Burda bir soru da adam karım dan sıkıldım diye bir soru sormuş. Erkeklerin çoğu ikinci bir kadını getir veya aldat yazmışlar. Bu erkekler aldatınca karısının yüzüne çoçuğunun yüzüne nasıl bakıyorlar? Aynaya nasıl bakıyorlar? namusu şerefi ahlakı bozulmuş ve utanmadan karısına şidet ediyorlar kadın boşanmak isteyince tehdit ediyorlar. Boşanma diye birşey var erkekler. Aldatan her erkek aldatılmayı hak ediyor. Kadın aldatsa toplum kadını linç ediyor zaten. Her haltı yiyorlar bazıları balşka kadından çoçuk yapıyor sonra evlenmeye gelince genç hiç ilişkisi olmamış saf bir kızla evleniyorlar. Bu erkekler de merhamet vicdan namus şeref yok olsa kendine yakışan biriyle okurlar genç saf temiz kızları kandırmazlar
Güncellemeler:
1 gü
Aldatmayın sizde boşanın erkekler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
09Sizde namus karakter merhamet hiç birşey yok
Turkiyede kizlar boyke erkek sevio ama
Türkiye’de her kızı tanıdın mı ahlasız herif
Kız için karakterini değiştirmişsin karaktersiz abaza
napim gordugimnboyle elimdekini serefsiz biri alinca agzi laf yapan güzel kardeşim, ben rahatsiz olmasindiye cok uzatmadan sıkmadan konustuydum, instadan sonra baktim baskasi kapti. Noldu ayrildi yine konustuk burnuna laf ettim engelledi😂 sonra karaktersiz oldum boyle ise yario
Karakterin Türkçen gibi bozuk
Zorla boyle oldum napim. ama seven erkegi kendine dokundrtmazsan anlarsin.
Zorla oldurmuş bahaneye bak
saf olup sevsrsen kaybedersin erkeksen.. anca kullanican, yataga atican is bitince topuklarsan pesinden gelir kizda. Bunu ogrendim
İnş kızlarda seni kullanır akılsız aptal sapık Türk erkeğisin utan kendinden rezil herif. Cehennem odunu
seven skilir sken sevilir. Saf olup dokunmadan seven saf gibi kalir. utangac erkek hele hahaha hep kaybeder garibim. kaymagini bizim gibiler yer.
Eser kızla evlenirsin inş pezvk
Senin yaptığını bir kız yapsa neler dersin. Utanmadan anlatıyorsunuz rezil namussuz
Korkak şey gizliden çık bakalım
Seven erkek gercekten az emin ol. sevdim 1yil dm den konustuk yuz yuze hic gorusmedik. sevgilisi olduydu bi ara ayrildi, burnuna laf etmistim 2019 eylulde engelledi. Bu yil agustosta yeni hesab acti oraya yazdim durumunu ss almistim gecen yil onu attim ona özur icin iyisin demek icin ama engellledi. Kasimda arkadas gargameldiye paylasti twitterda fotosunu. Benden bildi. Igrenc birisin dedi.
Senin yaşın 14 mü? Ergen ergen konuşuyorsun? Kızın burnuyla neden dalga geçiyorsun? Ne iğrenç bir insansın sen. Bir kız için her kızı aynı göremezsin
bu kiz benle neden konusmuo? burun meselesi mi 2019 eyluldeki? yoksa durumlarini ss aldigimdan dolayimi arkadasca konusmadigimdan mi ayni yil?
Sen kimseyle sevgili veya evlenme çünkü senle evlenen sevgili olan kadına yazık
2019 Eylül de ne yazdın kıza?
burnun yuzunden mi boyle yarim foto atiyordun dedim burunundan dolayi mi dedim
Bu yüzden konuşmuyordur. İyi de yapıyor senin gibi aşağılık biriyle konuşmamakla
yani durumlarini ss alip ozur dilerken kullandigomdan arkadasca konusmadigimdan degil yani? gerci bana burnuma laf ettin diye konusmuyorum dicek hali yok gurur yappar (alakasi yok onla diyo)😭😭😭😭😭😭😭😭
Sen kızı seviyormusun?
galiba 😭😭😭😭😭😭
cok kotuyum, neden konusmuyo anlamadim..
ruh ikizim kiz icim yaniyor,
Evet çoğu erkek aldatılmayı hak ediyor öyle erkeklere saygı ve değer veren kadınlar aptaldır
Katılıyorum bu fikrine.
Ahlaksız erkekler hak eder.
Aldatan erkekler hak eder
Demek ki o kişide o seviyede
Hayır aynı olmuyor aldatılmak nasılmış görmeli öyle erkekler
Tamam abla sen haklisin
Ne ablası sen benim abim yaşındasın
Tamam abla