Bezginbiri10 | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Xper 7
4 gü
Açıkçası hoşlandığım özel gördüğüm biri var Aklıma onla cinsel bisey gelmiyo bile Duygusal olarak yoğunum ona cinsellik benim için cinsellik onunla daha sonraki sıralarda kalıyo
Açıkçası maşallah libidom yüksek ama söz konusu o olunca cinsellik olarak bisey düşünmüyorum Dokunmak istiyorum tabiki ama saçlarını okşamak sarılmak yanağından alnından öpmek geliyo sadece içimden Bilmiyorum cinsel olarak onla benim için sonraki planlarda
Soran
4 gü
Anladım kardeşim
badarbungaa | Aşk İlişkileri konusunda 384 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy 🎶
0|0
0|0
VolrathTheFallen | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
yanı baslarda olur ama sonradan gıtmez o yanı bu yaşla alakalı bır sey
canım 1 2 ay eyvllah ama sonrası farklı tabı bu yaşla alakalı dedıgım gıbı 18 19 yasında bekleyemezsın ama 24 25 ten sonra işler artık toz pembe gıtmıyor sureklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
415Hiç mi dokunmak istemiyorsun
Açıkçası maşallah libidom yüksek ama söz konusu o olunca cinsellik olarak bisey düşünmüyorum Dokunmak istiyorum tabiki ama saçlarını okşamak sarılmak yanağından alnından öpmek geliyo sadece içimden Bilmiyorum cinsel olarak onla benim için sonraki planlarda
Anladım kardeşim
Mesela
canım 1 2 ay eyvllah ama sonrası farklı tabı bu yaşla alakalı dedıgım gıbı 18 19 yasında bekleyemezsın ama 24 25 ten sonra işler artık toz pembe gıtmıyor sureklı
Manitam 25 yaşında korkmalı mıyım jalsdjsksjs
azcık :D
İfade etti ama istemediğimi söyleyince ısrar etmedi ama bazen duramıyor görebiliyorum
ee yanı beklıcektır belkı 6 ay belkı 8 ama sonunda pes eder
Yaşayıp göreceğiz 😄
Hadı bakalım
Teşekkürler görüşlerin için
rica ederım ne demek :)
Görüşmeden tabiki olmaz
Kanka sakin ol sordum sadece bende aynı düşüncedeyim akalsjakdjs
Yav bu yeni nesil beni delirtiyo sana demedim :D
Hahahaaha peki
Bende öyle düşünüyorum
Experim yetmediği için yazamadım
İlişkiye girmeden