hayır tabikide herkesin kusuru vardır ki bu kusur bile değil olağan yani
0|0
0|0
Soran
2 gü
Cam kapının otomatiği bozuk olunca hızla üzerime geliyodu elimle durdurmak istedim elim camın içinden geçti cam tuzla buz oldu bileğimde 4.5 cm kesildi kanlar içinde kaldı , son sevgilime kapı cam kapıyı tutayım derken cam kırıldı diye anlattım oda bana sende piskopat tipi görüyorum dedi filmlerdeki piskopatlardanmış gibi geliyorsun dedi sessiz efendi düzgün gibi görünen ama içinde piskopat yatan dedi gıcık oldum
kızın bahane uydurası gelmiş bence töbe ya ne değişik insanlar var
DepresifPandaa | Aşk İlişkileri konusunda 97 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Kendi yaptıysa evet kaçarım ondan
0|0
0|0
Soran
2 gü
Cam kapının otomatiği bozuk olunca hızla üzerime geliyodu elimle durdurmak istedim elim camın içinden geçti cam tuzla buz oldu bileğimde 4.5 cm kesildi kanlar içinde kaldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Cam kapının otomatiği bozuk olunca hızla üzerime geliyodu elimle durdurmak istedim elim camın içinden geçti cam tuzla buz oldu bileğimde 4.5 cm kesildi kanlar içinde kaldı , son sevgilime kapı cam kapıyı tutayım derken cam kırıldı diye anlattım oda bana sende piskopat tipi görüyorum dedi filmlerdeki piskopatlardanmış gibi geliyorsun dedi sessiz efendi düzgün gibi görünen ama içinde piskopat yatan dedi gıcık oldum
kızın bahane uydurası gelmiş bence töbe ya ne değişik insanlar var
Cam kapının otomatiği bozuk olunca hızla üzerime geliyodu elimle durdurmak istedim elim camın içinden geçti cam tuzla buz oldu bileğimde 4.5 cm kesildi kanlar içinde kaldı
Sorun yok o zaman 😀
Tabi geçmiş olsun