Kızlar ne den bazı arabaları sevmez
Bende temiz toplu yapılı Tofaş doğan slx var egzoz ses sistemi var birazda araba basık sevgilim ben bu arabaya binmem diyor kızlar den çok seçici araba olarak
Bende temiz toplu yapılı Tofaş doğan slx var egzoz ses sistemi var birazda araba basık sevgilim ben bu arabaya binmem diyor kızlar den çok seçici araba olarak
Güncellemeler:
1 ay
Sevgilim biniyordu önceden Hatta beraber almaya gittik onun istediği renk aldım arabayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Ama kardeşinin asker eğlence sinde beni çağırdı konvoy yaptık arabaya bindi sonra arkadaşları da bindi sonra binmez oldu
kanka mersedes bulsaydi ona binerdi bence kullanmis seni
Yoo kunlamadı çünkü beni çok iyi tanıyor orta okul arkadaşım bide benden başka erkek numara sı yok
ne dememi istiyon kanka 😂fikirlerik bu yonde
de ona ki bu hor gordugun tofas simdi 30 40 bin tl ayik ol😂😂
Beraber almaya gittik zaten onun istediği rengi aldım beraber zevkimize göre topladık
Ama kardeşinin asker eğlence sinde beni çağırdı konvoy yaptık arabaya bindi sonra arkadaşları da bindi sonra binmez oldu
Sevgilim biniyordu önceden beraber almaya gittik onun istediği renk aldım
Ama kardeşinin asker eğlence sinde beni çağırdı konvoy yaptık arabaya bindi sonra arkadaşları da bindi sonra binmez oldu
Kolay gelsin sana
Yooo önceden biniyordu
belki sonra öğrenmiştir o durumu
Hatta Sevgilimle beraber almaya gittik onun istediği renk aldım
Beynim bu soruyu cevaplamak için yeteri kadar gelişmiş değil
Hmmm
arkadaşları kalbini kırmıştır belki dalga falan geçmişlerdir
Hatta beraber almaya gittik onun istediği renk aldım
zaten kızlık bir şey yok ki arkadaşlarından sebep öyle davranıyodur.
Olabilir çünkü sevdiği araba onunla ikimiz zevkimize göre yaptık
konuşun hallolur bence
Ayn Konuşayım bugün onu almaya gideyim konuşup birazda gezeriz
aynen, iyi gezmeler 😊
Sağol teşekkür ederim bide kıyafet alırım gönlünü yaparım ben
ne güzel 🙂
Artık gönlü olur artık herhalde başka yapacak ne kaldı ki
kıyafet yerine çikolata falan daha güzel olurdu bence ama karakterini bilmem tabi.
Ben ikisininede yaparımda masraftan kaçmamda kızlar çiçeklerdende hoşlanır mı
ben çiçek pek sevmem ama jest olarak düşünülmüş her şey güzeldir.
Benim sevgilime verdiğim değeri hiç kimse vermez yakında istemeye gideceğiz bide babası beni çok iyi tanıyor 17 li yaşlarda babasıyla konuşuyorduk sevgilimde orta okul arkadaşım dı
kaç yıldır berabersiniz ki
4 ama ikimizinde ilk sevgilisi
o olmuş baya
Huyu suyunu orta okuldan beri biliyorum
Orta okulda ben yazı yazarken sınıfa girerken de hep bana bakıp duruyordu ama orta okulda sevgili olmak istemedim ben bizim sınıf alaycı kötü sınıftı lise ye geçince görmez oldum sonra da çarşıda buluşup aldıydım numarasını sonra da yazışıp teklif ettim o gün bü gündür sevgili yiz