Benden yaşça büyük Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikte yaşıyoruz ve o beni çok seviyor fakat ben ona eskisi gibi sevgi duyamıyorum ve ilerisini göremiyorum ama o bana karşı çok saygılı değer veriyor ve çok seviyor bir daha onun gibi biri karsima çıkmaz diye korkuyorum ama onunla da yola devam etmekte kararsızim ne yapmalıyım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Bu şekilde çirkin yorum yapmaya hakkınız yok
Bende bu durumda olmak istemezdim ama hayatta insanin başına her şey gelebiliyor ve ne yapacağını bilmedigi zamanlar oluyor
Yarın öbür gün başkasıyla evlensen nasıl bakacaksın yüzüne diyebilecek misin biriyle 2 yıl yaşadım diye
Söylemek zorundayım o da bunu kabul ederse yola devam ederiz zaten
Anlamıyorum ya sizin bu hayat tarzınız mide bulandırıcı tek diyeceğim bu
Umarım sizde bir gün benim yaşadığım durumu yaşarsıniz ve ne yapacağınızi bilemezsiniz o zaman belki anlarsınız ne yaşadığımi
Kimse bunu kabul etmez hayatına giren erkeğin tek amacı olur oda işini görüp çekip gitmek olacak nikahsız ailen nasıl izin verdi ona da şaşırıyorum
Ben gşfip te kendim den 17 yaş büyük biriyle yaşamam yaşasam evlenirim sizin sorununuz ne biliyor musun nşye o sev bitiyor biliyor musun boş Bi hayat yaşadığınız için
Ailemin hatta hiç kimsenin haberi yok herkesten saklı yaşıyoruz zaten 🥺
Ailen demiyor mu 2 yıldır neredesin nerde kalıyorsun ha sen aileninde kandırmışsın bravo
Başka bir şehirde memur olarak çalışıyorum zaten ayrılmayı dusunmemin sebebi ailem de onay vermiycek yasca buyuk biriyle evlenmeme
Ne diyim hayat senin karar senin bari ilerde biri hayatına girmeden önce söyle dürüst ol o kadar geniş birini bulabilirsen tabi
Evet çok iyi biri ama benden 17 yaş büyük ona aşıkken bunu dikkate almıyordum daha doğrusu gözüm hiç bir şey görmüyor. du ama şu an sanki mantığım devreye girdi o ilk aşktan eser yok :(
Ooo 17 yas cok