Bende öyle diyorum siz ne diyorsunuz?

Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ne olursa olsun küfür etmenin haklı yanı olamaz ne kadar düşük zekalı var küfüre yöneliyor iki kelimeyi bir araya getirip alt etme özgüvenleri yok çünkü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bide senin gibi böyle cümle kuranlar var ya aw olum herkesin psikolojisi aynı olmaz bunu kafana sok
Bu durum yine de size o tarz insanları dışlama lüksü vermiyor belki onun da anlatacağı çok hikaye, yapacağı çok makara geyik muhabbeti vardır. Neden bu kadar ön yargılı olursunuz ki? Ha kötü bir insansa tamam eyvallah ama iyi olan adamlara da yapılıyor bu.
Dışlamıyoruz kardeşim selam verdi biz mi vermedik, konu açtı biz mi tersledik her birileriyle konuştuğumda dur bakim suskun çocuk var mı onu da alak mı diye bakacaz, yok bide diyelim pasladık gel kardeşim dedik bi de terslemesiyle mi uğraşacağız çevre değişik olum cins cins tipler var durduk yere mevzu çıkar sonra
Zaten o yüzden diyorum ya kötü biriyse muhattap olmayın ama sizinle sohbet etmek istediğini gösteren insanları da dışlamayın diye.
Ben bazen sohbet alanlarını gezer giderdim. Bazıları hatta gelmemden rahatsız olurdu ama ben sadece arkadaşça durumlar nasıl gidiyor diye bakmaya gelirdim hep. Rahatsız olduklarını anladıklarında oturup dışarıdan izlerdim durumu. Bir kaç arkadaş sağolsun ara sıra konuşmaya gelirdi en azından. Hani canı sıkkın gibi ne oldu bir şey mi oldu diye soran bir kaç tip vardı. Onları hiç unutmam.
En İyi Kız Görüşleri