Kuruluş Osman dizisini çok severek izliyorum. Aynı zamanda Diriliş Ertuğrul'u da çok severdim. Bir Türk olarak her zamanda severim.
Nedense bir kadın olarak izliyor olmama şasırıyor erkek arkadaşlarım. Tek değilimdir heralde kadın olarak izleyen değil mi?
Nedense bir kadın olarak izliyor olmama şasırıyor erkek arkadaşlarım. Tek değilimdir heralde kadın olarak izleyen değil mi?
Güncellemeler:
1 ay
Saçma sapan onun elini onun cebinde yapımları olan, ahlaktan uzak dizileri takip edeceğime tarih dizilerini izler, en azından zamanım boşa gitmez. Gayette güzel degiller mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
05Payitahti sevmiyorum. Buyuk selcuklunun da mudavimiyim. BUYUK SELCUKLU VE KURULUS OSMAN 👍🏼👍🏼
gız manyak payitahti nasil sevmezsin😆 şahsen osman karskterini canaldirni sevmedigimden bende kurulusu izlemiyorum
Neden bir kızın tarihini öğrenmeyi hakkı yok mu ya da bir kızın tarih dizilerini sevmeye hakkı yok mu
var.
Tarih dizilerden öğrenilmez
Saçma sapan onun elini onun cebinde yapımları olan, ahlaktan uzak dizileri takip edeceğime tarih dizilerini izler, en azından bir şeyler öğrenirim zamanım boşa gitmez.
yani ben şimdinin filmlerini pek sevmiyorum. eski yapımlar eğer izlemediyseniz tarih öğrenme amaçlı bir cihan ünal ın 4. murat filmi var. gerçekten çok başarılı. tarihi açıdan çok doğru bir yapım. onun dışında cüneyt arkın ın çöl kartalı filmi çok başarılı. bir de malkoçoğlu cem sultan var.
ha bir de şener şen in değirmen filmi var. yani bir tarihçi olarak önerdiğim çok doğru yapımlar. oyunculukta çok iyi. sanki zaman makinesi ile o döneme gitmişsin gibi o dönemi yaşatıyorlar.