Plokbardia | Aşk İlişkileri konusunda 82 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Unutamamış. Empati kursana, biri hiç umurunda değil aklına gelmiyor neden silip silip tekrar eklersin? Niye yapasın? Uğraşmak istemezsin bile. Gerek duymazsın. Üşenirsin... Demek ki o seni unutamadı ve hiç üşenmeden silip ekliyor...
1|0
0|0
Soran
1 ay
Bende öyle düşünüyorum.. farkedilmiycek gibide değil zaten
İnstagramda fotoğrafları var ama bana karşıda böyle dün arabada snap atmış gel artık dön artık diye
Gizli Üye
1 ay
Bazen erkekler gaza gelir nasıl mı? Açık saçık dergilere bakarlar, videolara bakarlar işini gördü mü rahatladımı dergiyi, cd'yi kırar, yakar yok eder. Sonra aradan zaman geçince tekrar gaza gelir dergi, CD yanıklarını bir araya getirip bakmaya çalışır. Senin oğlan hikâyesi de böyle birşey bence. Gaza geliyor kayıt ediyor, hevesi geçince rahatlayinca siliyir numaranı bence:);)
1|0
0|0
Soran
1 ay
Bunun hevesle ne ilgisi var 1.5 senedir konuşmuyoruz bile sadece numaramı kaydetmesinden mi böyle benzerliği çıkardın
Görüş sahibi
1 ay
Beğen beğenme durum bu. İki baştan alttaki çalışıyor oğlanda. Değilse manyak mi ekle, sil. Demek ki seni unutamadı. Ya çok güzelsin, ya çok fizikli bu ikisinden biri kesin aklında kalmıştır. Bu benim yorumum durum bu;)
Ya kardeşim sen ve senin gibi iğrenç, kötümser insanlardan gına geldi. Bir gidin lan. Bir gidin kendi b*kluğunuzda boğulun niye millete de altı boş kötümser düşüncelerinizle boğuyorsunuz. Gerçekten nasıl buraya varabildin. Zihniyetine tüküreyim senin.
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Bı sen eksiktin. Ne diyim sanada ya. Sen git yorumuma yorum ekleme. Ne dedim küfür mü ettim. Benim düşüncem doğactan bı sen varsın ak kaşık öyle mi... bı git ya.
Tweety1976 | Aşk İlişkileri konusunda 4,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Manita yapinca siliyordur Ayrilinca ekliyordur tekrar ya da dengesiz biraz Silip pisman oluyor demekki
0|0
0|0
Soran
1 ay
Yani sevgilisiyle fotoğrafları falan var instagramda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Bende öyle düşünüyorum.. farkedilmiycek gibide değil zaten
Bir süre sonra sana yazacaktır.
Sevgilisi varken mi...
İnstagramda fotoğrafları var ama bana karşıda böyle dün arabada snap atmış gel artık dön artık diye
Bunun hevesle ne ilgisi var 1.5 senedir konuşmuyoruz bile sadece numaramı kaydetmesinden mi böyle benzerliği çıkardın
Beğen beğenme durum bu. İki baştan alttaki çalışıyor oğlanda. Değilse manyak mi ekle, sil. Demek ki seni unutamadı. Ya çok güzelsin, ya çok fizikli bu ikisinden biri kesin aklında kalmıştır. Bu benim yorumum durum bu;)
Ya kardeşim sen ve senin gibi iğrenç, kötümser insanlardan gına geldi. Bir gidin lan. Bir gidin kendi b*kluğunuzda boğulun niye millete de altı boş kötümser düşüncelerinizle boğuyorsunuz. Gerçekten nasıl buraya varabildin. Zihniyetine tüküreyim senin.
Bı sen eksiktin. Ne diyim sanada ya. Sen git yorumuma yorum ekleme. Ne dedim küfür mü ettim. Benim düşüncem doğactan bı sen varsın ak kaşık öyle mi... bı git ya.
Yani sevgilisiyle fotoğrafları falan var instagramda
O zaman dengesiz iste Sen engelle tamamen silip dursun
Dikkatimi çekti bakıyodum
nasil ya onun ne kaydettigini nasil görüyorsun ki
Ya öyle değil numaramı silince fotosu gidiyor sonra yine geliyor
vay be iyi numara. neyse unut gitsin varsa bisey doner zaten
Dikkatimi çekti