Arkadaşlar öncelikle merhaba, uzatmadan konuya gireceğim 2,5-3 ay önce sosyal medyada tanıştığım biri vardı samimiyetiniz ilerleyince whatsapptan konuşmaya devam ettik. Bu kişiyle çok samimiydik başlarda her şey güzel gidiyordu ve zamanla benimle aynı şehirde olduğumuz için görüşmek istiyor benimle ciddi düşünüyordu, asla ahlaksızlık içermeyen sıradan gülümsediğim fotoğraflar atmamamı istiyordu bense hep bu isteklerini geri çevirdim, o hep üzülüyordu aptallık ettim kusura bakma diyordu ama asıl ben onu hep üzüyordum. Bir gün benim kafam başka olaylardan dolayı çok doluydu ve sinirliydim o da çok sorular soruyordu ve bende biraz ağır konuşup onu tersledim, hemen pişman olup özür diledim ama artık iş işten geçmişti bir daha konuşmayalım kendine iyi bak dedi ve ayrıldık. Daha sonra sosyal medyadan bir sürü kızı takip etmeye başladı. Sizce beni hala seviyor mu, gönlünü almalımıyım yoksa bırakmalıyım.. Birde sen benim için çok değerlisin bunu asla unutma falan diyordu off çok üzgünüm ya.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
84Yasin kucuk
Daha iyisini bulursun
Saygisizlika uzmusssun
Yetmedimi
Çok pişmanım zaten..
Son pismanlik fayda etmez
Onemli olan burda cikardigin ders
Hata yapa yapa ogrenceksin
Kimse anasinin karninda ogrenmiyor
Uzme canini
Yola devam...
Doğru söylüyorsun daha yolun başındayım, yardımın için teşekkür ederim
Zamanla gecer
Bi deneyimlerden korkman yerine
Ders cikarip hayatimiza devam edicez
Gecmis geti gelmiyor
O zaman bugunu ve gelecegi kurtaralim iyi gunler
Bu arada foto atmaya bilirsin
Kimse seni zorlayamaz
Evet ya şu an sizinle konuşunca daha mantıklı düşünmeye başladım çok doğru söylüyorsun, artık önüme bakıcam tekrardan teşekkürlerr
Evet ama yine de benim için çok farklıydı, onu çok özlüyorum.
O bir erkek ve erkekler kadınlar kadar kolay duygu oluşturmuyor ne yazıkki
Evet haklısın en iyisi vazgeçmek, yardımın için teşekkür ederimm
Rica ederim üzme kendini ☺️
Ne söylemeliyim sence?
Yani yanlış anlaşıldığını izah et durumu açıkla en azindan icin rahat etmis olur yarin obur gun pisman olmazsin keske konussaydim demezsin
Doğru söylüyorsun ama galiba umrunda değilim yazmasam daha iyi olur gibi, yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Rica ederim hayırlısı olsun 🌻
Evet haklısın, vazgeçtim artık. Toy olduğum için kendimi çok kaptırdım bir daha böyle bir hata yapmayacağım, yardımın için teşekkürler..
Rica ederim
Evet haklısın, daha küçüğüm mantıklı düşünemiyorum. Bir süre bu mevzulara ara vereceğim. Yardımın için teşekkürlerr
Onemli değil liseli falansan normal👍🏻
Hayır liseli değilim o günleri çoktan geçtim..
Küçüğüm deyince be bilim😃
Tabi doğru.. Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim, iyi gecelerr
Ne sjjdjd