İlk defa bi sevgilim oldu ve düzgün biriydi özgüvensiz olmam yüzünden kendimden soğuttum bidaha onun gibisini nerden bulurum onu unutamıyorum eninde sonunda bana geri dönmez mi dönecek gibi durmuyor ama ben onu istiyorum nasıl üstesinden gelecem
Güncellemeler:
Erkekler Ne Diyor (7)
Dürüst olunca da kaybettim
Boşver dürüst olmaktan kaybet, kazandığın zaman buna değecek
Hayır şimdiye kadar kimse beni istemedi ilk defa biri benle ilgilendi onu da elime yüzüme bulaştırdım çok pişmanım
Kendim gibi olamadım düzgün sohbet edemedim sadece mesajda güzel davrandım yanındayken heryerim titriyordu bide kendimle ilgili çok yalan söyledim daha güzel görünmek için hepsi ortaya çıktı
Neden kendin olmaktan çekindin ki? Beğenilme arzusu , kendin gibi olma arzusuna fazla geldi. Neyse tamam sakinleş bir yetişkin gibi otur ve konuş onunla. Yaptıklarının özgüvenden kaynaklı olduğunu söyleme tabi ama heyecandan öyle olduğundan bahset. Sevdiğini söyle. Ayrıca bundan sonra çok kitap oku , bol bol spor yap. Kendini dünkünden iyi ve güzel hale getir. Kendini sev ve olduğun gibi yansıt artık tamam mı?
Ama ben ona artık ulaşamam ki beni heryerden sildi ona yazmaya da yüzüm yok zaten keşke geri dönseydi yaptığım yanlışları bidaha yapmam ama olan oldu onu bidaha geri döndürmez
Kendin ol ve zamana bırak. Ama bu süre içinde gerçekten düşünce yapını değiştir. Bu kadar negatif olma ve herşeyden önce kendine karşı bağışlayıcı ol. Kendini sev. Özgüvenli , çalışkan , başarılı ve kendine katmış kültürlü birisi olduğunda , yaptığın hataları yapan henüz toy bir senin bunu yaşadığını ama artık daha iyi şeyler yaşayabileceğini hayal edebilirsin. Sabır ve çalışma hayatta sana istediklerini verir. Kimse vazgeçilmez ve ya tek değildir. Onun gibisi de daha iyiside vardır. Ayrıca engellediği şu an ki sensin. İstediğin ve hayal ettiğin kişi olduğunda , ona yaklaştığında engellediği kişi eski sen olur. Seni istemezse kendi kaybı olur. Peki neden şöyle düşünmedin? Senin gibi saf , saf seven birisi bu devirde kolay bulunur muydu ve senden nasıl bu kadar kolay vazgeçti? Sakinleş ve kendine değer ver bu süreçte.
Bunları az çok anladım ama peki sen onun yerinde olsan benden soğur musun sana anlattığım gibi davransaydım bide güzellik olarak da normalim masum yüzüm var kısa boyluyum
Bak boyun falan önemli değil tamam mı? Güzellik farklı birşey. Dünya güzeli bir kıza da aşık olabilirim. Tatlı bir gülümsemeye de. Ama karşımdakinin benimleyken herkesten olduğundan daha özgür ve mutlu olmasını isterim. Daha çok kendisi gibi olsun isterim. Her hareketi hoşuma gitmeyebilir ama herşeyi ile kabullenmektir sevgi. Kendin ol. Bana anlattığın gibi davransaydın seni yanımda rahat hissetirene kadar çaba harcardım. İnsanlar tanıdıkça birbirini sever. Güzellik bir ön elemedir. Ona da doyulur yani ama güzel bir sohbeti olmayana zor katlanılır. Sosyal ve ikili ilişkilerini geliştir insanlarla son söyleyeceğim bu.
Evde kaldım ama
Yok be saçmalama