TC-Hiper | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
Kötülük insanın tarihte ilk insan ve ilk peygamber Hz. Adem zamanından bu yana hep içinde olan bir şeydir (Bknz. Hz. Adem ve Hz. Havva'nın yasaklı elma çalması). Bu nedenle bu hepimizin genetiğinde var ama önemli olan bunu olabildiğince iyi kontrol edebilmek aslında. Fakat kötü insanlar, bunu kontrol etmek istemediğinden kolay, rahat yolu tercih ediyorlar ama yaptıklarının ne kadar büyük bir yanlış olduğunun farkında bile değiller. İşte bu nedenle kötü insanlar hep kötü. Bu, onların kendi tercihi.
Mutlu olmak ise insanın kendi içinden gelen bir şeydir. Mutluluğu dışarıda arama kendinde ara. Eğer her şeye olumsuz bakan biriysen ve de acılar seni hep yıkıyorsa, açgözlü hareket ediyorsan o zaman bu hayatta asla mutlu olamazsın da. Fakat acıların yalnızca bir hayat tecrübesi olduğunun farkına varıp ona göre hareket ediyorsan, bu acılar seni güçlendiriyorsa, kötü olaylarda bile gerçeklikten uzaklaşmayacak şekilde pozitif olup biraz olsun iyimser bakabiliyorsan, elindekine şükreden biriysen ve doyumsuz değilsen bu hayatta mutlu da olabilirsin demek oluyor. Diyorum ya: Mutluluk insanın kendinde saklı. Başka yerde aramaya gerek yok.
Ben de sevilmek istiyorum ama sence takılmaya değer mi @kalbime-gelen-nur
Bir insan aşk bakımından başkası tarafından sevilmeden de mutlu olabilir. Yeter ki dediklerimi uygula, kendi ilgi alanlarına odaklan. Gerisi önemli değil.
eftelya80 | Aşk İlişkileri konusunda 894 görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
Kelin ilaci olsa once kendi basina surerdi 😀 zaman zaman bana da oluyor birden enerji dusmesi yaşıyorum ama kafayi buna takmayip sevdigin seylerle mesgul olursan çabuk geciyor ne kadar ustune gider kendini doldurursan o kadar icinden cikilmaz bir hal alır üç günlük dunyada ruhunu daraltmaya degmez..
Akisina birak hayati nasipte varsa gelir seni bulur gençliğinin tadini cikar illa hayatina biri girmesi gerekmez mutlu olmak icin..
Acid_Qeenn | Aşk İlişkileri konusunda 443 görüş paylaştı.
Guru
2 gü
Sorunsuz bir hayat elbette ki mümkün değil. Hayatın bize getirdiği sorunlar karşısında bazen çaresiz hissedip içimize çekilebiliyoruz. Bu noktada yapmanız gereken, daha önce başınıza gelmiş sorunları düşünüp onlarla nasıl mücadele ettiğinizi ve o sorunu nasıl çözdüğünüzü hatırlamaktır. Bunu hatırlamak sizi cesaretlendirecek ve güncel sorununuzu çözmeniz için size yardımcı olacaktır. Sorunları hiçbir zaman göz ardı etmeyin. Bir kere başardıysanız bir kez daha başarabilirsiniz öyle değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
113Mutlu olmak ise insanın kendi içinden gelen bir şeydir. Mutluluğu dışarıda arama kendinde ara. Eğer her şeye olumsuz bakan biriysen ve de acılar seni hep yıkıyorsa, açgözlü hareket ediyorsan o zaman bu hayatta asla mutlu olamazsın da. Fakat acıların yalnızca bir hayat tecrübesi olduğunun farkına varıp ona göre hareket ediyorsan, bu acılar seni güçlendiriyorsa, kötü olaylarda bile gerçeklikten uzaklaşmayacak şekilde pozitif olup biraz olsun iyimser bakabiliyorsan, elindekine şükreden biriysen ve doyumsuz değilsen bu hayatta mutlu da olabilirsin demek oluyor. Diyorum ya: Mutluluk insanın kendinde saklı. Başka yerde aramaya gerek yok.
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim. 🙏
Ben de sevilmek istiyorum ama sence takılmaya değer mi @kalbime-gelen-nur
Bir insan aşk bakımından başkası tarafından sevilmeden de mutlu olabilir. Yeter ki dediklerimi uygula, kendi ilgi alanlarına odaklan. Gerisi önemli değil.
Daha gençsin sen kardeşim ilerleyen yaşlar daha yorucu oluyor
Beni boş ver ben senin için konuşuyorum.
Hep yalnız hissediyorum yanimda olmasını istediklerim yanımda olmuyor..
Herkes yalnizdir aslinda kendisini anlayan biri yoksa yaninda kalabaliklar bile yorar insani ben sikayetci degilim seviyorum ama gercek yalnızlığı..
Beni anlayan biri olsun istiyorum ben işte
Anlayan birini bulmayi umut etmekten daha kolay yalnızlığı kabullenmek..
Anlıyorum benden daha tecrübelisin hak veriyorum
Akisina birak hayati nasipte varsa gelir seni bulur gençliğinin tadini cikar illa hayatina biri girmesi gerekmez mutlu olmak icin..
Evet öyle teşekkür ederim. Ama yalnızlığın çaresini bulamadım hala
Sizinki yalnızlık değil bence yalnız hissetmek.
Evet yalnız hissediyorum sevilmek sevmek istiyorum
Ölmüşlerin senden dua istiyo
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌺
Teşekkür ederim 🌺
Keşke bir yolu olsaydı
Keşke bulursan bize de söyle
Keske hak eden herkes mutlu olsa
Bilemem
Teşekkür ederim öyle yapıyorum