Biri var. Ona çok aşığım deliler gibi... Ama olmamam gereken birisi. O bi seviyomuş gibi bi sadece zevkleri uğruna kullanıyormuş gibi. Bazen kullandığını düşünsem bile çok denedim olmuyor vazgeçemiyorum. Aşık olabileceğim en yanlış kişi olsada gönlüm hep yanlış kişilere kayıyor. Onun beni sevdiğinden nasıl emin olurum? Ve nasıl bana karşı ilgili hale getirebilirim? İlgisiz değil ama emin olamıyorum beni düşünüyor mu? Veya nasıl aklında olmayı başarırım? Yardım edin lütfenn
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Görmem mümkğn değilki
Nasıl yani?
Sanal ilişki mi
O zaman ona yazmayınca boşluk hissettiğin için oluyordur bir başkasını bul konuşacak
Her an olmsada her yaz en azından illa ki onu görüyorum zaten farklı şehirlerde yüz ama akrabayız ve sürekli buraya geliyorlar geldiklerinde ya biz onlardayız ya onlar bizde gitmesem bi süre sonra onu gönderip beni aldırıyolar yani görmeme imkanım yok
Evli bir insan büyük ihtimalle evli bir insanın sana ilgi duyması ne kadar iğrenç bunu düşün sen evli olsaydın ve sana aynısını yapsaydı? Bunu düşün bunları miden nasıl kaldırıyor merak ediyorum
Evli değil olsa zaten böyle şeyler düşünmezdim onun hakkında 19 yaşında daha
Sorun sadece yaşı mı?
Sen kaç yaşındasın
18
Ee sorun ne anlamış değilim? O kadar kapalı konuşuyorsun ki
Sorun kuzenim olması...
Olabilir yani bu kadar imkansız demen saçma
Onunla abi kardeş gibiyiz beraber büyüdük ve kötü olanda ben ona abi diyorum abi demeyi bırakmaya çalıştım ama ailem birşeyler anlar diye olmadı
Bana özelden yazsana
Bunlara inanmıyorum
ne ıstıyorsun ne yapman gerektınımı
Hayır
İyi ozaman ilişki yürür her türlü sorun olmaz
Zor biraz...