Karşı cinsle olan ilişkide bu tarz durumları hiç yaşadınız mı? Ve onların bu durumdan haberleri var mıydı? Samimi itiraflar bekliyorum... O yüzden gizli paylaşım da serbest.
Aynı anda birden fazla kişiyi idare ettiniz mi / eder misiniz?
9
14
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşü
Tersy | Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Gençken aynı anda 6 sevgilim olmuştu. İlerleyen zamanlarda düşününce, hepsini toplasan 1 sevgili ettiğini anladım. Yani sana her şeyi ile iyi gelecek ve yetecek kişi olunca, onun yanına kimseyi kondurmuyorsun.
venustheplanet | Aşk İlişkileri konusunda 218 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Etmedim, etmem. Bu iğrenç bir hareket çünkü. Bir çeşit ego tatmini. Ama aynı zamanda özgüven eksikliği. Zamanında birilerine yetememiş, eksik kalmış bir insan sonrasında o önce sen eksik kalıp yenemediği gibi insanların ona terlediğini düşünür. O yüzden tek bir kişinin sevgisi ve ilgisi de ona yetmez. Hep daha fazlasını ister durur. Bi bir çeşit egitimsizliktir. Kendini düzgün yetistirememis, eğitememiş biri genelde böyle yollara başvurur. Örneğin küçükken. Aile sevgisi ve ilgisi girmemiş bir insan, ailenin eğitimini de alamaz. Böylelikle büyüdüğü ve yetişkin olduğu zamanlarda. Ailesinden eksik büyüdüğü için Her zaman yanında birilerini ister. Birileri ona ilgi göstersin sevsin ister ama bu ilgi ve sevgi hiç bir zamana yeterli olmaz. Sonra böyleleri bir hata yapar ve evlenmek zorunda kalır. Bu gibi durumda hem hata sonucu meydana gelen bir çocuğun hem hatayı beraber yaptığı insan kava tabirle b. k yoluna harcanır. Olan çocuğa olur. Bahsettiğim gibi ailesinden eksik büyümüş birinin karşısındaki insan da aynı şekilde ise. Onların içinde büyüyecek çocuk da yüksek ihtimal sevgisiz ve ilgisiz buyur. Doğanın kanunu gereği bu döngü bu şekilde giderse hoş olmayan şekillerde sonuçlanabilir. Uzun görüşüm için üzgünüm. Lâkin fikrim bu yönde.
En İyi Erkek Görüşü