Ben de çalışıyorum o da. Sadece onun sınavları yok. Kendimi kötü hissediyorum. Dişi ağrıyor Bi de. Kullandığımız ortak bir instagram hesabı var (fake). Oradan gönderi atıyor, oradan bir şeyler yazıyor. WhatsApp da konuşmuyoruz. Neden whatsappdan yazmadığını sorunca dişii ağrıyor gerginmiş. İki gün önce uyuyacağım dedi bir saat sonra çevrimiçiydi. Sevgilime güveniyorum bir yıldan uzun süredir beraberiz. Ama konuşmak istememesini anlamıyorum. Şu an fenerbahçenin maçı var ve kesinlikle izlediğine eminim. Ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor cidden bilmiyorum. Bencillik mi yapıyorum onu da bilmiyorum. Ama yazabilir saatlerce konuşmak isteyen yok. Bir mesaj atabilir.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32Bunları yazmak istemiyorum onun düşünmesini istiyorum, ben istiyorum diye yapmasın. Galiba dediğin gibi ayna taktiği yapacağım. Çünkü birkaç gündür cideen ders çalışamıyorum aklım sürekli onda sürekli telefona bakıyorum instagramdan yazmış mı wp den yazacak mı diye... Bi de aynı hesabı kullandığımız için instagramda atılan mesajlar bildirimle gelmiyor. Sürekli instagramda bekliyorum yazar diye..
ya iste ne yazık ki ona gore bahaneleri var, disim agrıyor diyor sınavım var diyor, trip atmak riskli haklıyken haksız olursun. en mantıklısı aynalama yapman , sonucta ne derler bilirsin ne kadar ekmek o kadar kofte. ki bu hafta senin icin onemli , bosuna kendini zora sokma aklını ona takıp da.
Haklısın, öyle yapmaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim
Yani instagram da bir şeyler yazabiliyorsa bana whatsappdan neden yazmıyor bilemiyorum
Geçiştiriyor seni pek takmıyor