Havalı kendisi ben maddi manevi ondan dusuk oldugumu düşünüyorum 2 sene önce hoslaniyordum ona mesaj attim beni tersledi bende unutmaya karar vermiştim gecen yolda arabayı topluyorsun nerdeyse bi anda önümde bi baktim o hemen yuzumu çevirdim sonra düşündüm tekraren aklima gozumun onune gelmesi allahtan bi işaret mi diye
Bana bir kargo gelecekti bende o gün evde deyldim gelmiş gitmiş bende müşteri hizmetleri aradım niye bana bilgi verilmedi onlarda dedi bizde iletişim nmr yok dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
06Ona hoslandi onla aynı ortamda bulunduk hep ama ben hep saklandım ondan dengi gormedim kendimi ama ondan hoslaniyorum
Niçin dengi göremiyorsun ki
Havalı kendisi ben maddi manevi ondan dusuk oldugumu düşünüyorum 2 sene önce hoslaniyordum ona mesaj attim beni tersledi bende unutmaya karar vermiştim gecen yolda arabayı topluyorsun nerdeyse bi anda önümde bi baktim o hemen yuzumu çevirdim sonra düşündüm tekraren aklima gozumun onune gelmesi allahtan bi işaret mi diye
Dua ediyorum onun kalbine girmek için ama ümitsizlik sonra vazgeçiyorum
Hayırlısı olsun ne diyelim
O kadar yazdim yardimin bumu
Hangi Ptt de ise ara bi paketim vardı kurye arkadaşın numarasını alabilirmiyim de, ismini biliyorsan söyle iste yani :)
Bana bakmaz cok burnu havada ya
Görsel olarak falan kötü birimisin bakmaması için sebep ne?
Gorsel olarak iyiyim ama onun gozu daha yüksekte gibi mide madden de beni kucuk görüyor gibi
Kurye demişsin amacım meslek küçümsemek değil ama ne kadar aşağıda görebilir yani neden görsün ki ve ha
Postanede kurye ama
Ve kendide kibirli sonradan görme gibi
Ne farkeder arkadaşım biz de kuryelik yaptık en baba alacağı para 4000 4500 TL yani
Ohoo hiç bulaşma sen bence üzer seni öyle biri ise
Ama cok hoslaniyorum
Bile bile lades yapıyosun, hoşlansan ne olacak sen yapabilirimisin öyle biriyle? Ulaşamadığın için cazip geliyor, yaş farkı falan var mı arada?
Yok 27 yasinda
Boşver o zaman cidden, var böyle tipler sonradan üzer seni
Ne alaka :))
Yok ya
Çnkü başıma geldi ondan dedim
Nasi
Bana bir kargo gelecekti bende o gün evde deyldim gelmiş gitmiş bende müşteri hizmetleri aradım niye bana bilgi verilmedi onlarda dedi bizde iletişim nmr yok dedi
Yalan ya var
Bilmem
Gogloden bulamammi
Bulaman
Googledan bulamammi
hayır
One