Rascoln36 | Aşk İlişkileri konusunda 27,7b görüş paylaştı.
Fenomen
2 gü
Keyfim
0|0
0|0
Clairvoyante | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Bilge
2 gü
Evleneceğim kişi ve ailesinin gerçek dışı maddi istekleri (aşırı süslü düğün, beni ekonomik bakımdan sıkıntıya düşürecek kadar lükse kaçan aşırı istekler vs.). Paramı hayatımda ikinci kez görmeyeceğim insanları eğlendirmek ve ailesinin gerçek dışı isteklerini tatmin etmek yerine sevdiceğimle gezmeye harcamayı tercih ederim.
0|0
0|0
kültürlücahil | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
2 gü
sevmekten evlenmekten anca aldatma filan olması gerek bütün olumsuzlukların yaşanması gerek düğün filan olmazsa işime gelir daha çok evlenmek isterim kastım o değil sevgilim benden geçmişini saklamış olacakta önceden çocuğu olmuş olacak bana yalan söyleyecek aldatacak altınları kaçıp gitme hayali olacak filan 😅 anca yani ben evlenmekten tövbe ediyim ama o kadar da değildir be aga 😅🤦♂️
0|0
0|0
Pasodable | Aşk İlişkileri konusunda 296 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Evlenme aşamasına gelmeden konuşulacak bir konu bu; cinsellik. Benden cinsellik beklentisi olan biriyle asla evlenmem hemen cayarım. Flört, sevgililik gibi önizleme kısımlarında eksiksiz her türlü konuyu konuşup uyumu yakalayamadığım birisiyle evlilik yapmam. Ömür boyu mutsuzlukla hayatımı mahvetmeye gerek yok.
0|0
0|0
_romeoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 62 görüş paylaştı.
Xper 4
2 gü
Bu tamamen insanın sevgisi ile ters orantılı yani sevgi arttıkça evlilikten vazgeçme duygusu azalır ama sevgi azaldıkça görselde ki gibi arabayı da bahane edersin, altın fiyatlarını da kaynananın gül yüzünü de :)) Evlilikten vazgeçmem ve biriyle çıktığım yolda onu yarı yolda bırakmam için ortada çözülmesi imskansız sorunlar olmalı ve ben 3. Şahıslar hariç her sorunu ortadan kaldırılabileceğine inanan insanım. Aksini iddia eden, sorumluk duygusu gelişmemiş korkak seviciler. ☺️
1|0
0|0
FıratErsin1 | Aşk İlişkileri konusunda 137 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Burda şöyle böyle deyip büyük konuşup başımı yakmama gerek yok zaten param yok evlilik çok zor bu gidişinen parayı buluncu bu soruyu tekrar buluncu cevaplarım
Bu devirde bu hayatta bu ülkede herşey para! Seni herşeyden çok seven birisi olsa da desekki birbirlerini çok seviyorlar gerekirse bilezik takmadan evlenirler lakin kız istemeye gidilen yerde ilk sorulan soru oğlanın nesi var veya teklif ettiğin kızın kafasındaki ilk soru mal varlığı nedir sorusu olduğu için EVET HERŞEY PARA!
@timid61 ev araba alınca önüne köpek bağlarım tüm karıların totosunu ısırır :D
Tomirisss | Aşk İlişkileri konusunda 476 görüş paylaştı.
Xper 7
2 gü
Doğru insanı bulacağıma olan inancım kalmazsa vazgeçebilirim.
0|1
0|0
Gizli Üye
2 gü
Türk kızlarının geçmişini düşünmek. Ulan en namuslu geçinen kızların 1 saat içinde 3 farklı erkekle öpüştüğünü görmüş adamım. Bu devirde evlenen adamın aklına şaşarım.
Utanmaz rezil Çok yaşa insallah kadin dusmani asalak kim bilir ne bok yedin bu zamana kadar. Boyle kudurmussun adi
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
2 gü
@senidertetmler ben bakirim ama kızlar ümitcan uygun gibi sapıklara sosyal medyadan aşk mesajları yazıyor hepinizin geçmişi aynı. Utanmaz da rezil de olan sizlersiniz. Hergün ayrı bir aygırın altında inlersiniz...
Sonuçta mazoşist kızların iyi niyetli erkeklere yüz vermeyip gençliğinde maço, serseri, umursamaz, gizemli, cool takılan erkeklerle yiyiştiğini, iyi niyetli erkeklerle ancak kendileri kullanmak adına 30 yaşından sonra evlenmeye başladıklarını çok iyi biliyorum.
Gizli yazmana gerek yok. Burada herkes fikrini beyan edebilir. Ben de senin görüşünü destekliyorum. Etrafımızda bir sürü ikinci el kadın var. Bi yaşa kadar kucaktan kucağa gezerler; sonra bi huzurlu yuva ararlar. Allah ıslah etsin. Islah olmayanların halini zaten TV'lerde izliyoruz. Kendileri ediyor, kendileri buluyor. Herkes tercihlerinin bedelini öder.
:D :D :D zoruna gitti yorumlar herhale. Kadın bulmaktan kolay ne var; basarsın parayı, en güzel kadını seçersin, kiralarsın, kullanırsın. Bu kadar basit. Önemli olan temiz bir yüreğe, sevgiyi hak edecek bir gönüle sahip olabilmek. Kadınları bu hale düşüren ya kendileri ya da karşı hemcinsleri. Yaşın 28 ama zekan epey geride kalmış ;)
@senidertetmler zekan epey geride diyorum da haksız mıyım? Parayla kadın tutuyorum demedim, genelleme yaptım. Geniş zaman kipinde kullandım yüklemleri. İsteyen böyle de yapar, demek istedim. Yaşı geçmiş, zekası oturmamış feminist ;)
@senidertetmler kadın düşmanı olmadığımı ama saldırgan genellemeci olan, kötü niyetli olanların tamamen kabusu olduğumu beni tanıyan herkes biliyor. Yanlış adama bulaştın.
Görüş sahibi
2 gü
@senidertetmler feminist apla sakin ol ojen rujun bozulacak...
@senidertetmler Allah seni ıslah etsin o zaman. O kadar kuyruk acın var ki milletin artık anasına bile saldırır hale gelmişsin ama onun bile kadın olduğunun farkında değilsin. Söyle bakalım, seni kuyruğuna kim bu kadar bastı he?
Hayırdır neredesin? Gel daha senle konuşucaz. Bak şimdi bir adam gerçekleri söylüyor diye senin o adamın anasına laf etmek gibi bir hakkın yok anladın? Ayrıca ben senin anana laf ediyor muyum sen kimsin de bunu yapmaya cürret ediyorsun? Kimsin yani? Necisin? Senin kuyruğuna öyle güzel basmışlar ki millete anırmaktan başka bildiğin hiç bir şey yok. Daha ne kadar devam edeceksin böyle? Eline ne geçecek? Koca bir boşluk. Çünkü şu an burada dalaştığın erkek, senin o ruhunu, bedenini sattığın o şerefi olmayan erkek değil anladın? O kişi senin kuyruğuna çok güzel basmış havlayacaksan git ona havla milletin canını da sıkma.
Arkandayken_ | Aşk İlişkileri konusunda 137 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
"Bir kere evleniyoruz her şey eksiksiz olsun." gibi bir tip karşıma çıkarsa vazgeçerim. O kim oluyor ya... Şu kendini bulunmaz nimetten sanan kadınları hiç sevmem, böylelerine saygı da duymam...
0|2
0|0
Gizli Üye
2 gü
saglık sorunlarım sebebiyle evlenmek istemiyorum para yiyici kızlar istiyor ama ben kabul etmiyorum
1|1
0|0
sLmLeyLaBen | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Bilge
2 gü
Haberleri izliyorum ve hergün vazgeçmiş bulunuyorum
1|0
0|0
AdanaLiii_ks | Aşk İlişkileri konusunda 696 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Evlenmekten vazgeçiren çoook sebebim var
0|0
0|0
Abidikgubidikss | Aşk İlişkileri konusunda 442 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Bana uygun biri olmaması vazgeçirir.
0|0
0|0
Aydamira | Aşk İlişkileri konusunda 403 görüş paylaştı.
Bilge
2 gü
Birde kadınlara paragöz derler, beyler de arabagöz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
7535İstersem evlenirim, istemezsem evlenmem.
Are you egoist mi something?
@KentselClark Excuse me?
Evlilikten vazgeçmem ve biriyle çıktığım yolda onu yarı yolda bırakmam için ortada çözülmesi imskansız sorunlar olmalı ve ben 3. Şahıslar hariç her sorunu ortadan kaldırılabileceğine inanan insanım. Aksini iddia eden, sorumluk duygusu gelişmemiş korkak seviciler. ☺️
Herşey para mı?
Bu devirde bu hayatta bu ülkede herşey para! Seni herşeyden çok seven birisi olsa da desekki birbirlerini çok seviyorlar gerekirse bilezik takmadan evlenirler lakin kız istemeye gidilen yerde ilk sorulan soru oğlanın nesi var veya teklif ettiğin kızın kafasındaki ilk soru mal varlığı nedir sorusu olduğu için EVET HERŞEY PARA!
Benim için öyle değil
Arabayı alsin...
ev-araba alınca karılar zaten damlıyor... :D
@timid61 ev araba alınca önüne köpek bağlarım tüm karıların totosunu ısırır :D
Mal suzme mal
@senidertetmler gerçekleri söylemeseydim bal olacaktım gerçekleri söyledim mal oldum. Allah tüm kadın ırkını ıslah etsin.
Utanmaz rezil Çok yaşa insallah kadin dusmani asalak kim bilir ne bok yedin bu zamana kadar. Boyle kudurmussun adi
@senidertetmler ben bakirim ama kızlar ümitcan uygun gibi sapıklara sosyal medyadan aşk mesajları yazıyor hepinizin geçmişi aynı. Utanmaz da rezil de olan sizlersiniz. Hergün ayrı bir aygırın altında inlersiniz...
Reis boş ver takılma. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Takma bile.
beğendiğin için teşekkürler TC Hiper...
Rica ederim. Doğruları desteklemek benim burada bir insanlık görevim.
Sonuçta mazoşist kızların iyi niyetli erkeklere yüz vermeyip gençliğinde maço, serseri, umursamaz, gizemli, cool takılan erkeklerle yiyiştiğini, iyi niyetli erkeklerle ancak kendileri kullanmak adına 30 yaşından sonra evlenmeye başladıklarını çok iyi biliyorum.
Her kız için geçerli değil ama çoğu böyle. Seni yorumda mal yerine koyan kız da bunlardan biri mesela
Gizli yazmana gerek yok. Burada herkes fikrini beyan edebilir. Ben de senin görüşünü destekliyorum. Etrafımızda bir sürü ikinci el kadın var. Bi yaşa kadar kucaktan kucağa gezerler; sonra bi huzurlu yuva ararlar. Allah ıslah etsin. Islah olmayanların halini zaten TV'lerde izliyoruz. Kendileri ediyor, kendileri buluyor. Herkes tercihlerinin bedelini öder.
@timid61 eline ağzına sağlık Üstad.
@timid61 doğru. Ne ekersen onu biçersin.
Cirkin seyler belli kizlatin size yuz vermemesi sizi kudurtmus yazma artik birlikte kudurun
@senidertetmler feminist aplayı kızdırdınız beyler. Yazmamamızı emrediyor kendileri...
:D :D :D zoruna gitti yorumlar herhale. Kadın bulmaktan kolay ne var; basarsın parayı, en güzel kadını seçersin, kiralarsın, kullanırsın. Bu kadar basit. Önemli olan temiz bir yüreğe, sevgiyi hak edecek bir gönüle sahip olabilmek. Kadınları bu hale düşüren ya kendileri ya da karşı hemcinsleri. Yaşın 28 ama zekan epey geride kalmış ;)
@senidertetmler merak etme bana yüz veren ve de yaptığı hatalara pişman olan kızlar da oldu. Buna rağmen söylüyorum sana bunları.
Asla bir insan hakkında bir fikrin olmadan konuşma. Anladın mı canım?
Hadi ikile şimdi.
@timid61 ne zoruma gidecek yalak sen anca parayla bulursun rezil ya sende hic gurur yok mu parayla kadin tutuyorsun pislik seni
@TC-Hiper yazdigini okumadim bile sen ikile cirkin domuuz yazma lan bana cirkin ucube
@TC-Hiper sana kemik atan olmadi kopek sizi insan yerine koyup cevap vermem bile daha
@senidertetmler çünkü gerçekleri yediremiyorsun. Kusura bakma ama ben hep buradayım. İstediğin kadar kudurabilirsin.
@senidertetmler vuu feminist abla kızdı. Hayalî masum kızlarla birlikte bizi parçalayacak...
Sizin gibi saldırgan genellemecilere inat buradayım hem de.
@senidertetmler zekan epey geride diyorum da haksız mıyım? Parayla kadın tutuyorum demedim, genelleme yaptım. Geniş zaman kipinde kullandım yüklemleri. İsteyen böyle de yapar, demek istedim. Yaşı geçmiş, zekası oturmamış feminist ;)
@TC-Hiper of salak defol git ya nasil gaza geliyorsa cehenneme kadar yolun var mal sana KS terk et diyen mi oldu gerzek kadin dusmani
Salak tam bi asalaksin
@senidertetmler kadın düşmanı olmadığımı ama saldırgan genellemeci olan, kötü niyetli olanların tamamen kabusu olduğumu beni tanıyan herkes biliyor. Yanlış adama bulaştın.
@senidertetmler feminist apla sakin ol ojen rujun bozulacak...
@senidertetmler daha çok havlayabilirsin. Sabaha kadar buradayım.
Anan her gun aygirin altinda belliki basini tutuyorsun
@senidertetmler hahaha her kadını kendin gibi sanma eski kadınlarda "namus" diye birşey vardı. Sizlere yabancı bir kavram...
@senidertetmler bak doğru konuş. Sana ben üslubumu bozmadan gereken cevabımı söylüyorum. Sen hayırdır anayı karıştırıyorsun? Haddini bil.
Anan evet
Ben sana burada gerçekleri düzgünce anlatıyorum senin yaptığına bak. Sana anladığın dilden mi konuşayım bunu mu istiyorsun?
@senidertetmler Allah seni ıslah etsin o zaman. O kadar kuyruk acın var ki milletin artık anasına bile saldırır hale gelmişsin ama onun bile kadın olduğunun farkında değilsin. Söyle bakalım, seni kuyruğuna kim bu kadar bastı he?
Her kim basmışsa kuyruğuna senin ayarlarınla güzel oynamış çünkü, ayar mı versek diyorum hani biraz?
@TC-Hiper evet aynen anan
Hayırdır neredesin? Gel daha senle konuşucaz. Bak şimdi bir adam gerçekleri söylüyor diye senin o adamın anasına laf etmek gibi bir hakkın yok anladın? Ayrıca ben senin anana laf ediyor muyum sen kimsin de bunu yapmaya cürret ediyorsun? Kimsin yani? Necisin? Senin kuyruğuna öyle güzel basmışlar ki millete anırmaktan başka bildiğin hiç bir şey yok. Daha ne kadar devam edeceksin böyle? Eline ne geçecek? Koca bir boşluk. Çünkü şu an burada dalaştığın erkek, senin o ruhunu, bedenini sattığın o şerefi olmayan erkek değil anladın? O kişi senin kuyruğuna çok güzel basmış havlayacaksan git ona havla milletin canını da sıkma.
Ha tabii anca engellersin zaten. Bir tarafın yemeyince engelle babam engelle. Hadi ikile şimdi. Kaybol.
@TC-Hiper kimin kuyruguna basildigi yazdigi destandan belli oluyor sen ikile ayni seyleri yazip duruyorsun salak