Bol bol sohbet edin. Genelde arabada buluşanlar bam bam yani. Kız öyle anlamasın eper sende öyle birisi değilsen sorun yok. Konuşulacak konuları önceden düşün nerden hangi konuya girebilirsin bi telefonundaki notlara yaz biriktir. Kıyafetlerini rahat seç kızlar rahatlık sever. Hoş ama ağır olmayan bi parfüm kullan. Güzel biyere çek arabayı ikinizde arkada olursunuz. Mis gibi çay alırsınız belki poğaça simit vs ya da abur cubur. Hayalimi söyledim kızlar böyle ister sgsjdklsld
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
63camları açardık:)
hiç tecrübem olmadı parkta utanırım:)
Ben normal buluşmayı kastederek söyledim başka amaçlarınız varsa bilemem
herşey yapılır demişiniz ya ona istinaden söledim.. parkta ilgim dağınık oluyo.. arabada daha konsantreyim:)
Her yere gidilir anlamında demiştim ama hak veriyorum tekrar okuyunca ahahshxh evet güzel 👍🏻
arabadA buluşmanın bi yönü sakat.. hareket halinde kavga ederseniz. arabadan kendini atmaya kalkabilir:) öyle bi tecrübem oldu..
evet manzaralı bir yere çekersin termosa çayda alınabilir ya da kahve..
Bol bol sohbet edin. Genelde arabada buluşanlar bam bam yani. Kız öyle anlamasın eper sende öyle birisi değilsen sorun yok. Konuşulacak konuları önceden düşün nerden hangi konuya girebilirsin bi telefonundaki notlara yaz biriktir. Kıyafetlerini rahat seç kızlar rahatlık sever. Hoş ama ağır olmayan bi parfüm kullan. Güzel biyere çek arabayı ikinizde arkada olursunuz. Mis gibi çay alırsınız belki poğaça simit vs ya da abur cubur. Hayalimi söyledim kızlar böyle ister sgsjdklsld
eşofman giyemem. fazla rahat:)
Yani sıkı şeyler giyinme dar olmasın anlamında:)
sıkı giyinince ne oluyo.. belki dar kot seviyom:)
Rahatlık önemlii kızlar için ama öyle rahatsan sourun yok
sadece arabada ter kokmasın.. malumm dar bi alan.. hijyen olsun.. ve parfüm ya da deodarantını fazla abartmasın:)
Aynen öyle mutlulularr ne kadardır berabersiniz :)
sevgilim yokki sadece varsayımm içlerinde bi araba gerçek:)
Aaaaa shsjdjksöa
psikopat kız çok:)
parkta üşürüz:)
@Hızırreis23 sor
@Hızırreis23 he oldu
Merhaba sana soru sorabilirmiyim
ne hakkidna?