Pic değilim. O nedenle kimse beni tercih etmedi etmiyor etmeyecek etmesin. Kadınların Ümitcan Uygun gibilere aşk mesajları yazmaktan benim gibileri görmediği gerçeğini kabulleneli çok oldu.
Bu züğürt avuntusu. Küçük Emrah rolleri gitmez brom sana. Hem kıyaslama kendini başkası ile herkes kendi çapında kişiler ile yürür
Görüş sahibi
3 gü
Ortada bir avuntu yok. Züğürdüm ama avunmam. Kadınlar beni sevmedi ve sevmeyecek ben de onların sevdikleri şereffsizlerden olmayacağım. Yani kadın ırkının gahpeliğine karşı dimdik bir duruşum var.
Kadınlık bir ırk değildir. Kendini buna şartlaman yanlış. Karşına henüz doğru kişi çıkmamış sadece. Zamanı bekle
Görüş sahibi
3 gü
@dumankarasıı00 30 sene çıkmayan sonra niye çıksın. Genç halimi beğenmeyen yaşlı halime mi yavşayacak. Kadınların ortak genleri var ve bu onlara ırk demem için yeterli. En büyük en ortak ve en zalim genetik özelliğiniz de hipergami...
@dumankarasıı00 ayrıca doğru kişi diye birşey yoktur oturup beklemek de sadece "nah" çıkar
Görüş sahibi
3 gü
Siz havalısınız ağzınız laf yapıyor siz 70e de gelseniz kadın ırkının gözünde genç olacaksınız. (Allah uzun ömürler versin) Ben ise kadınların gözünde hep yaşlıydım zaten. Yani herkes sizin gibi maça 3-0 önde başlamıyor. Genetik kodunuz avantajlı. Şimdi bir yerde bana denk gelip beni öldüresiye dövseniz şahit olan kadınların hepsi sizden yana şahit olur. Yani bazı şeyler böyledir. Kadınlar güçlünün geyşasıdır.
Bu ilkel içgüdü eseridir. Kadın erkekte güç ve ihtişama tav olur. Erkekte kadının etine tav olur. Benim demek isteğim kardeş herkesin bir dengi vardır. Şimdi benim gibi biri bile ünlü birine meyletmez neden çünkü onun g*tü çok yukarıda
Görüş sahibi
3 gü
Ben de onu diyorum işte beni gören kadının g. tü atmosferin en üst tabakasına kadar kalkıyor.
Öyle değil tabi :) ama ben bir zamanlar sevdiğim kişiyi neden sevdiğimi asla bilmiyordum. Hiçbir şekilde beğendiğim bir tip değildi kriterlerime göre de değildi. Nedenini hala bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
57Bu lüks elinde değil bro karşı cinsin özgür irade ve eylemi
Herkesin vaz geçemeyeceği bir durum vardır ne kadar özgür sence?
Arzuların verdiği neticeye kadar.
Birine ilgi duyarsın belki bir bakış bir söz bir yüz veya göz...
Her halükarda bu senin elinde.
Psikoloji bilmek önemli her insanı eksik tarafı vardır doldurmak önemli.
Devamke...
Genelleme yapman doğru değil
Bu züğürt avuntusu.
Küçük Emrah rolleri gitmez brom sana.
Hem kıyaslama kendini başkası ile herkes kendi çapında kişiler ile yürür
Ortada bir avuntu yok. Züğürdüm ama avunmam. Kadınlar beni sevmedi ve sevmeyecek ben de onların sevdikleri şereffsizlerden olmayacağım. Yani kadın ırkının gahpeliğine karşı dimdik bir duruşum var.
Kadınlık bir ırk değildir. Kendini buna şartlaman yanlış. Karşına henüz doğru kişi çıkmamış sadece. Zamanı bekle
@dumankarasıı00 30 sene çıkmayan sonra niye çıksın. Genç halimi beğenmeyen yaşlı halime mi yavşayacak. Kadınların ortak genleri var ve bu onlara ırk demem için yeterli. En büyük en ortak ve en zalim genetik özelliğiniz de hipergami...
30 yaşlı mi lan manyak ben hala çıtırım valla sen ölmüşşün toprak atanın yok😂
@dumankarasıı00 ayrıca doğru kişi diye birşey yoktur oturup beklemek de sadece "nah" çıkar
Siz havalısınız ağzınız laf yapıyor siz 70e de gelseniz kadın ırkının gözünde genç olacaksınız. (Allah uzun ömürler versin) Ben ise kadınların gözünde hep yaşlıydım zaten. Yani herkes sizin gibi maça 3-0 önde başlamıyor. Genetik kodunuz avantajlı. Şimdi bir yerde bana denk gelip beni öldüresiye dövseniz şahit olan kadınların hepsi sizden yana şahit olur. Yani bazı şeyler böyledir. Kadınlar güçlünün geyşasıdır.
@Coronyus ben beklemekten yanayım dostum uğraşamam hiç kaderimde varsa olur
Bu ilkel içgüdü eseridir.
Kadın erkekte güç ve ihtişama tav olur.
Erkekte kadının etine tav olur.
Benim demek isteğim kardeş herkesin bir dengi vardır.
Şimdi benim gibi biri bile ünlü birine meyletmez neden çünkü onun g*tü çok yukarıda
Ben de onu diyorum işte beni gören kadının g. tü atmosferin en üst tabakasına kadar kalkıyor.
Bu bir yetenek işte aman siktired lo nasipte varsa olur bunlar kader kısmet.
Hadi sana hayırlı işler... 😉
@Coronyus ben mesaj atamıyorum yetmiyor xper
Nedensiz sevmek mi olur be
Olur bence
Beni de sev babanın hayrına
Öyle değil tabi :) ama ben bir zamanlar sevdiğim kişiyi neden sevdiğimi asla bilmiyordum. Hiçbir şekilde beğendiğim bir tip değildi kriterlerime göre de değildi. Nedenini hala bilmiyorum
Deyimler ve atasözleri oğğğ
Tam tersi deve benim ve nerem doğru ki
Ya nesin kurmi
Yapma sende
Kurumuş boğazım
Yak yak yak
Yaktım bi cigara 🚬
Bende bir kaçak sigara sarayım lo
Yak lo
Hele bir tekel ver ula bu tütün içilmi😂
Çıma oğlim?
Bence bu yeterli değil ama gerekli ve olması gereken.
Ya tabikide degil
Güzel misin?
Öyle deme li
Gerçekler acıtır.
Hele havalara bağ