Sürekli beni Baskı altına almaya çalışıyordu ergen gibi ruj sürme dışarı çıkma sözümde çıkma sınırını çok aştı çok sevmiştim ama ayrıldım dayanamadım yazarsan bir daha k. hpesin dedi ve Engelledi sahte hesap açıp küfür etsem mi aynı şekilde? Mutlaka dönecek yazacak bana bir gün
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
54Beni bilip beraber oldu sonra değiştirmeye çalıştı kendini o kadar güzel kamufle etti ki adi göremedim başta
Seninki baya kalitesi çıkmış ben de benzer durumu yaşadım ve evlenme teklif ettiği hafta ayrıldım barışmak için çok uğraştı ama hiçbir zaman seviye düşürmedi ve inan hayatımda verdiğim en doğru karardı
Yazmayacağımı biliyor aslında
Olsun sen önemseme bile boş ver gitsin, hayatında hiçbir değişiklik yok gibi davranırsan zoruna gidecektir. Bu ona yeter. Herkes kendine yakışanı yapar.
Reddedince ettiği söze bak adi ya
Adam olsaydi zaten oyle kelimeyi sana yakistirmazdi Adam degilmis Sukret ayrilmissin
Susmam mı lazım
Adam sana demiş ki Bir daha yazarsan KAHPESİN. sen şimdi yazmak istiyorsan ee neden ayrıldın. Adamın karakteri belli ( cahil, özgüvensiz, gözü dışarıda) Sen bu adamı böyle kabul edip sevmişsin çünkü sen de o adam gibi cahilsin ya da cahilmişsin.
Şimdi asıl konu şu.
Sen yazıp muhabbeti devam ettirmek istiyorsun ( bu küfür de olsa böyle)
adam ile iletişimin bitsin istemiyorsun
için içini yiyor peşinden koşsun özür dilesin İstiyorsun. Kavga bile etsek küfür bile etsek iletişimimiz bitmesin diyorsun.
Eee y rram buraya neden soruyorsun o zaman. Ne istediğine karar ver
NE İSTİYORSUN?
Hayır böyle biri değildi beni bilip kabul etti sonra değiştirmeye çalıştı olmadı yazmayacağımı biliyor ama ettiği kelimeyi yedirmek istiyorum ona peşimden koşmasına ihtiyacım yok
Tamam. Ettiği kelimede bir şey yok. Yazarsan kahpesin demiş. Yazarsan kahpesin neden yazmak istiyorsun?
Hayatına odaklan.
En azından o kelime için anandır demek istiyorum güzel güzel konuşmaktan anlamıyor nede olsa
ARKADAŞIM salak mısın mk.
Yazarsan KAHPESİN dememiş mi?
yazmazsan sorun yok yani ben mi yanlış anlıyorum mk. Ayrıca adam onu sinirle söylemiş yoğun hisleri olmasa Umurunda olmazdın
Barışmak için muhabbeti uzatmak istiyorsun sg ne istediğine karar ver mk
by