Kapalı sevdiğiniz kız açılsa ne düşünürsünüz?

- Karşıdakini dindar olduğu için seven birisi problem eder tabikide.
Ben tanıdığım insanı kapalı veya açık diye ayırt etmem fakat bir anda böyle bir şey yapan birisi olursa da kararsız birisi olduğunu düşünürüm ve kararsızlığın büyük sorunlar getireceğini bildiğimden bitiririm yoksa açık veya kapalı o kendi günahı veya sevabı.
Ama dediğin gibi bir durumda ayrılırım.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Huyu suyu değişmediyse sıkıntı yok kendi tercihi açık kapalı fark etmez insan olması önemli, güven işin içine girse kapalı diye ayrım yapmam ikisi de her şey yapabilir.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
760- Kişi kendi hür iradesinde hayatını değiştirme hakkına sahiptir. Eşinizi ya da sevgilinizi etkileyecek ortak bir durum söz konusu değil. Fikir danışabilirsiniz ama "ben istemem , başını açamazsın" deme hakkına kimse sahip değildir. Kısacası eğer size değer veriyor ise giyim tarzınıza veya dini inancınıza karışamaz, saygı duyar0|20|0
- Baya açılsa dediğin iyiyde şaşırsa mı demek? Öyle bir sevgilim olmuştu kapalıyken neler yaptıysam açıldığında aynılarına 3 ktı fazla devam ettik çünkü bayaa açılınca bayaaa seksi oldu o zaman hormonlar üç kat salgıllanıyor sanrım 💋💋0|00|0
- Ben saygı duyarım. İnsanları tercihleriyle yargılamak doğru olmaz. İstemeyerek kapanan insan zaten aşırı derecede açık giyinir. Hayatımdaki insan böyle olsa aşırı derecede açık giyinmesine müsade etmem0|00|0
- Simdi herkes dort dortluk degil , ama benim icin kapanmiyor Allah rizasi icin kapaniyor , bir cok kapan kisi ya aile baskisi ya da cevre baskisinda oturu, hayatinu yasayamiyor disarida belki guzel bakimli saçlarini ile gezmek istiyor. Ben dedigim gibi Allah rizasi icin kapanan acilmaz ama eger acilmak isteyene onun kendi dusuncesi saygi duyarim , soruya gelince eger onu kalpten içten sevdiysem veya ozunu sevdiysen sorun olmaz kapanada bilir acilada bilir. Bende efendi durust caliskan biriyim0|00|0
- Sadece kıyafet tarzı değişti ise sorun etmem. Ama hem kıyafetini değiştirip hem de kişiliği değişirse soğurum. Ben kişiliğe iki kat daha önem veriyorum.0|00|0
- Kapalı açık diye bir şey yok Şişe değil insan
Giyinik soyunuk doğru tanım
Soruna gelince giyinikken hoşlandıysam evlenirim Soyunmuşsa sevgili olurum ama evlenmem0|00|0 - Onun kararı; açık biri kapanmış, kapalı biri açılmış vs. bu tamamen o kadının kararı. Beni alakadar etmez. Ben olumlu ve yahut olumsuz bir şey düşünmem.0|00|0
- Tuhaf gelir ama sonuçta onun hayatı benimle beraber iken kölem olmuyor bana karışmıyorsa bende ona karışmam0|00|0
- Neden açılıyorsurn? Böyle çekici olmadmığını mı düşünüyorsun? Burası önemli.. Beğendiğin birileri mi var açık şekilde?0|00|0
- Kendisi için büyük bir adım olur... Kolay alışması için destek olurdum heralde (oda nasi bı destek olacaksa artık 🤷)0|00|0
- Kendi tercihi. İstediğini yapabilir. Zaten kapalı veya açık diye hoşlanmam.0|00|0
- Sadece saçını açsa sıkıntı yok da vücudunu gösterecek şekilde açık giymesine karışırım0|00|0
- Kötü bir şey düşünmem, kendi kararı herkes özgürdür.0|00|0
- Gizli Üye1 ayEski sevdiğim.. Basit bir olay olarak görmüyorum çünkü.0|00|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Gizli Üye1 aySen istediğini yap erkek milleti işte ne yapacan. Kapalı olmayan kızların pesindeler bir tane elde edene kadar sonra bunu giyme şunu giyme yavaş yavaş başını örtene kadar sonra yeni kapalı olmayan bir kızın peşinden koşuyorlar.0|10|0
- Bence kapanma kararı iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir husus.
1 kere kapanınca açınılmamalı
Ya da hiç kapanılmamalı0|00|0 - Öncesinde bi samimiyetim varsa hicbisey düşünmem ama kabul etmemde yani inancim geregi0|00|0
- Açıldıysa iyi bir nedeni olduğunu düşünmüyorum sahsen0|01|0
- Gizli Üye1 ayGünümüzde ben temizim kılıfını kızlarin bazıları kapanarak kullanıyor. Acik olup evlenm3 çağına gelince kapanıp sonra acilanlar oluyor. Onlardan birisi gibi derdim0|00|0
- Bilmiyorum ama açılmasını istemezdim gözümde saygınlığı kalmazdı sanırım0|00|0
Anladım. hatasını anlayıp eskisinden daha kapalı giyse. Seytana uydum vesvese dese.. namazlarını kilsa
- Keşke kapansa Allah kapanmayı emrediyor0|00|0
- Gizli Üye1 ayBen biriyle kapali diye evlendiysem.. sadece yatkta acilabilir0|00|0
- Kendi sevabı günahı birşey diyemem0|00|0
- Ne düşüneyim sevmiş açılmış işte...0|00|0
- Hiç bir şey düşünmem kendi seçimi saygı duyarım0|00|0
- Hayal kırıklığı olur. Sonuç da harama dönüyor.0|00|0
- Yazık bu kadarmış derdım0|00|0
- Hiç bişey kendi kararı Saygi duyarım0|00|0
- saygı duyarım. kendi tercihi kendi kararı.0|00|0
- Türkiye'de türbanlıların yüzde 90 i moda için kapanıyor ayrıca ifşa Twitter türk türban yaz kapalilarin gerçek yüzünü gor0|01|0
- Onu tebrik ederim ve de çeker giderim benim onun kapalı halinden hoşlandığımı bildiği halde yapmışsa bunu ben hoşlanmayayım diye yaptığını anlarım0|01|0
- hiç bişey düşünmem kendi kararı derim0|00|0
- Gizli Üye1 ayKotu olurdum, uzulurdum...0|00|0
Şeytana uydum. deyip kapansa 1 aylık bi süreçti dese
- Görüş sahibi1 ay
Kapanmak gunah mi kotu birsey mi ki seytana uysun. Yani namaz kilip pisman oldum seytana uydum der gibi birsey olurdu bu...
Hayır kapalıyken açılsa , sonra şeytana uydum dese
- Görüş sahibi1 ay
Hee yani kapaliyken acilip, acilmaktan pisman oldu seytana uydum ve geri kapanmak ister. O zaman pek uzulmem hani seytana uymus bir kere, hepimiz uyuyoz ister istemez, ama yeter ki farkinda olsun ve birseyler yapsin yani geri kapansin ben mutlu olurdum
Biri var. Beni kapalı beğeniyor. çok ciddiyim. çok güzel namuslu kız diyor
Neyse ben acilincada sen benim kardesimsin , bacımsın artık diyor.
Yani sorun benim acilmai- Görüş sahibi1 ay
Yani seni o sekilde sevmis begenmis, acik olanlari istiyor olsaydi, oylelerini ariyor olasaydi direk onlara bakardi. Hani bende kendim gibi birisini isterim, kapali cok isterim, namazinda olan eli ayagi duzgun temiz, bu zamanki gibi iliskiye girmis birisi olmasin vs vs. Yani estetik gibi dusunun olayi, siz birsini sevdiniz ama o gider de agzini yuzunu sisirip buyuturse artik o begendigi kisi degismis oluyor bu sekilde dusunebilirsiniz olayi...
Tekrar kapansam. kabul eder mi mutlu olur mu
1 aylık bi surecti
- Görüş sahibi1 ay
Hani bu onun bilecegi is kabul edecek mi etmeyecek mi. Hem bu sizin icinizden gelecek, o istiyor diye degil ama kendiniz istiyorsunuz diye, o zaman ne anladi o bu iste, zorlar gibi... Hani benim bi sevdigim olsaydi ve kapali olsaydi ve sizin gibi 1 ay acilip tekrar kendi istegiyle kapanmak isteseydi ben memnun olurdum daha sonra sorardim neden acilmaya karar vermistin ne oldu da acildin vs ama yeter ki kapansin bir an evvelm 1 ay cok fazla asiri bir sure de degil razi olurdum her halde...
Ibadetime ara verdiğim dönemde şeytani vesvese sonucu oldu. kendi istegimle kapandim. kabul eder mi
- Görüş sahibi1 ay
Bence eder inshallah eder abla, sahsen ben ederdim sanirim🙏😇
Inşallah...
Kapalı çok ciddiyim diyen adam.. açıkken bacımsın demesi.. açıkladığım için mi yapat- Görüş sahibi1 ay
Yani ondan olabilir evet. Yani gozunde degismis olabilirsiniz ondandir, sonucta onun sevdigi kisi o degil gibisinden. Siz de seviyorsaniz konusun anlatin iste bu olayi boyle boyle, kendi istegimle olmadi, ve bak tekrar kapandim vs vs
Eniştem konuscak bakalım ne der
- Görüş sahibi1 ay
Iyi olur. Baya yakinsiniz o zaman, enisten olaya girdigine gore, uzun zamandir mi gorusuyorsunuz. Valla inshallah olur, istediginiz gibi biter hersey🙏😇
Eniştemin kuzeni..
Ya hayatında biri olsa der deme biri var die... birde tekrar kendi istegimle kapandim. mesala hayatında biri olsaydı istemek için ailesi beni sormaxdi deme- Görüş sahibi1 ay
Tabi eger begendin ve ciddi dusundugun birisi varsa illa ki soyler anlatirsin. Bence enisteniz bir aciklik netlik getirir olaya, rahat olun siz abla...
Yani sevgilisi olsa beni istemek için sormaxdi deme
- Görüş sahibi1 ay
Yani tabi sevgilisi olsa, sizi pek de takmazdi umursamazdi, ama belki hani sirf meraktan ne halde diye belki meraki yuzunden de sorabilir, ama normali sevgilisi yok diye sormus olur diye dusunuyom ben...
Kardeşim istemek için ailesi beni sormus. ışte ablamin kaynanası onun sevgilisi var. istemeye gelecekler yakında demis. dedim 8 ay onceydi tanima amacliydi. acaba bana mi inanmıyor.
- Görüş sahibi1 ay
Olay biraz karisik anladigim kadariyla. Ama ailesi sizi sorduysa onun rizasi olmadan da bi ise kalkismis olmazlar her halde dimi...
Benim için çok ciddiyim dien adamdı.
Ben mesaj attim.1 hafta sonra ailesi istemek için sormus. Yani hemen nasıl akıllarına gelim deme- Görüş sahibi1 ay
Ya abla hemen akillarini gelme olayi nedir neden gelmeyesin, ben onu cozemedim bir turlu. Seviyorsa ve tekrar eski halinize doneceksiniz (donduyseniz) ve aileside istemek icin sorduysa bundan 99% eminim ondan habersiz is cevirmis olmazlar, kendisi de istemis olur, bu "hemen akillarina gelme" olayini bosverin size ister bugun gelsin ister yarin bunun ne onemi var...
Yani sence onunde gönlü var miydi. Annem diyor ki kızım habersiz kimse iş çeviremez die.. tabi vardr diyor. bana bacım , kardeşim demeye başladı. offf nasıl zor nasıl zor ...
Sordum arada yaş farkı diyor. ya 2 senedir yoktuda yeni mi oldu. ya da hayatimda biri mi saniyor.- Görüş sahibi1 ay
Yani annenizin dedigi ve benim dedigim gibi, onun haberi olmadan da yapmaz ailesi boyle birseyi. Belki de nazlaniyordur hani belki degerimi bil gibisinden seni ondan vazgecemeyecegini gormek istiyordur, o sevgini belki gormek istiyordur, hani bazen kizlar da nazlanir ya onun tersini erkek olarak dusun yani. Sonucta hem ailesinin seni istemek icin aramalarina rizasi oluyor ama obur yandan da sizi artik istemiyor mu olacak, naz gibi birsey yapardir bence...
Ya bana bacımsın dedi. o kadar kötü oldum ki kendimi kurşunla vurasim geldi
- Görüş sahibi1 ay
Bunu yeni demedi dimi. O an ki durumunuza dedi yani acildiginizda dimi. Yani oyleyse uzuntusunden ve ofkesinden olabilir, hayal kirikligina ugramis oldu cunku...
Işte hayatimda biri yok die anlatrken.
Yani geçen hafta aciken dedi. belki ailesi dedi. kız açıldı. yaş farkı var dedi- Görüş sahibi1 ay
Bosverin siz onlari, siz Şu an ki duruma bakin, onlari daha sonra tekrar beraber olduktan sonra konusursunuz. Onlar sizi istemek icin gelmek istiyorlarsa ve siz de hala birbirinizi seviyorsaniz daha fazla uzatik sikinti yapma bence...
Ya sorun su benle konuşmuyor. bacım kardeşim ayarında. Acaba ben 2 sene pesimden kostrdm die mi naz mi yapiyor. Ben 2 aydr kosunca bole oldu
- Görüş sahibi1 ay
Yani bence de naz yapiyor hani biraz ilgilensin benimle degerimi bilsin biraz hani beni ikna etsin gibisinden, valla bana oyle geliyor
Ya isteme ilk başta istemez. O 39 ben 23
- Görüş sahibi1 ay
Yas farkini sorun etmiyorsunuz dimi
Ya ben değil o demeye başladı. yaş farkı var die. madem var nie 1 ay once istemek için soyletiyon. 2 sene ciddiyim diyor ben peşinden kostrdm. sonra 2 ay ben kosuyrm biz seninle kardesiz. Ne bu ya türk filmi mi
- Görüş sahibi1 ay
Valla seyse, hani istemiyorsan falan bence fazla uzatmayin zorlamayin yani. Zararin neresinden donerseniz kardir. Yani demem o ki demek ki 2 sene once yasi 37 iken dusunmuyordu simdi yasi 40 a yaklasmisken kendisi icin belki sorun goruyor, size de belki bir imtihandir bu abla, nasip degilse de ne kadar zorlarsan zorla olmaz kismet cunku
Sence bilerek peşinden kosim die yapiyor olabilr mi. inatla bacım , kardeşim diyor. yaş farkı var diyo. hiç sevmemis gibi
- Görüş sahibi1 ay
Iste dedigim gibi bilerek yapiyor olabilir biraz kossun pesimden, ikna etsin beni gibisinden...
Ya istemese 1 ay önce nie istemek için haber yollatsin
- Görüş sahibi1 ay
Demek ki hala sizi olcup biciyor abla olamaz mi
Ya ben bunun 2 ay peşinde köpek gibi kostum. bacım deme dedim. kardesim dedi. Ya yapma zoruma gidiyor dedim. ne zoruna gidiyor kardeşim doyor
- Görüş sahibi1 ay
Valla abla bence bunun tek bir caresi var, arayip onu oturup bu sorunuzu cozmeniz, gercekten istiyormusunuz birbirinizi istemiyormusunuz...
Sanki konusyr mu. Ben senden çok hoslaniyorm dedim. bacım sen demems bnde duymams olim dedi. mal gibi kaldm
- Görüş sahibi1 ay
Biraz ustune git mesela hani neden boyle yapiyorsun falan konusmaya calisin onunla
Yok yaş farkı var diyor . yazsana fake hesabım eda_ozturkbjk
- Görüş sahibi1 ay
Peki yazim, insta mi
Evettt
- Görüş sahibi1 ay
Tamam
eda_ozturkbjk
- Görüş sahibi1 ay
yazdim
- Bir şey değişmez benim için0|00|0
- Herkesin kendi tercihi0|20|0
- Soğuyorsa seni gerçekten sevmiyordur.0|10|0
- Kendi tercihi olduğunu düşünürüm0|10|0
- Sen açıldın mı?0|00|0
- çok zor.0|00|0
- Gizli Üye1 ayMutlu ise banane ben kumaşa aşık olmam ki0|00|0
- Gizli Üye1 ayTerk ederim0|00|0
- Baya derken1|00|0
- çık hayatımdan0|00|0
yani açılıp kapanmak bunu çocuk oyuncağı gören biriyle olmaz çünkü bugün yapan yarın yapmaz diye bişey yok
- Daha Fazla (7)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş