19 yaşındayım. 4 kişilik bi arkadaş grubumuz var, biri ilkokuldan erkek arkadaşım biri liseden erkek arkadaşım diğeri annemin arkadaşının kızı. Ailem biraz baskıcı olduğu için izin alabilmek için çok uğraştık, yazın gideceğimiz tatili şimdiden planladık izin alıp, para biriktiriyoruz. Lise arkadaşım olan çocukla kız arkadaşımı tanıştırmıştım, çıkmaya başladılar, kısaca tatilde ilkokul arkadaşımla takılıcam çoğunlukla. Erkek arkadaşım bu yüzden ikimiz gidelim tatile diyor, eğer sevgilimle gidersem de ilkokul arkadaşım yalnız kalacak ve bütün planlarımız suya düşecek. İki kere tatile çıkamayacağım zaten zar zor izin almıştım. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Arkadaşlarınızla tatile gitseniz sevgilinize nasık açıklama yaparsınız? Sevgilinizle gitmek isterseniz arkadaşlarınıza nasıl açıklama yaparsınız? Üzmeden kırmadan
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Konuyu aşsam soruyu sormazdım herhalde?
Sevgiliniz olamam zaten beyefendi mahvolmazsınız merak etmeyin
Neden olamazsınız? Yaş mı sorun, boy mu, pos mu? Nedir sorun? Burada ki söylem her yaş için geçerli olan söylem. Aşkı, sevgiyi, sevdayı, sevgili olmayı ne zannettiğiniz ile ilgili bir söylem, isyan bu benim tepkim.
Benim olayımda tamda bu zaten. Yaşa boya posa takılan biri değilim. Benim cümlemde isyan cümlesi, bilmem anlatabildim mi?
Sorumda nasıl bir sorun gördünüz bilemiyorum.
Sevgilimi de götüreyim diycem bu sefer yine ilkokul arkadaşım yalnız kalacak😂 sevgilim varken dağıtmak hayal olur zaten her türlü zehir olacak bu tatil galiba
Yoo sevgilini atlat işte Ailem görüntülü aricakmış de dhjhj.
Ailem sevgilimi tanıyor onu da çok seviyorlar onu napıcam ahahahha
Anlamadım?
Buna izin veren gaavat'tir zaten
Bu sizin sığ düşünceniz. Saygı duyarım, görüşünüz için teşekkürler
Sığ düşünce mi
Görüşün için teşekkürler
Rica ederim