Uzun brlikteliğim vardı sözlenmiştik 2019 da aldattığını öğrendim ayrıldım. Tam 1 drnr boyunca ayrıl barış şeklinde devam ettik. En sonunda bana hakaretleri batmaya başlamıştı ayrıldım. Şansımamı kaderimrmi hayatıma biri girdi bende aldım hayatıma. Gördümki oda beni aldattığı kadına tekrar gitmiş ve hikaye paylaşımları yapıyormuş “ biş şey olmuyorsa ya olmaması ya da daha iyi olacagı için...” tarzında. Üzülmedim ama bana koyan koskoca 1 senede madem yine ona dönecrkti neden yine bana grldi 1 srne brn boşuna herkesi karşıma aldım.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Ya bakış açını cok sevdim cokta teşekkür ederim ☺️bir yandan da böyle düşünüyorum birazda ama işte değişik olmuyor değil başkası girseydi hayatına tamamdı ama gidip tekrar beni aldattığı insanla tekrar başlaması ve aileside her şeyi biliyor ne yani hiç bişey olmadan devam edeceklermi demiyorum değil...
Baya geniş insanlar, düşman başına. Düşmanımla yolları kesişir umarım onların :) sevgini hakeden, sana kadınlığını, ilgiyi, tutkuyu zirvede yasattiracak harika bir adam gelir umarım en kısa sürede 🤗
Güzel dileğin için çok teşekkür ederim seninde kalbine göre verir ya da verdiyse mutluluklar dilerim 🤗
Teşekkürler, umarım kısa sürede verir 😅😅
Sıkma ama canını üzülme böyle birisi için :/
Doğru insanı versinde inşallah :))
Inşallah ama üzülme sen :)
Yok ben kendime kızıyorum aslında artık üzülmekte değil
Tecrübe edinmiş oldun ne güzel, böyle birisinin niyetini, karakterini uzaklardan anlar ona göre uzak durursun artık :)
Geç anlayanlardanım ben bayağı
Bu sefer daha erken anlarsın diye umut ediyorum :)
Bende öyle :))
Arkadaş olabiliriz istersen :)
Kalmış gibi duruyor çokta güzel, bnmle her defasında barıştığında paylaşım bile yapmamıştı
Önüne bak sende
Nasıl yapayımki, bulaşmak ta istemiyorum zaten ama herkesi haklı çıkartmış olmasına üzüldüm
Sen de bul birini at storyler: kül olan her şey yeniden canlanır de