Baya çok uğraştım şimdi öyle bir şey yapmalıyım ki biran da beni önemsemesi lazım mesela normalde 2 3 mesaj atardım bugün sadece yazdığı şeye karşılık verdim daha da atmıyacağım önemsemezsem ben onu o beni önemser mi?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23o koşsunn peşinden sen depil böyle böyle erkrklerin kıçını kaldırdınız
Sana birşey sorabilir miyim?
Yani hiç yazmıyorum
@DerinSu__ sor
Yazma boşver kimki
Simdi benim yaşadıgım bi olay var hoşlandıgım cocukla hersey mukemmel gidiyordu ben sacma sapan seyler yaptım güvenini çok kırdım sonra okullar kapandı görüşemedik 1.5 ay sonra engelimi kaldırıp gece 12.35 de yazdı görmiyince tekrar yazmış 3 de sonra engellemiş tabi ben görmedim uyuyordum sonra bende instagramdan yazdım uyuyordum diye o da sadece tamam dedi üzerinden 1 hafta geçti yazalı sence tekrar yazıcak mı ne yapmalıyım
@DerinSu__ hiç bişi yapma yazmak isterse yazar bir insanın ne kadar üstüne çok düşersen senden uzaklaşır
Az düş üstüne yakınlaşsın sana
Yüz yüzede görüşemiyoruz hicbisey yapmasam zaten yapmıyorum sence yazması icin ne kadar daha beklemem lazım 1 hafta oldu
@DerinSu__ tatlım yazmak istese ztn yazar yani seni beklemez yazmıyorsa istemiyor açık yani
Ama bir de aşırı dengesiz biri. Ya hic mi yazmıycak geri inanamiyorum ya
@DerinSu__ yazmak isteyen yazıyo valla aşkım bakalım sen bekle o yazmadan yazma
Hiçbir şey yapmadım haklı olan benim büyüttükçe büyütüyor nedeni ise şu an inanmıyorum demem sinirle bir şeyler denebilir o da bana şeyimde değilsin dedi yani suçum yok
Şu an inanmıyorum ne demek ya böyle bir laf yok bence yani vallahi ister kız ister sof bana hak etmişsin
O bana şeyimde değilsin derken iyi ama değil mi
Ama sen demişsin ki şu an inanmıyorum demişsin o da sinirlenip böyle bir şey söylemiş tamam ona hak vermiyorum ama sana da hak vermiyor
Yani ben şimdi ne yapayım söyler misin
Güzelce konuş durumu izah et ara eğer hala derse geri çekil
3 gündür güzelce anlatmaya çalışıyorum konuyu kapatalım diyorum yok dönüyo dönüyor inanmıyorsun diyo bana
Tamam o zaman geri çekil bekle
Senin yapman gereken tek şey yüzüne bile bakma
Nasıl geliyor 2 gün süre veriyorum
Hayır ortak arkadaşımız yok
Ayağına kapanıcak ama hicbisey yapma kıskandırma girişimlerindede bulunma sadece hicbisey yapma
O zaman hep geç yazıyorum ya da yazmasam mı
Hic yazmamazlık yapma o zaman yaptıgın şey ortaya çıkar sadece kısa ve net ol geç cvp ver ama kısa ve net ol uzatma hayır tamam evet tarzı cevaplar ver
Geç derkende aşırı değil 10 dk falan beklet
Ya o beni baya bekletiyor mesela 3 de yazdım girmiş bakmamış bile
Hmmm o zaman sende hic yazma mümkünse engelle tepkini koy sana seviyorsa zaten başka yerlerden ulaşmaya çalışıcak yoksa zaten salla gitsin
Engellersem hiç yazmaz biliyorum huyunu
Ayyy aynı benimki gibi
Bunların huyu kurusun huyuu
Yaşadıklarımı birebir yaşamışsın o da yapıtıgımı o kadad abarttı ki hatta ondan çok özür diledim o kadar kaba davrandı ki
Ama sonra kendi engelini kaldırıp bana yazdı
Onun üstüne gitmedim sadece bir ortak arkadaşım sayesinde gerçekten samimi pişman oldugumu gösterdim
Kuzum valla ben anlamıyorum ne yapmak istediğini inanmıyorum güvenmiyorum şu an demekte ne var ya bana diyor ki şeyimde değilsin bu ne demek Allah aşkına
Ortak arkadaşımız yok işte
Ya bunu diyosa bir yerleri fena halde kalkmış çok üstüne gitmişsin
Aynı benim yaptıgım gibi yapmışsın
İlgiyi alakayı çek mümkünse engelle seni kaybettigini anlasın sallamazsa zaten hic senin olmamıştır
Napıcam ben ya
Aynı kendimi görüyorum şu an bak hicbisey icin gec değil herşeyin yolu var yapman gereken tek şey ilgiyi alakayı cidden kes hicbisey yapma yüzünd bile bakma engelle hatta neye uğradıgını şaşırsın
Deniyecrğim
Dene hatta şimdi engelle whatsapptan instagramdan engelleme ama belki ulaşmak ister ama net neye uğradıgını şaşırcak
Engellerkende hicbisey yazma sadece engelle gec salla
Engellemek değil de yazmamak daha iyi bence çünkü engellersem gerçekten ne arar ne sorar malımı biliyorum
Hicbisey yapma ama yazma suratına bild bakma muhattap olma kendinden taviz verme
Zaten yüz yüze gelemiyoruz kuzucum çok sağol bu arada
Ne demek
Hayır
Ozaman barışmaz
Ne alaka ya
Suçum olmadığı halde tripleniyo
Ev bos gel de
Yol vermek istemiyorum beni önemsesin istiyorum
Olmuyorsa ne yapacaksın
Olmak zorunda
Zorunda degil olmuyorsa zorlama
Bakıcaz artık