- Her yaşta düşünürüm. Her yaşta evlilik ister insan. Mesele 50 yaşına gelmiş evleniyor diye yadırgayan insanlar oluyor.. halbuki evlilik insana hayat arkadaşıdır , bir nefestir ve insan tek yaşayabilecek sabırla yaratılmamıştır0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- 70 yaşında olup eşi vefat ettikten sonra bile evlenenler var. Sevismek icinmi? Hayir yalniz kalmamak icin yanlarinda sohbet edebilecegi birlikte yemek yiyip yalnizligini paylasacak birinin olması icin. Ben hep 24 yaşimdan once kesinlikle evlenmek istemiyorum derdim cunku once ehliyetimi sonra meslegimi elime alip ondan sonra evlenirim diye dusundum. Aynen istedigim gibide oldu cok şukur suanda nisanliyim 25 yasindayim meslegimde ehliyetimde arabamda paramda var cok sukur. Aslinda bakarsan kimseye ihtiyacim yok ama insan bu şekilde dusunup kimseyle evlenmezse omur boyunca yalnizliga mahkum kalir. Isteseydim bi ev tutup yalnizda yasardim boyle imkanimda var. Ama yalniz yasamanin tadi tuzu yok aile gibisi var mı ya tabiki dogru eş secimi cook önemli gidipte bi hödükle evlenin demiyorum yoksa hayatinizi zindan edersiniz. Sizi gercekten seven, sayan saygi duyan. Size arkadaş olan sirdaş olan yoldaş olan birini buldugunuzda kacirmayin. Cunku inanin hayat onunla cok daha guzel olacak ve yaşamayada deger olacak. Ama kesinlikle evlenmek icin evlenmeyin! Eger karşıma dogru insan cikmamiş olsaydi 30uma kadarda 40ima kadarda beklerdim yeterki bekledigime degecek biri olsun diye. Sizde bekleyin dogrusunu buldugunuzdada kacirmayin ve yok ben eşi napiyim demeyin eş cok onemli pardon dogru eş cok önemli. Yani uzun lafın kısası yaşın bir onemi yok hatta yaş gectikce eşininde kiymetini okadar iyi anlarsin bence..0|10|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- 30 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum, hatta mümkünse evlenmemeyi tercih ederim. Biriyle birlikte olmak için devletten izin almam gerektiğini düşünmüyorum. Beni evlenmeye zorlayan biriyle de birlikte olmam.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5682- Her yaşta evlilik düşünebilirim, asıl soru kaç yaşından sonra değil kaç yaşından önce evlilik düşünmeyeceğim5|10|0
- Ben hayatım boyunca hiç evlilik düşünmedim zaten. Hayatındaki insanla güzel bir birliktelik yaşıyorsan yolun sonu oraya doğru sen düşünmesende gidiyor zaten. 40 yaşımdan sonra evlilik düşünmem gibi bir cümle kurmam o nedenle, belli olmaz çünkü.2|00|0
- 25'ten sonra düşünmem.0|00|0
- Normalde de düşünmüyorum0|00|0
- Son nefesime kadar düşünürüm tekrar dünyaya gelsem asla erken evlilik hatasını yapmazdım, 25 den sonra ideal.0|00|0
- 30 yaşından sonra evlilik düşünmem gibime geliyor. O yaştan sonra bir yuva kurmak, çocuk sahibi olmak istemem.0|00|0
- Evlilik düşünür, dusunmemezlik yapmam diye düşünüyorum.0|00|0
- Birey olmuş herkes, hayatının sorumluluğunu alan herkes evlilik düşünebilir0|00|0
- Tam olarak aklımla hareket ederek yaşamayı öğrendiğim yaştan itibaren0|00|0
- Şu an düşünmüyorum zaten ama düşünseydim yaşıma göre karar vermezdim.0|00|0
- 24 yaşındaym az kaldı 25 olmama ve evliliği düşünmüyorum artk🤚😂0|00|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Kim başım soğuttu ya 😀 ah level 1 olmasaydım yazıp öğrenirdim senden ben de ona göre belki evlenmezdim 😀
- Ben düşünüyorum ama olmuyor yaşla alakalı değil her yaşta olur evlilik0|00|0
- belli bi yas ustu olmak sartiyla her yasta dusunebilrim yani ama bi kac sene daha dusunmuyorum0|00|0
- Merhabaa benim açımdan Evlilik için pek düşünmüyorum. Yaşım farketmez sanırım0|00|0
- 27 yaşından önce hiç evlilik düşünmemiştim. Şimdi de illa evleneyim diye bir kafam yok ama seveceğim ve anlaşabjlceğim biri olursa artık düşünürüm evliliği.1|01|2
Sanki kötü bir şey yazdım da eksileyen var hey Allahım 😅 size ne ne zaman düşündüğümden 🤦🏻♀️
- evlilik için herhangi bir yaş şartı, diploma, kpss puanı ya da adli sicil belgesi falan aranmıyor lütfen sormayın artık bunları LÜTFEN, insan evlebnek isterse evlenir istemezse evlenmez bukadar🤷♂️😅0|00|0
- Gizli Üye1 ayHangi yasta evlilik olacagi belli degil bu is nasip isi0|00|0
- Bilmiyorum ki, aşkın ne zaman geleceği belli olmaz değil mi? 50 de bile olsa beklerim herhalde... 🤷♂️1|00|0
- Anneannemin dedem vefat ettikten sonra başkasıyla evlenmesinden sonra büyük konuşmayı bırakmıştım kral1|00|0
- Evlilik yaşa değil başa bağlıdır
Kafa dengi biri çıkarsa evlenbilirim0|00|0 - 25 tabiiki😂😂😂 dün itibariyle bütün kapılarım kapandı 😜🤷0|10|0
- O şanslı kişiyi ne zaman bulursam o zaman düşüneceğim.1|00|0
- Yasla degil gönülle alakali bende.. seviyorsam onunla evlenmek isterim.0|10|0
- Evlenmemek icin sirf 30u bekliyorum. O yaşta evliligin ne kadar sacma oldugunu iyice kavrarım0|10|0
- 36,5 ile 42,5 arasında olursam bu yaşlara kadar olmazsa üstünde durmam0|00|0
- Bence artık 30-35 arası evlenilmeli ve maksimum 3 çocuk.0|02|0
- Sorunun aksine kaç yaşından önce evlenmek istemezsiniz olarak cevap veriyorum ve cevabım da 25 😂0|00|1
- 35 ten sonra düşünmedim0|00|0
- 35 sonrasına düşünmem0|00|0
- Su yastan sonra pek dusunmuyorum0|00|0
- Her mevsim evlenilir 😎0|00|0
- 30 yaşından sonra düşünmem.0|00|0
- 20 yasından sonra hemen azginligimi sündürmek icin0|00|0
- 35 imden sonra düşünmem.0|00|0
- 35' i geçersem düşünmem.0|00|0
- Her yaşta evlenebilirim0|00|0
- Selam, hiç düşünmem zaten yaşı yok bunun.0|00|0
- Bu yaştan sonra 😂 hiç düşünmedim düşünmem de sksk0|00|0
- Kısmet
Kimi insanlar sığmaz o sınırlara0|00|0 - En fazla 45 yaştan sonra düşünmem.0|00|0
- 35 den sonra dermişim 😂
Kısmet bilemeyiz0|00|0 - 40 tan sonra Acuna baglarim herhalde.0|00|0
- 18den sonra düşünmedim0|00|0
- Gizli Üye1 ayevlilik yapmayip sevismelik kadin mi bulucak millet, kisa sureli iliski, evlilil disi iliski0|00|0
- Sonra değil de 29 30 dan önce pek düşünmüyorum.0|00|0
- Daha Fazla (78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Kaç yaşından sonra evlilik düşünmezsiniz?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş