Kız arkadasimin ailesinde yani anne babasi arasında bazı sorunlar var bu durumun olduğunu ben biliyordum ona arada iyi misin nasılsın filan diye mesaj atiyordum ama kiz arkadaşımın yapısı da bir sıkıntı oldugu zaman kendi kabuğuna çekilen bir insan en son ben ona mesaj attım iyi misin akşam seni görmeye geleyim mi diye o da bana aksam gel konuşuruz dedi ve benden ayrildi ben istemediğimi ve beraber bu sorunların üstesinden gelebileceğimizi de söylesem yine kararlı olduğunu söyledi ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum resmen terk edildim galiba ama gerçekten ailesel problemlerinin oldugunuda biliyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Benim onu bunaltığımı düsünüyor yani benden soğumuş bile olabilir zaten bu durumdan dolayi beni sevmediğini de soyledi
Bunaldı için senin aslında onu bunaltmadıgını yanında destek olmaya çalıştığını göremiyor üstüne gitme zamana bırak
Ben de öyle düşünüyorum sıkıntılar geçtiği zaman bana geri döner degil mi
Yani büyük ihtimalle
Kendisini toparlamaya ihtiyaci var onlari düşünmesi lazım ama benle ayrılırken çok ciddiydi ve kesin olduğunu söylüyordu ailenin sıkıntısı geçtikten sonra da beraber olmuyacaz diye net cevap verdi bu hep beni düsunduruyor
Bilemiyorum insanlar öyle durumlarda herşeyi söyliyebilir sana umud veriyomş gbi de olmasın ama
Onu bu şekilde bunaltığim için benden soğumuş olabilir mi peki soğuduktan tekrar birlikte olma sansimiz var mı yani
Hayir ailesinin kendi arasında sorunlari var o da strest altında onlari düşünmek istiyor
Evet öyle oldu ailemden başka bir sey düşünemiyorum onlarla birlikte olmam lazım dedi
Tekrar benle birlikte olur mu ailesinin sorunlari çözülürse
Eskisi gibi olmaz.
Ama bana sevmediğini söyledi
Nasıl yani