Kitap okuyan vardır : öylesine okur , içi fesattir, kibirlidir kitabın ona güzellik kaymasına izin vermez, örnek almaz ders çıkarmaz.
Birde kitap okuyan vardır : kendini geliştirir, okumasını, düşüncesini, yararlarını, roman en kötü kitap dahi olsa insana bişey kattığı kesin, gelişim yönünde kullanır. Ben bu yönde kullanıyorum , kitaplara da bayılırım.
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
AlterEgosss | Aşk İlişkileri konusunda 223 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
İnsanları genellemeye sokmak çok yanlış gösteriş için okuyan çok insan var onun dışında da okuduğu kitaptan birşey almayan birinin karakteri de farklılık göstermez.
katılmıyorum kitap okumakla yaşamak aynı şey değil babam çok okumuş biri vasat bir baba şahsen bende fena bir okur değilim ama kendimden ümidim yok gerçi benim çevremde herke iyi bir okur :) ne okuduğun ne kadar işlediğin nasıl yansıttığın önemli bence okumak güzel şey ama tek başına hiç bir işe yaramaz bana kalırsa
Kitap yüklü nice merkepler var, akademik titri olup ta karısına şiddet uygulayanlar var...
Diğerkâm1i | Aşk İlişkileri konusunda 520 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Ben iyi bir baba olmayı aileye bağlıyorum; yani iyi bir baba, ya çok iyi yetiştirilmiş bir çocuktur ya da babasız büyüyen bir çocuktur. Kitapla alâkasını bilemedim... Kim bilir belki de...
0|2
0|0
Gizli Üye
1 ay
Kitabı severek okuyan insan hem kendini hemde tüm insanlığı anlar.
En İyi Kız Görüşleri