Merhaba. Birkaç gün önce sevgilimin telefonunu karıştırırken eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm hala silmemişti. Ben Fotoğrafı gördükten sonra bana karşı soğuk davranmaya başladı nedeni ne olabilir? Sizce hala eski sevgilisinimi seviyor?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Onunla beraber karıştırdım, yani izin vermişti
İllaki sormuşsundur neden silmedin fotoğrafı diye. Cevabı ne olmuştu?
Anı olarak saklıyorum, bir şeyden değil demişti
Bikaç gün daha gözlemle... başka bir derdi olabilirmi tesadüfen aynı günde tetiklenmiş olan
Bilmiyorum, o olaydan 2 gün sonra gece aradığımda ağlamıştı, sesinden bariz belli oluyordu ama bir şey olmadı diye geçiştirdi. Olsa illa ki söylerdi
belki de şüphelerinde haklısın. onun X’ini unutamamış olmasıyla ilgili ama bunu sana söyleyemiyordur. suçluluk duyuyordur belki. açıkça sor öyle mi diye. üstü kapalı sorma bişeyin var mı diye. iletişim en kuvvetli anahtardır. sonucu sevmesende en azından sonuca bağlanır
Sordum, ondan mı hoşlanıyorsun, içinde ona karşı hala bir his var mı diye ama bağıra çağıra cevaplar veriyor, sinirleniyor. Bir şeyin mi var diyorum bu sefer de yok bir şey diyor. Ne yapacağım bilmiyorum, çok kararsızım. Niye böyle yapıyor anlamıyorum
seninle paylaşamadığı başka bir derdi var. biraz zaman ver. biraz rahat bırak. O sana zamanı gelince söyler zaten. ama ihtiyacı olduğunda da yanında olacağını hissettir ona. sabretmekten başka çaren yok sanırım. çok uzatırsa da , al karşına de ki, ben böyle kendimi kötü hissediyorum de. Beni dışlıyorsun içinde yaşadığın şeylerden de. Ne yapabilirim senin için bilmek istiyorum de.
Çok teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayacağım.
umarım çözersiniz. haber ver , sevinelim adına
Çok seviyorum çünkü
Baya genişsin
Ayrılmam doğru mu olur sence? Yoksa yanlış mı yaparım?
Eski sevgilisiyle fotosunu tutuyor diyorsun ne yanlışı sen yapsan anında tekmeyi basar
Neden böyle bir şey yapıyor ki?
Sevmiyor ve ayrılmak istiyorsa
Ne zaman arasam soğuk konuşarak cevap veriyor zaten, yarım saat önce aradım niye böylesin dedim her zaman ki gibi sinirlenip kapattı telefonu. Ne yapacağım bilmiyorum, beni sevmiyor ve istemiyorsa niye söylemiyor ki?
Özelden detaylı yaz böyle anlatarak biyere varılmaz
Tamam
Ne yapabilirim şu an ben, böyle söylediğimde ne alakası var deyip bağırıyor ve soğuk davranıyor
Ayrılayım mı yani?
Adam olan eski sevgilinin resmini saklamaz sakliyorsa durum baskadir ayril gitsin
Bana bir şey hissetmediğini sadece hatıra olarak sakladığını söylüyor. Zaten o fotoğrafı gördüğümde gözleri falan doldu, çaktırmamaya falan çalıştı ama anladım, ayrılmam daha iyi olacaktır dediğiniz gibi, teşekkür ederim