Hayatım boyunca hiçbir sevgilim olmadı. bu zamana kadar hiçbir kızı da üzmedim. Konuşma ve üslubuma da dikkat ediyorum aslında. bu hayatta en çok olmasını istediğim şeylerden biri de sadece aşık olacağım bir sevgili... hangi kızla konuştuysam fotoğrafımı istediğinde attığımda bir hafta geçmeden benden soğudu veya engel attı. Ben bu hayata ne yapıyorum da insanlar bana bu kadar kötü davranıyor? dünyaya çokmu fazlayım ben...
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12konuştuğum, bu benim sevgilim olurmu diye heveslere kapıldığım üç gün yaşıyor... inan yaşanılacak bi hayat değil
benimde farklımı sanıyosun benimde aynı düşündüğüm kadının bi gün sonra başkasıyla olduğunu anlıyorum falan
Seni çok önceden bir soruda görmüştüm hatırlıyorum hatta tipim kötü mü diye sormuştun. Senin gibi yakışıklı ve ince düşünen birisini üzmüş olmalarına ben de üzüldüm doğrusu.
bak bir olsa iki olsa anlıcam da kanka karşıma kim çıksa aynı şeyleri yaşıyorum. neden hepsi aynı? ben bu hayata ne yapıyorum da beni bu kadar üzüyor
Çoğu kız böyle. Senin gibi iyi niyetlilere bakmazlar da gider nerede maço, nerede hanzo, nerede gizemli, nerede umursamaz, nerede serseri, nerede keko varsa ona giderler.
Onlar için kendini üzmeye değmez emin ol.
neden peki böyle bi hayat... sırf bunları seviyorlar diye serseri, umursamaz, maço kılığına girsem, ay sen çok umursamaz maçosun dicekler. anlıcağın ne yapsan olduramıyosun. böyle hayatın aw
Hayır tersine kendi ruhlarını satacaklar senin için. Çoğu böyle. Ama değmez.
kızlara kötü davranan erkekler hep daha çok sevilen oluyor. neden çok değer veren kaybediyor? benim yüzüm neden hiç gülmüyor?