zengin) , ahmak Türk aile yapısı güdük beyinli kültürümüz yüzünden siz de böylesiniz.
Böyle ülkenin kültürünü ben... Neyse
Erkekler de o kadar masum canlılar degil
Onu yetistiren beyinsiz baba mesela? Masum değil kesinlikle haklısın
Gel beraber yurtdışına kaçalım arkadas arkadaşınin pezevengidir ne de olsa
Kaçalım
Tamam ben tatli birini bulayim sana sen de bana bul
Tatlı biri vardır muhakkak yurt dışında çıkınca kendin bul Türkiye değil sonuçta
Dogru
Ekonomik mı? Erkeğin ekonomisni skiyor evlilik tabiri caizse
Dayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Banane senin takıldığın varoşlardan a. mk
Evlilik ekonomik olarak iyi bir şeydir. Maaşın artar, fırsatlardan yararlanırsın, evlilerin işe alınma ihtimali daha yüksektir.
@Lütfettinizefenim Yeğeeeeen
Evet. 37 yaşında şu an. 4 yaşındayken beni terk etti. Ve beni en sin 4 sene önce gördü.
Yaw he he
Yalan mı soylicem lan gerçekler. Annem de öyle. Tabii gotu rahatta yaşayan beni anlamaz
O ananın karaktersizliği
Birde yaw he he diyor kardeşim yürü git işine bak germe beni iyi günler