Sosyal arkadaş olsun sevgili ve ya eş olsun pek konuşmayı sevmeyen ağırbaşlı erkeği tercih etmez mi? Genelde çok konuşkan laf ebesi olan erkekleri seviyorlar, diğerine şans vermezler mi?
Aslında enerjim düşük olduğu için konuşasim gelmiyor yani genelde modum düşük ama mutlu enerjik olduğum zamanlarda da çok konuşkan biriyimdir ama bu enerjik mod uzun sürmüyor genelde depresif moddayim.
Aslında enerjim düşük olduğu için konuşasim gelmiyor yani genelde modum düşük ama mutlu enerjik olduğum zamanlarda da çok konuşkan biriyimdir ama bu enerjik mod uzun sürmüyor genelde depresif moddayim.
Güncellemeler:
7 gü
Gğgggvv
7 gü
...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
71Bende çok konuşani çekemem 😄
@Neolucakbuhalim1 yaş 23
@Neolucakbuhalim1 psikiyatriye gittim ilaç yazıyorlar sadece psikolog da bana fayda etmez çevrem bu yaştan sonra kendimi değiştiremem olduğu kadar giderim
@Neolucakbuhalim1 İzledim biraz benim çevrem çok kötü insanlar var değişsem de onlar bozuk köyde yaşıyorum akrabalar hep fesat asıl onların psikolojisi bozuk ama biz yıpranıyoruz böyle
@Neolucakbuhalim1 Ben bazı sebeplerden dolayı konuşmak istemiyorum kusura bakma hangi şehirdi senin
@Neolucakbuhalim1 Bartın
@Neolucakbuhalim1 İstanbul'da mı yaşıyorsun her bartınlı bir değil çok cahil var bunu söyleyebilirim
@Neolucakbuhalim1 İstanbul daha beter bir yer insanı ezerler ben de önceden yaşadım bazen gidiyorum Kastamonulu arkadaşım da vardı İstanbul'da yaşayan araçlı
Üni okudun mu
@Neolucakbuhalim1 Benim de imkanım olsa mühendis doktor olsaydım veya işletmem olsaydı keşke
@Neolucakbuhalim1 okudum ama dhaa çıkamadım
@Neolucakbuhalim1 benim yanımda 3 nokta var ona tıklayıp bunu görmek istemiyorum dersen ikimizin de yorumları kalkar
@Neolucakbuhalim1 sen de benimkini kaldır 3 noktaya tıklayıp
@Neolucakbuhalim1 tamam
@Neolucakbuhalim1 ediyordum
Arkadan iş çevirmek ne alaka her erkek öyle mi
Öyle oluyo sessiz erkekler
Hem sevgisini ilgisini gösteremezler hem arkadan iş çevirip yüzlerine bulaştırıp yakalanırlar
Sana öyle denk gelmiş
Modum yüksekse konuşurum
Aynen knka
Beğeni at xper gelsin
Takipten niye çıktın
@Neolucakbuhalim1 Yazmıyodun bir şey
Sen niye yazmıyon
Neden