Daddy40 | Aşk İlişkileri konusunda 195 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
Ailem bir tebii ama sıradışı olarak beklenmedik bir kişi var iş yerimde, onda da aynı rahatlık var. Öyle rahat bir iletişimizi var ki zor anlatması. Sanki kırk yıllık bir dostluğumuz var.
0|0
0|0
lDoruk | Aşk İlişkileri konusunda 785 görüş paylaştı.
Xper 7
6 gü
Mutlu olmak için birinin yanına ihtiyaç duymuyorum.
İnsan " başkaları ne der benim hakkımda ne düşünüyorlar beni yargılıyolar mı ayıplıyolar mı demediği yerde mutlu oluyor özgür hissediyor" bi söz var ya 'bir iş bul. işe git. evlen. çocuk yap. modayı takip et. normal davran. kaldırımdan yürü. televizyon izle. kurallara uy. yaşlılığın için yatırım yap. dediklerimi tekrar et: " ben özgürüm "
özgür mü diyorsun kendine? sana hükmeden düşünceni duymak isterim, bir boyunduruktan kaçıp kurtulduğunu değil !'
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1441Bu güzel 🤗
Yaaa çok severim🤗🤗🤗
@gizemmmmli Bir gun yan yana geleceğim icin heyecanla bekledigim ve bana huzur veren mutlu eden kişi
@joker_06 ☺️☺️
kesinlikle.. ben 1 senedır yalnız yasıorum, kendımle mutluyum..
İnsan " başkaları ne der benim hakkımda ne düşünüyorlar beni yargılıyolar mı ayıplıyolar mı demediği yerde mutlu oluyor özgür hissediyor" bi söz var ya
'bir iş bul. işe git. evlen. çocuk yap.
modayı takip et. normal davran.
kaldırımdan yürü. televizyon izle.
kurallara uy. yaşlılığın için yatırım yap.
dediklerimi tekrar et:
" ben özgürüm "
özgür mü diyorsun kendine?
sana hükmeden düşünceni duymak isterim,
bir boyunduruktan kaçıp kurtulduğunu değil !'
(nietzsche)
İnsanların olmadığı yerde huzur var
bu dediklerini yaşayıp pişman olan birihyim bilio musun.. tam benı anlattın... çok iyiydi...
yaaa benım cevabımdı bu ama jsjsj
Yaşayan bilir bu mutluluğu zaten bir kere yalnızlığın huzurunu gördükten sonra insanlardan uzak durmaya başlıyorsun mskdnk
sen de mı tek yasıosun kuzum
uzuntu verici
Ozlemismidir acaba😒
ya adı ne :)
Pisiş🥺
Ahah ben de çok severim kedileri. iki sene önce besliyordum🤗
Yuhh
Sana ne
Devam et kaşarrr
Kaşarrr
waw bu iyiydi :)