dağlarınNefesii | Aşk İlişkileri konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Hem bundan mutlu olur hem de kıskanir dhjh.
0|0
0|0
Soran
6 gü
Nasıl yani mutlu olur hem kıskanır mesela bir kız sevgilisi arkadaşına gösterdiğinde kankaa çok iyi bana bunu ayarla gibisinden şakasından bir şeyler dese kız çocuğu kaybetmekten korkar mı daha mı çok bağlanır yoksa uğraşamam ben bunla aldatır modunda mı olur
Deryabulut | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
6 gü
Havalara girer kendini iyi hisseder
0|0
0|0
Soran
6 gü
mesela bir kız sevgilisi arkadaşına gösterdiğinde kankaa çok iyi bana bunu ayarla gibisinden şakasından bir şeyler dese kız çocuğu kaybetmekten korkar mı daha mı çok bağlanır yoksa uğraşamam ben bunla aldatır modunda mı olur
Kızın arkadaşı öyle bir şey derse arkadaşıyla bir daha konuşmaz bu resmen sevgilisine göz koymak demek sevgilisi hakkında da kötü düşünmez çünkü onun yaptığı bir şey yokki zaten
Soran
6 gü
hayır şakayla öyle diyor yani çok beğendiğini göstermek için sevgilisi var bunu diyenin zaten
Olmaz yine de altında bir art niyet arar böyle bir şeyin esprisi bile olmaz kızlar arasında
kirpiklipanda | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Yoo, hoşuna gider
0|0
0|0
Soran
6 gü
mesela bir kız sevgilisi arkadaşına gösterdiğinde kankaa çok iyi bana bunu ayarla gibisinden şakasından bir şeyler dese kız çocuğu kaybetmekten korkar mı daha mı çok bağlanır yoksa uğraşamam ben bunla aldatır modunda mı olur
Kıskanabilir bu durumda, kaybetmekten korkar mı bilemiyorum kişiye göre değişir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Kızlr sevgilisini diğer kızlara gösterince kızların hemen hemen hepsinin sevgilisini beğenmesi bu kıza ne hissettrr kıskanr mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
30Nasıl yani mutlu olur hem kıskanır
Sevgilisi için "bunu bana ayarla" diyecek arkadaş grubu nedir ya dhjh.
Ya şöyle bir kız düşün sevgilisi var ama şakayla çok beğendiğnii göstermek için oha kankaa bunu bana ayarla ya hahaha demesi gibi
Ağzini yırtarim onun öyle arkadaş mi olur.
:) ya sakin şakayla demesinden bahsediyorum çok beğendiğini göstermek için dedim
Diyemez kimse bunu 😌
Kızın arkadaşı öyle bir şey derse arkadaşıyla bir daha konuşmaz bu resmen sevgilisine göz koymak demek sevgilisi hakkında da kötü düşünmez çünkü onun yaptığı bir şey yokki zaten
hayır şakayla öyle diyor yani çok beğendiğini göstermek için sevgilisi var bunu diyenin zaten
Olmaz yine de altında bir art niyet arar böyle bir şeyin esprisi bile olmaz kızlar arasında
Kıskanabilir bu durumda, kaybetmekten korkar mı bilemiyorum kişiye göre değişir.