Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen çabuk cevap verin. İkiside yakınım birisile her an konuşuyoruz diğerlerde okulda knkmlar ve knkm bana böyle söyledi diğerinin haberi yok 😔😔😔
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Ama onu çok seviyorum ve bu arada yani ben ilk kez burda soru soruyum ve yanlış oldu aşk ilşkileri seçtim yanlışlıkla biz önceden 3 kız knkydik
Öyle olabilir ama yukarıda yazdığım şey basit ve net. Ve eğer dediğimi dinlemezsen senin ona mahrum olduğunu düşünür ve sağlıklı bir arkadaşlık ilişkiniz olmaz.
Yorumun için çok teşekürler 😔
Üzülmesi gereken sen değilsin. Çok seviyor olabilirsin arkadaşını ama inan bana olması gereken bu.
Ikisinin arasında bir şey konusunda arkadşım bana bunu söyleyene dürüst olmamıştı falan ondan daha konuşmadılar
Ama ben sanırm kararımı verdim bunu bana söyleyen arkadaşıma istersen benle mesafeli ol ama onu yarı yolda bırakmam diyeceğim. şimdilik bu sonra kararım değişirmi bilmiyorum ve beni böyle yaparak zor durumda bırakıyor günlük işlerime yansıyor
Güzelce konuş de ikinizi de seviyorum ikinizlede görüşeceğim ama yine yok derse bırak gitsin kinli insan senle olmaz zaten bırak gitsin burnu sürtülsün azcık sonra dönerse döner affedersin :) sonuçta olay senle alakalı değil diğer iki kişinin arasında seni ezmeye hakkı yokki.
Teşekkür ederim yorumun için 😇💙
Insan hayatında onu mutlu eden derdini dinleyen kisiyi ister dert çıkaranı değil sen ona muhtaç değilsin sadece zamana bırak hatasını anlayacaktır birisi ona öyle yapsa hoşuna gider mi gitmez tabii ki öfekeye yenik düşme sen de bencr güzel cek onus tatli dil yılanı deliğinden çıkarır sonuçta ☺
Doğru söylüyorsun 😊
Rica ederimm ne demek :) Allah yardımcın olsun.
Gerçketen de aşırı saçma bir durum bende biliyorum
Keşke öyle güle güle diyip geçmek kolay olsa
😆😆