Evlenirken kadınlara takı ya da bilezik takılma şartı - 1 Erkeğin mutlaka işinin olması bulamaması halinde ona yapılan muamele -1 Bir kadınla nasıl konuşuyorsun cümlesi _1 Erkeğin bir evi olmalı ya da evi erkek bulmalı -1 Erkeğin arabası olmalı -1 Erkek kadıni almalı biyere giderken bırakmalı -1 Mesleğin haricinde kazanci iyi olmali - 1 Bunlar sadece bu ulkeye özgü dayatilan kısımlar bu sebepten kadınlar bunlari toplum olarak benimsediği için bu ülkede eşitlik bekleyemez evrensel kadın erkek sorunlarından bahsetmiyorum sadece bu ülke bazlı olandan bahsediyorum
Dünyanın hiçbir yerinde yok bu o takılar değil her tarafta görüyoruz kıza su kadar bilezik yapılması isteniyor ondan aşağısı olmazsa olmaz bu iş benim kızım dul kadin mi ya bak bu benim kızım dul kadın mı kelimesini kullanan bir kadın ne kadar asagiliyor evlenip boşanmış birini farkında mısın
Bizde böyle yok ortak yok bulunur altınlar için. Ila evi olacak da değil ikimiz bir olup alırız. Evlenmiş boşanmış birine de aşağılamak değil de istemiyorlar karşısına geçip de öyle konuşulmaz biz de. Siz genelliyorsunuz ben genele karşıyım umarım sizin de karşınıza sizi olduğu gibi kabul eden biri çıkar.
Evlenirken kadınlara takı ya da bilezik takılma şartı - 1 Erkeğin mutlaka işinin olması bulamaması halinde ona yapılan muamele -1 Bir kadınla nasıl konuşuyorsun cümlesi _1 Erkeğin bir evi olmalı ya da evi erkek bulmalı -1 Erkeğin arabası olmalı -1 Erkek kadıni almalı biyere giderken bırakmalı -1 Mesleğin haricinde kazanci iyi olmali - 1 Bunlar sadece bu ulkeye özgü dayatilan kısımlar bu sebepten kadınlar bunlari toplum olarak benimsediği için bu ülkede eşitlik bekleyemez evrensel kadın erkek sorunlarından bahsetmiyorum sadece bu ülke bazlı olandan bahsediyorum
TanrınınKamçısı | Aşk İlişkileri konusunda 125 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Canım değil ya!!! aptal KS.🤬 Ge ri ze Ka li yazmıştım.
Bunun asıl sebebi bu ülkede toplum erkeğe bu kadar sorumluluk yuklenirse bu normal
Ya kız diyor ki Türk erkeklerine üzülüyorum baya ne konuma düşürülüyor bu toplumda gerçi erkek az toplumda abaza genelide
Evlenirken kadınlara takı ya da bilezik takılma şartı - 1
Erkeğin mutlaka işinin olması bulamaması halinde ona yapılan muamele -1
Bir kadınla nasıl konuşuyorsun cümlesi _1
Erkeğin bir evi olmalı ya da evi erkek bulmalı -1
Erkeğin arabası olmalı -1
Erkek kadıni almalı biyere giderken bırakmalı -1
Mesleğin haricinde kazanci iyi olmali - 1
Bunlar sadece bu ulkeye özgü dayatilan kısımlar bu sebepten kadınlar bunlari toplum olarak benimsediği için bu ülkede eşitlik bekleyemez evrensel kadın erkek sorunlarından bahsetmiyorum sadece bu ülke bazlı olandan bahsediyorum
Evlenirken bize takılan takılar ortak oluyor evliyken bu bize özel değil.
Herkes böyle düşünmüyor sanırım çevreniz bu şekilde.
Dünyanın hiçbir yerinde yok bu o takılar değil her tarafta görüyoruz kıza su kadar bilezik yapılması isteniyor ondan aşağısı olmazsa olmaz bu iş benim kızım dul kadin mi ya bak bu benim kızım dul kadın mı kelimesini kullanan bir kadın ne kadar asagiliyor evlenip boşanmış birini farkında mısın
Ben evrensel bir bölgede yaşıyorum burada o kesim pek yok Türk az zaten
Bizde böyle yok ortak yok bulunur altınlar için. Ila evi olacak da değil ikimiz bir olup alırız. Evlenmiş boşanmış birine de aşağılamak değil de istemiyorlar karşısına geçip de öyle konuşulmaz biz de. Siz genelliyorsunuz ben genele karşıyım umarım sizin de karşınıza sizi olduğu gibi kabul eden biri çıkar.
İstisnalar kaideyi bozmaz , ben evliyim zaten benim yaşadığım bir sorun değil ben sorun yaşamadim Türk'te olsa yasatamazlardi bana
Derdiniz ne o zmn bunları değiştiremezsiniz yakınmanın ne anlamı var ki.
Evlenirken kadınlara takı ya da bilezik takılma şartı - 1
Erkeğin mutlaka işinin olması bulamaması halinde ona yapılan muamele -1
Bir kadınla nasıl konuşuyorsun cümlesi _1
Erkeğin bir evi olmalı ya da evi erkek bulmalı -1
Erkeğin arabası olmalı -1
Erkek kadıni almalı biyere giderken bırakmalı -1
Mesleğin haricinde kazanci iyi olmali - 1
Bunlar sadece bu ulkeye özgü dayatilan kısımlar bu sebepten kadınlar bunlari toplum olarak benimsediği için bu ülkede eşitlik bekleyemez evrensel kadın erkek sorunlarından bahsetmiyorum sadece bu ülke bazlı olandan bahsediyorum