Güncellemeler:
- Hiç birimiz %100 cennetlik değiliz. Hatalarımız, yanlışlarımız elbette ki oluyor. Günlük yaşadığımız hayat stresini bazen sevdiğimiz insanlara haksızlık ederek yaşatabiliyoruz.
İnsanların türlü türlü huyları vardır. Birilerinin katlanabildiği ve katlanamadığı şeklinde değişiyor. İnsan sevdiği zaman limitlerini zorlayarak bazı huysuzlullara katlanmak zorunda kalıyor. Biz buna da sevgi dilinde aşk yüzünden diyoruz.
Bir yerde tabi bu limitleri zorlayalım derken, insanın kişisel can boğaza dayanma seviyesine geldiği zaman orada büyük problemler oluşabiliyor.
Hiç kimse %100 uyumluluğu ilişkisinde yakalayamıyor maalesef. Burada ki en önemli şey ise karşılıklı anlayışı yakalayabilmek. İnsanın ters huyu olabilir ama bunu sevdiği insan için bastırması gerekir.
Kişisel görüşten çok genel cevaplamak istedim.3|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1119- Çok detaycıyım, zor beğenirim. 😀 Dünyayı alıp önüme serse, keşke şu tarafa serseydin derim. 😀1|00|1
- Hayata bakışımla ilgili, gösterdiğim bazı tavırlar diyelim...
Belki de bu kırmızı çizgilerimle ilgili...
Katlanılmıyacak cinsten değil...
Düşününce sanki, problemsiz "dünyalık melek" sayılırım...1|00|0 - Hiçbir şeyi beğenmem önüme pembe pırlanta getirsin kavun kadar neden karpuz kadar değil derim 😄1|00|0
😄😄😄
- benim katlanılmaz bir huyum yok hatta huyum da yok ben siyah beyaz takılırım renkli ifadelerim olmaz belki buna katlanılmıyordu ama hiç bir talep ya da itiraz duymadım.1|00|0
- Aşırı kıskanırsam zorlarım.
Her ota püsüre kıskanmam ama kıskandığım zamanda çekilmiyorum. Beynim devre dışı kalıyor.1|00|0 - Zorlayacak huyum sabit fikirlilik olabilir. Onun dışında çok zor olduğum söylenemez.1|00|0
- fazla rahat bırakırım hayatına karısmamaya calısırım buda sevmıyor pskolojısı olusturuyor1|00|0
- Anlayabilene hiç bir huyum katlanılmaz değildir.
Anlayabilmeyene her huyum katlanılmaz gelir.
Anlaşılmıyorsa bırakırım katlanılmaz bulsunlar.1|00|0 - Kıskançlığım, geniş kanatlarım.. Katlanan ve sabreden muradına erer, mükafatını da alır..
Aksi halde mahrum ederim, mahkum bırakırım bensizliğe..1|01|0 - İnatçılık en nefret ettigim şey2|00|0
- Tepeden tırnağa zor biriyim.1|00|0
- Hep kelime oyunu..
Uzanıp, sürekli yazı yazmam.1|00|0 - Alınganlık ve bazen çok soğuk olabiliyorum.1|00|0
- Seven sabreder. Ben de... 😎1|00|0
- Aşırı alıngan olmam hep sorun olmuştur.1|00|0
- Güzel ayar bozarım feleği şaşar.1|00|0
- Her zaman mutlu olması için elimden geleni yaparım1|00|0
- Ben karışmam böyle işlere 😀1|00|0
- Sanırım gezmeyi çok sevmemem1|00|0
- Aşırı kıskançlığım1|00|0
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sevgilinizi zorlayacak en katlanılmaz huyunuz nedir?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş