9 ay oluyor çıkalı. Yahu hakikaten ben çok yoruldum çok bunaldım ya. Darlandım yemin ediyorum. Her gün her gün konuş haberleş. Keşke ilişkilere resmi tatil falan gelse. 10 gün falan ara vermek nefes almak istiyorum. Çok sıkan bi tipte değil. Ben sadece sorumluluk gibi hissediyorum. Başbaşa kalmak zaman ayırmak istiyorum kendime. Yahu vallahi ben beni çok özledim. Çocuğun sıktığı da yok ama dediğim gibi gün içerisinde illaki konuşmak sorumluluk hissi yarattı. 10 gün desem mola verelim desem. Ayıp olur mu. Darlandım..
Sevgilime bunu nasıl söyleyeceğim, ne düşünür?

Kendisini gerçekten seviyorum. Lütfen sevmiyorsun demeyin.
9 ay oluyor çıkalı. Yahu hakikaten ben çok yoruldum çok bunaldım ya. Darlandım yemin ediyorum. Her gün her gün konuş haberleş. Keşke ilişkilere resmi tatil falan gelse. 10 gün falan ara vermek nefes almak istiyorum. Çok sıkan bi tipte değil. Ben sadece sorumluluk gibi hissediyorum. Başbaşa kalmak zaman ayırmak istiyorum kendime. Yahu vallahi ben beni çok özledim. Çocuğun sıktığı da yok ama dediğim gibi gün içerisinde illaki konuşmak sorumluluk hissi yarattı. 10 gün desem mola verelim desem. Ayıp olur mu. Darlandım..
Güncellemeler:
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper GörüşBenzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2019Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Güçlü bir ilişkinin en önemli aracı samimi iletişimdir.
Bir ilişki ancak tarafların birbirlerine karşı tüm maskelerini atıp rol yapmayı bırakmış, kendi arzu ve değerlerini görmezden gelmeden, gerçekten kendileri gibi davranabildikleri zaman gerçek bir ilişki mertebesine erişebilir.
Sizin de buna karar vererek davranmanız gerekiyor. Gerçek bir ilişki mi istiyorsunuz yoksa başka bir şey mi? Buna karar verirseniz ona uygun davranışı uygulamak da sizin için çok daha kolay hale gelecektir düşüncesindeyim.
Bu arada anlattıklarınızdan anlayabildiğim kadarıyla ortada çok büyütülecek bir sorun dahi yok gibi gözüküyor. Arkadaşınızın aslında sizi hiç sıkmadığını, sizin kendi sorumluluk duygunuzla bu sıkışıklığı yarattığınızı belirtmişsiniz. O zaman sorunu yaratan siz iseniz, bunu ortadan kaldırma fikri neden sizde gerginlik yaratıyor olabilir? Onun vereceği tepkiyi dahi bilmiyor, sadece tahminlerde bulunuyorsunuz. Belki o da sizin durumunuzda ve sıkıldı.
Ya da eğer onu kırmaktan çekiniyorsanız, fikrinizi onu kırmadan ifade etmenin yolu nedir? Aynı şeyi sonsuz farklı şekilde ifade etmenin mümkün olduğunu siz de biliyorsunuz. Onunla empati kurun. O olsaydınız bu fikri nasıl duymak isterdiniz?
Hayatta her zaman aksiyon gerekli. Sizde “daralma” hissi yaratan bir durumun devam etmesine izin vermeyin. Kalkın ve bir şey yapın, ne yapacağınıza siz karar vereceksiniz ama sorunu görmezden gelmek yok.
Daha detaylı bilgi ve deneyim için benimle istediğiniz zaman profilimdeki linkler vasıtasıyla irtibata geçebilirsiniz.
Sevgilerimle.
Hocam bilimsel makale yazmaya gerek yok, bebeler sevmeyi bilmiyor olay bu yani.