Selamlarrr,
Hangi kızla tanışsam ya da benimle tanışmak istese başlarda böyle çok neşeli çok hoşlanmış hep yanında durur sever seninle çok mutlu gibi davranıyor ama zaman geçtikçe ben onların üstüne düştükçe hediyeler küçük romantiklikler v. s ler yaptıkça başlarda hoşlarına giden şeyler birden hiç hoşlarına gitmiyormuş gibi davranmalar birden havalanmalar kendilerini yüceltmeler o başta ki kadının birden yok olup bambaşka bir insana bürünmesi neden yani herkes mi böyle? Bizde mi sorun var acaba?
Hangi kızla tanışsam ya da benimle tanışmak istese başlarda böyle çok neşeli çok hoşlanmış hep yanında durur sever seninle çok mutlu gibi davranıyor ama zaman geçtikçe ben onların üstüne düştükçe hediyeler küçük romantiklikler v. s ler yaptıkça başlarda hoşlarına giden şeyler birden hiç hoşlarına gitmiyormuş gibi davranmalar birden havalanmalar kendilerini yüceltmeler o başta ki kadının birden yok olup bambaşka bir insana bürünmesi neden yani herkes mi böyle? Bizde mi sorun var acaba?
Güncellemeler:
1 ay
ek olarak böyle başta ki o seviyorumlar o sevgi cümleleri birden yok olmaya başlaması v. s
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43İstisna olan kızlar var, bu konuda farkındalığı olup da kendi saçma duygularının kendisini ele geçirmesine izin vermeyen tipler. Onları bulmalısın.
haklısın boş kadınlarla vakit öldürmektense yolumuza bakmak en iyisi onlara denk gelmek
Boş kadınlarla vakit öldürmektense düzgün bir kadın bulursun. Ömür boyu mutlu olursunuz birlikte. Bunun için sabretmeye değer. Ben mesela artık hiç bir kıza bu yüzden ilk adımı atmıyorum. Hayatımda sadece 2 kıza gerçekten aşık olmuş olsam da ben bu olaylardan çok ders aldım ve de benim gibi birisinin ilk adımı atmasının yanlış olduğunu anladım. Sonuçta bilmediğim insana ipleri bırakıp üzücü olaylara sebep olmaktansa ipleri ben ele alırım ama karşı tarafı üzmeden kararlar veririm. Bu konuda kendimi tanıyorum. Bir insanı nasıl kırmadan hareket edeceğimi de biliyorum.
İşte bu yüzden ben artık akışına bıraktım. Gerçek aşkı eskiden arıyordum ama artık aramıyorum. Çünkü biliyorum ki nasibimde varsa gerçek aşk beni bulacak ve ben bu konuya hüküm vereceğim. 😊
aynı bende böyle düşünüyorum ilk mesajı ben atmadım o attı ilk yürümeyi de o yaptı çok güzel konuştu meslekler aynı v. s dedim oh oldu bu sefer tamam baktım geçmişte çok üzmüşler değişik sıfatsız tiplerle çıkmış birde üstüne hep yalan dolan yemiş dedik bari biz güldürelim hazır seviyoruz diyor bilmem ne bir şeyler aldık hediyeler v. s verdik sonra aaa vay anasını bi baktık işler tersine dönmüş :D
senin dediğin çözümde bazen yanıltabiliyor ne olursa olsun üstüne düşmüceksin kimsenin
Sen hemen hüküm vermişsin. Hatan orada.
Kızı 2 3 ay sınamalıydın.
Çünkü kızların çoğu bu tarz durumlarda karşı tarafa rol yapmaya çalışırlar ki ben de öyle bir oscarlık rol yapan bir kızın mağduru olmuştum ilk adımı attığımdan dolayı. Seni seviyorsa ilk adımı o atar bu 1, 2. Side seni gerçekten seviyorsa ve seni anlamışsa, seni kendine uygun görüyorsa ne olursa olsun seni bırakmak istemez. Çünkü geçmişte kalbinin kırıldığını bilir ve bunu düzeltip seninle birlikte olmak istiyordur. Gerçekten seven bir kız uğraşır abi. Sen hemen aceleyle karar vermişsin. Kızın davranışlarını 1-2, hatta anlamadıysan hala gerekirse 3 ay sınamalıydın. Sorun sende.
Sanırım o zaman madem öyle bana fikir ver şimdi nasıl bir yol ile sınamaya gireyim madem öyle bir şey yapayım görelim bakalım fikirleri gerçekten neymiş :D
harbiden öyle ağzına sı*tım kızlar hala mesaj atıp senin için yemek yapmayı bile öğrendim dön bana diyor üstüne düştüm kızlar ilk günler senin için tembelliğimden vazgeçerim derken 1 2 hediye bir şey alınca bi bakıyorsun havalanmış
M'al onlar m'al sen en iyisi daha olgun birini bulmaya bak
bunu daha önce de duydum o yüzden bu dedim kadın benden 2 yaş büyük olgundur vs dedik :D yine aynı sdşdklsşdflşkf
olabilir kesinliklle bakıyorsun ilgi istiyor mutsuz geçmişte paylaşımlarını görüyorsun keşke böyle biri çıksa olsa diyor tanışıyorsun sana neler neler diyor sevgili oluyorsun hadi mutlu edelim bari diyorsun ediyorsun bu seferde sıradanlaştırıyor sanırım ben çekiyorum böyle insanları :D hiç doğrusu denk gelmedi
Ben de öyleyim. Ulan kazmalar uzaktan imalarda bulunuyor bakiyor falan ben de ilgili davranıyorum bu defa da ggotunu dönüyorlar ağzına ossurduklarim ilgi gpsterdigime pişman oluyorum gururum inciniyor yüz vermesem suratsız diye kaçaklar. Madem ilgin yok ne diye bakıyorsun anasi ssikişmiş
valla ben tam aksine bakmıştım eski paylaşımlarına hep mutsuz hiç ilgi görmemiş yaşamamış hep kötü insanlara denk gelmiş vs hep yalnız yaşamış e bize de mesaj atmış hadi bu kadını bari mutlu edelim yaşadığını farketsin diyosun bunu yapıyosun bu seferde sıradanlaştırıyor her şeyi :D şans işte benim şansım bu sanırım insanın aradığı şey şu olmalı ona sevgini gösterdiğinde yanında durduğunda veya içinden geldiği gibi her şeyi yapsan bile hiç bir şeyi sıradanlaştırmamasını arıyorsun oda yok memlekette illa oyun oynucaksın
Yanlış kişiler denk gelmiş sana 🤷♀️ burcun ne
olabilir valla bilmiyorum yengecim ben
Ayy üzüldüm valla ben de yengeç burcuyum yengeç burçları dert mıknatısı 🙄
sormaaa galiba öyle biz daha çok kendi gibi olabilen ne çok sevgiden sıkılan ne de ilk başta olan kişinin zaman içinde değişmesi bunları sevmiyoruz bizde başta neysen o şekilde sev öyle gel seviyoruz sıradanlaşamıyoruz buda bizim herkesten çabuk soğumamıza sebep oluyor :))
Evet aynen öyle valla artık kimseye güvenim yok tek başıma ölecem bu gidişle
sanırım bende ayn yaştayız seninle :) kaderimiz mi bu acaba :D
dsdokfdsfdsşf salcan gitcek en güzeli :D
Aynen bundan sonra böyle 😂😂
valla dostum monotonluk bilmem ama kadın milleti 1 2 ilgiden hediyeden fazla yapmıcaksın yapınca sıradanlaştırıyor o eski sevgi muhabbeti kalmıyor
Yok dostum kadindan kadina degisir o
bize hep yanlışlar denk geliyo o zaman :D
valla ben değer vermek mutlu etmek istiyorum bu yüzden yapardım ama gördüm ki yapmayacaksın tam tersi olacaksın