Bu ne is abi kiz ismiyle sabahdan gece ye kadar benle konustu bana yok evlen benimle yok cok yakisiklisin yazdi yazdi benden bacamin. resmini istiyo😂 oyle bisey olamaz deyince ben erkegim dedi nasil bi pskoloji bu😂
Güncellemeler:
1 ay
Valla kamyonla ezelim kanka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
64Kanka yanlışlıkla güncellemeye yazdın 🤣
Kamyonla ezilmeli bu i neler
Toyota Tundra ile ezeriz o zaman kanka 😀
Ya yok usenmeden nasil konustun benle 10saat
Fenomen olmasi da ayri bi bunalim :)
@antalya_beyi çok ayrıntı var çok kimse ben gibi dikkatli değil ki.
Fenomen olunca dikkat edemez insan. Ben edemezdim herhalde
Hahahahaj
@antalya_beyi oda edemiyor ki zaten koyduğu fotoya kadar tut, toplamda bu 3 foto koydu, ulan 3 fotonun alakası yok. 😂
Haaa iyi yakalamissin bak simdi anladim. :)
@antalya_beyi bir kız fotolara dikkat eder, bu salak çıktı. Hiç değilse kız olan birisi ya acaba bunlar birbirine benziyor mu diye düşünür bu salakta oda yok.
Sen de dedektif gibisin. :)
Ben sahsen tercihlerimi bile acik profille yaziyorum. Biseksim. Ve bu yuzden kadin profiline girecek halim yok. Icimde kadinlik olsa da ;)
Erkeklerin yuz karalari isde nediyim acincak halde haysiyetsizler
Tercihlere saygi duyarim. Ama profilini sahte yapma demi
Yani benle. kiz. agziyla ne konusyn güzel kardeşim
Bana da denk geldi. Anliyorum :)
😂😂
Valla ozurlu kesinde acidim yani piskolojisine kafa yapisina
Okadar vaktini çalmış acıma
Malesef 😂
Bende oyle dusunuyorum kardesim
Yok benle evlen. diyo utanmadan bide yaw
Evlensen ılk geceden baba evine giderdi kesin 😂😂
Haha bacagimin resmini napcakti. cok merak. ettim
Senin efsunun kapılmış demekki 10 saat az değil yani 🤭normal insan 'ne arasın sitede
Ya ben manyakmiyim internetden evleniyim dunya guzeli olsa ne tanimam etmem asla oyle bi salaklik yapmam yapanada acirm
Sendemi yoksa 😂😂
Yok yemin ederimm jshdjdjd
😂😂
😂😂😂
Kurtardim valla
Ava giderken avlannak bu olsa gerek😂
Yok ya ava falan gitmedim yani o mesaj atti bana tabi biz erkekler hemen atliyoruz konstuk bana bacaginin resmini atarmisİn deyince koptum zaten ulan bacagimi napcan kamil
Seni seni ne hayaller kurdun kimbilir. Cok gecmis olsun. Burasi o tiplerle dolu bana denk geldi., sen gaymisin dedim niki nden dolayi yok bisexim dedi, bisex in ne oldugunu o gun ogrendim. Migdem bulandi.
Zuleyha valla hayal falan kurmadim antalyada yasiyorum hayal kurmaya gerek. yok ben onu. insan yerine koyup kinustum baslarim bixeksuelinede homosexsuelinide erkek adam kadinlardan hoslanir kadinda. erkekden midem bulanir. diger turlusunden aman allah korusun
Eminim cok sinirin bozulmustur. Ben hala tiksiniyorum.
Sinirim bozuldu tabi ama ders olur bidaha kimseyle konusmam internetden falan yok yani en. basinda. soyle bende seni s... r edeyim senDe rahatla bende demi ama😂
Her seyde bir hayir vardır. Iyi tarafindan bakmali evet haklisin.
Aynen oyle