Pasodable | Aşk İlişkileri konusunda 294 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Aldatmak hiçbir şekilde kabul edilemez. Zaten birbirini tetikler bunlar, duygusal boşluktaysa hemen duygularını okşayan birine gönlü kayar. Ya da tam tersi cinsel istekleri aşırıysa falan filan... Aldatmanın hiçbir bahanesi olmaz, buna sebep üreten karaktersiz bir evrim artığıdır. Saygıyı hak etmeyen zavallı insanlar, aldatmayı kendilerine kılıf görürler. Bedenen veya duygusal aldatma aldatmadır. Savunulması, haklı görülmesi aldatan kişinin yaptığı gibi aşağılık kompleksine girer. Aldatmak yerine ayrılıp yoluna devam eden insanların özgüveni hepsinden daha sağlamdır.
1|1
0|0
Acid_Qeenn | Aşk İlişkileri konusunda 437 görüş paylaştı.
Guru
1 gü
İkisi de mide bulandırıcı ama en ağırı hangisi derseniz duygusal aldatma derim fiziksel aldatmayı asla savunmuyorum ama en azından fili olarak istediği bedenin yanında ama duygusal aldatma daha iğrenç o an seninle ama sensiz hayalinde başka biri olması kaldırılabilir değil...
1|1
0|0
digital-drug | Aşk İlişkileri konusunda 186 görüş paylaştı.
Xper 7
1 gü
Duygusal aldatma demek sende bulamadığı hissi maneviyatı başkasında bulması demek zaten yani seni bi miktar gözden çıkardığının garantisi anlamına geliyor duygusal aldatma hayal kırıklığı yaratır baya ve bu kırgınlık ne yapılırsa yapılsın tamir olamaz.
0|2
0|0
fellatioforever | Aşk İlişkileri konusunda 85 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
İkisi de hoş değil. Bir taraftan birisine bakarken dolan gözler titreyen ses, gözlerine bakamama ve heyecan basması... Deliler gibi aşık olup sadece kalbinin onun için atması. Ve hala beraber olduğu insan onun için yok olması Bir taraftan ise eksiklikten veya çekimden kendini başka bir vücutta tek bulma güdüsü. Çok zor
Bedensel aldatmayı kabul etmem. Duygusal olarak aldatmak mı deniyor ona bilmiyorum ama benimleyken başkasına aşık olduysa bunu bana söylüyorsa gidebilir. En azından dürüstçe biter. En hain olanı bedensel olarak aldatmak benim için.
0|1
0|0
OnceUponATimee | Aşk İlişkileri konusunda 253 görüş paylaştı.
Xper 5
6 sa
Aldatmanın hiçbir türlüsü kabul edemez. Zaten ciddi derecede kıskanç biriyim. Böyle bi ihaneti asla affetmem. Ben sadık kalabiliyorsam o irade de onda olmalı.
Saddov | Aşk İlişkileri konusunda 732 görüş paylaştı.
Bilge
1 gü
Bedenen aldatması için kafasında kurması lazım zaten. İki türlü de karşı kişi seni bitiriyor. Bitmiş bir şeyi affetmek saçma olur. Kişi sana daha iyisini bulamadığı için dönüyor çünkü.
0|1
0|0
babilgüzeli | Aşk İlişkileri konusunda 383 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Duygusal aldatma çok daha kötü çünkü kalp giderse dönüşü olmaz.
1|1
0|0
Leading_Leader | Aşk İlişkileri konusunda 6,4b görüş paylaştı.
Master
1 gü
Hiçbirine gerek yok aslında. İnsanlara güven olmadıktan sonra duygusal birliktelikmiş, duygusal aldatmaymış hiç önemli değil.
1|1
0|0
48kumsal48 | Aşk İlişkileri konusunda 243 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
ikiside affedilmez ama duygusal aldatma daha ağır basar
Benim için ikisinin de birbirinden farklı yok konuşmuş olması onu hayal etmesi dokunması ile eşdeğer
0|1
0|0
fukanınhatunu | Aşk İlişkileri konusunda 2,9b görüş paylaştı.
Master
1 gü
Bedeni yanımdayken, bana dokunurken, bana gülerken başkasını düşünmesini, hayal etmesini kaldıramam.
0|1
0|0
Anlayışlı71 | Aşk İlişkileri konusunda 139 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Bedenseli yakalayabilirsin de duygusal olani nasil bilecez imkani yok
1|1
0|0
Coffein | Aşk İlişkileri konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Ikiside ikili delilik Kabul edilme geri donusu yok... Selfie de guzelmis 😛
0|1
0|0
Anewday9 | Aşk İlişkileri konusunda 51 görüş paylaştı.
Xper 4
1 gü
Ikisi de birbirnden beter ama beterlik derecesini kiyaslayacak olursak , senin yanindyken aklinda baskasi olmasi sen aklindayken baskasiyla birtek bedenen olmasindan daha beter sanirim
0|1
0|0
Gizli Üye
1 gü
Duygusal aldatmayı hiçbir türlü affetmem, cinsellik için olan bir nebzede olsa daha az üzer beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3914ama en ağırı hangisi derseniz duygusal aldatma derim
fiziksel aldatmayı asla savunmuyorum ama en azından fili olarak istediği bedenin yanında ama duygusal aldatma daha iğrenç o an seninle ama sensiz hayalinde başka biri olması kaldırılabilir değil...
Bir taraftan ise eksiklikten veya çekimden kendini başka bir vücutta tek bulma güdüsü. Çok zor
Kabul edilemez*
Kesinlikle haklısın
İkisi de kabul edilemez, iki ucu koblu değnek gibi.
Mantıklı bir kız işte
@federal34 hayırlı işler kardeşim
Benim eski nickim kardelendi ya ey gidi 😅