3 gündür bir üyenin peşindeyim, doğrulamak için biraz operasyon yapmak zorunda kaldım. Kız o ve gerçekten biriyle flörtleşiyor. (Adı, tel nosu ve tüm özellikleri doğrulandı.) Arkadaşım ile ayrı değillermiş, kız memleketine ailesinin yanına gitmiş kısa süreliğine. 4 yıldan uzun süre beraberler ve böyle bir durum var ne yapayım yardım edin?
_Jante_ | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ufak bir empatiyle bile insanın içi acıyor resmen. Görüşüp söyle gerçekleri. 1 saniye bile harcamasın o kıza artık.
0|1
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 14,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
kanıtın varsa söylemelisin.
0|1
0|0
Davina87 | Aşk İlişkileri konusunda 60 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Burda yazanların çoğu aynı şeyi yapıyo. eşlerini aldatıyo sevgililerini aldatıyo yoksa kimsenin eşi sevgilisi burda takılmasına izin vermez bilse. Ama nedense herkez sütten çıkma ak kaşık gibi davranıyo. Sanki hayatta böyle bisi yapmamışlar gibi. Soylemek sana düşmez. arkadaşın için uzuluyosan gerçekten onun kız arkadaşına sole herseyi bildiğini. Ve o söylesin nasıl söylemek istiyosa gerçeği. Özel hayata saygı lütfen.
0|1
0|0
ilyess | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Nasıl bir stalkersın sen😱 sen olduğun müddetçe çocugum sırtı yere gelmez😀 samimiyetinizi bilmiyorum ama sana inanmayabilir senin yaptırdığını bile düşünebilir. Belki de en doğru yöntem arkadaşını KS ye üye yapıp kızın hesabını söylemen ve mesajlaşmalarını sağlaman olur. Nasılsa ona da numarasını verecektir ve aradığında sevgilisi karşısında olacaktır..
0|1
0|0
Altın_Coçuk | Aşk İlişkileri konusunda 68 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Sadece flört etmesi değil, iğrenç bir üslubu var. Sana karşı böyle davranmıyorsa da iki yüzlülüğünü gösterir. Şansın varmış, fark etmişsin en azından. Yüzüne tükür, sen bunu ona söyleyince yalanlar atacak, olayın farklı olduğuna inandırmaya çalışacak.
Congruent | Aşk İlişkileri konusunda 733 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İlginç bir tesadüfle karşı karşıya kalmışsın. En yakın arkadaşın ise ve seni yanlış anlamayacağını, sana inanacağını düşünüyorsan bahset durumdan. Çok samimi değilseniz hiç bulaşma o işlere. Sonra başın ağrır.
SenacCc | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Offf çok kötü olmus ya. Karaktersizligin çözümü yok maalesef. Senin içinde zor bi durum ama bence söyle göz göre göre arkadaşının aldatilmasina izin veremezsin.
Açıkçası ben kızın sslerini alıp arkadaşıma atarım olayı da anlatırım çünkü o çocuk kızla evlilik de düşünüyordur. Arkasından iş çeviren insanlar en tehlikeli olanlardır bunu arkadaşıma yapmam.
Anskm bune laa benim kini de haberi yok buralarda gezdiğimden ama asla kötü niyetli kullanmadın. Allahımm bence arkadaşına söyle şöyle şak diye yapıştıracak kanıdın olsun aman diyim arada kalma
0|1
0|0
UPSAHL | Aşk İlişkileri konusunda 475 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Arkadaşına söylemelisin, böyle birinden kurtulduğuna sevinir de dört yıl boşa geçen zaman nasıl telafi edilecek?
0|1
0|0
Need4Read | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Çocuk yıkılır dostum yapma.. Bırak kendisi öğrensin. Çok aşıksa söylesen de inanmama ihtimali var ayrıca..
valla nerdeyse ekmek kuyruğunda birini bulacaklar, adamlar sevgilisi varken sevgili yapio bizde yok yokk yokkk nerdesin prensim bal suratlım çocuklarımın babası 🤣
0|1
0|0
Afraa2727 | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Görüşlerde flörtleştiği kişiye ulaştım. Kafalayıp onunla flörtleştiğini doğruladım. Sonra olayı anlatıp kızın telefon nosunun son 6 hanesini istedim doğruladık
Hoş değil. Bence durumu anlat arkadaşına, veya kanıtı da sun eğer onlar halletmek isterse halleder yani empati yaparak konuşuyorum. Arkadaşım bilipge söylemese, bidaha iletişim kurmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
418Kanka çocuk yıkılır kendine bişe eder
Bence insan ölecekse, doğruyu bilerek gitsin öteki tarafa
Olum azını hayrı aç şeyi bayrı kljghlkfg
Tamam yaz bana kimmiş ben söyleyeyim
Söylerim sana sonra
Tamam ben ona iletirim
Maalesef çok kötü, yarın görüşüp söylücem
Kolay gelsin :/
Anlatıcam ama nasıl anlatılır ki bu
Ortalık karıştı ghfkh
ay heyecan yaptım her ayrıntısını bilmek istiyorum
Fenaaa :((
Detaya yazdım okumadın mı, hesap sahibi o telefon numarasına kadar doğruladık
Buraya tel nosunu mu girmiş 🤦♀️
Hayır başkasına tel nosunu vermiş
Bri soru daha geliyor 😅 bir başkasına nosunu verdiğini nereden biliyorsun
Görüşlerde flörtleştiği kişiye ulaştım. Kafalayıp onunla flörtleştiğini doğruladım. Sonra olayı anlatıp kızın telefon nosunun son 6 hanesini istedim doğruladık
Ay hemen arkadaşına söyle yazık çocuğa ya valla ne pislikler var ya
Ben kötü oldum şu an çocuk duysa nasıl olcak bilemiyom ya
Söylemen lazım ya bence çocuğa yazık 🤦♀️
Bari yüz yüze söyleyem telde olmaz bu
Aynen yarın buluş söyle cidden üzüldün
Üzüldüm
Garanti ayrılır çocuk ortalık karışır ya
Arkadaşın ihanete uğraması, haberi olmadan bir olaylar olması daha mı güzel ki
En nefret ettiğim şey bu ama 4 yıl o kadar emek verilmiş kızla konuşsam?
Hoş değil. Bence durumu anlat arkadaşına, veya kanıtı da sun eğer onlar halletmek isterse halleder yani empati yaparak konuşuyorum. Arkadaşım bilipge söylemese, bidaha iletişim kurmam.
Belkıs'a söylersen hesabı silip gitme ihtimali var ve senin üstüne iftira deme ihtimali de var
Belkıs ne be belki kiza yazdım çevirmiş xjkskdkd
Haklısın söylicem müsait zamanda
Yok bana iftira atma şansı yok tüm kanıtlar alındı konuştuğu çocuğun telefonuna kadar buldum :D
Ha iyi iyi olayları aktar fnrkrkrk
Çocuk ile kız aynı ilde yaşıyorlar aldatmış mıdır sence? Kız normalde bizim burada okuyor burada arkadaşımla yaşıyorlar
Yani kanat elimde var dedin bunu sen bilebilirsin
Konuşmaları sıkıntılı cinsten kesin off
Kız başkası ile